Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Selective Default

Michael conquers SatanΓράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Όταν τα κτήνη της Ευρώπης συναντούν τους προδότες της Ελλάδας, αυτό είναι το αποτέλεσμα.

Όταν το θηλυκό κτήνος του Βερολίνου άρχισε να καλλιεργεί την άποψη ότι πρέπει να συμμετέχουν οικειοθελώς και οι ιδιώτες στη ζημιά της ελληνικής οικονομίας, εμείς δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς θα μπορούσε αυτό να γίνει. Πώς ήταν δυνατόν ιδιώτες να συμμετείχαν οικειοθελώς σε μια τεράστια ζημιά και να μην "διαμαρτύρονταν", ενεργοποιώντας το "game over" της χρεοκοπίας; Ο πρώτος ιδιώτης, ο οποίος δεν θα πληρωνόταν, θα "κατήγγειλε" αυτόν, ο οποίος δεν τον πλήρωνε και θα ενεργοποιούσε τα CDS της χρεοκοπίας της χώρας.

Τις ίδιες απορίες είχαμε όταν και ο γνωστός κοιλιόδουλος της παπαρολογίας μάς εξηγούσε τι είναι το "Selective Default" και ποια η διαφορά του με τη χρεοκοπία. Και πάλι εμείς δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι εννοούσε. Πώς θα επιλέγαμε εμείς ως οφειλέτες ποιον ιδιώτη θα ξεπληρώναμε και ποιον όχι και πώς θα εξασφαλίζαμε τη συνεργασία εκείνου, ο οποίος θίγονταν, για να μην ενεργοποιήσει τον "συναγερμό" των CDS;

Από τη στιγμή που δεν καταλαβαίναμε αυτά τα οποία ακούγαμε, ήμασταν υποχρεωμένοι να περιμένουμε, για να δούμε και να καταλάβουμε. Η "κρίσιμη" συνάντηση κορυφής έγινε και επιτέλους είδαμε τι σημαίνουν όλα αυτά. Η Ελλάδα πράγματι θα έκανε Selective Default. Αυτό πράγματι θα γινόταν για πρώτη φορά στην ιστορία. Κάποιος ιδιώτης δεν θα πληρωνόταν από την Ελλάδα και δεν θα διαμαρτυρόταν. Περίεργο ε; …Καθόλου. Η Ελλάδα θα έκανε επιλεκτική χρεοκοπία εις βάρος του εαυτού της.

Ο μόνος ιδιώτης, ο οποίος πραγματικά θα θιγόταν, εξαιτίας αυτής της πράξης του ελληνικού κράτους, θα ήταν τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία …Ο μόνος "ιδιώτης" ο οποίος εμπιστεύεται τη διαχείρισή των αποθεματικών του σε αυτό το χρεοκοπημένο και βλακώδες κράτος… Ο βλάκας "ιδιώτης", ο οποίος επί δεκαετίες άφηνε το κράτος να τον λεηλατεί, αφήνοντας στη θέση των χρημάτων του "χαρτάκια" και που σήμερα του δίνει το δικαίωμα να μην ξεπληρώσει "χαρτάκια" αυτά. Το κράτος θα "πουλούσε" για άλλη μια φορά τον "ιδιώτη" που τον εμπιστεύτηκε και αυτός ο "ιδιώτης" δεν θα "διαμαρτυρόταν" για την εγκληματική πράξη του κράτους, γιατί αυτό το κράτος ήταν ταυτόχρονα και ο διαχειριστής του.

Η Ελλάδα, δηλαδή, θα συνέχιζε να δανείζεται από τους τοκογλύφους, για να ξεπληρώνει τοκογλύφους, αλλά όχι τα δικά της ασφαλιστικά ταμεία. Τα δικά της ταμεία δεν θα έπαιρναν πλέον χρήμα. Θα έπαιρναν νέα ομόλογα με βάθος τριαντακονταετίας. Αυτοί θα ήταν οι ιδιώτες, οι οποίοι δεν θα διαμαρτύρονταν για την επιλεκτική και βέβαια αναγκαστική παύση πληρωμών της Ελλάδας. Όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων θα πληρώνονταν κανονικά. Τα 26 δις, δηλαδή, τα οποία δήθεν θα γλιτώσουμε, είναι εκείνα τα 26 δις, τα οποία θα "φεσώσει" το κράτος στα ελληνικά ταμεία, που κατέχουν τα ομόλογά του …Ακριβώς αυτά

…Οι ξένοι δεν θα χάσουν ούτε ένα ευρώ …26 δις ευρώ, τα οποία αντιπροσωπεύουν ασφαλιστικές εισφορές εκατομμυρίων εργαζομένων και συνταξιούχων, θα "σπρωχθούν" σε βάθος τριαντακονταετίας και άρα στα δανεικά και αγύριστα. Τη ρευστότητα, την οποία αναζητούσαν διακαώς τα ασφαλιστικά μας ταμεία, θα τη χάσουν οριστικά και αμετάκλητα εξαιτίας των προδοτών. Τη ρευστότητα, την οποία περίμεναν διακαώς —μέχρι να λήξουν τα ομόλογα—, δεν θα τη δουν ποτέ.

Στο μέλλον οι συντάξεις μας δεν θα δίνονται από τις εισφορές των συνταξιούχων …Θα δίνονται από την ελεημοσύνη των τοκογλύφων, εφόσον σ' αυτούς θα προστρέχει το κράτος, αφού, εξαιτίας της δικής του επιλογής, "στέγνωσε" τα ταμεία. Εισφορές πολλών δεκαετιών, πολλών εκατομμυρίων Ελλήνων εργαζομένων πήγαν στα "σκουπίδια" ενός χρεοκοπημένου κράτους, επειδή μας πρόδωσαν οι δήθεν ηγέτες μας …Ένας βλάκας, που παριστάνει τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, ενώ είναι ένας μαμάκιας μιας μαμάς, που μισεί τον Ελληνισμό …Ένας κοιλιόδουλος, που παριστάνει τον Υπουργό Οικονομικών και είναι τόσο άπληστος, που μπορεί να πουλήσει και τον ίδιο του τον εαυτό για το κέρδος …όπως βεβαίως έχει κάνει στην προσωπική του ζωή.

Κατάλαβε ο αναγνώστης πώς "χτίζεται" το διεθνές προφίλ; Πώς βγάζεις εύκολα φωτογραφίες να χαριεντίζεσαι σαν "φίλος" με τον Σόιμπλε; Πώς παίζεις "καρπαζιές" με τον Γιούγκερ, ενώ λίγες ημέρες πριν δεν γνωριζόσουν καν; Πώς σε κοιτάζει "γοητευμένη" στα μάτια η Λαγκάρντ, ενώ είσαι ένα κήτος, που προκαλείς την απέχθεια και την αποστροφή αυτών που σε βλέπουν; Έτσι βάζεις "υποθήκες" για μελλοντικός αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός …Το έκανε ο Γιωργάκης και το κάνει κι ο χοντρός. Με το "καλημέρα" —και για ν' αρχίσουν οι Ούννοι τα "χαμόγελα"— τους χαρίζεις το 10% του ΟΤΕ, εφόσον τους αφήνεις να "φορτώσουν" το κόστος της αγοράς του στους εργαζομένους του. Με το "καλώς όρισες" τούς "απαλλάσσεις" ως υποψήφιους αγοραστές από τον κίνδυνο και τον ανταγωνισμό των ασφαλιστικών ταμείων.

Γιατί είναι κίνδυνος γι' αυτούς τα ασφαλιστικά μας ταμεία και θέλουν αυτήν την απαλλαγή; Γιατί θέλουν να λεηλατήσουν τη χώρα. Να τη λεηλατήσουν γρήγορα και προπάντων φτηνά. Με το πρόσχημα των ιδιωτικοποιήσεων και το "άλλοθι" της τελειότητας του καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς θέλουν να λεηλατήσουν τον δημόσιο πλούτο. Η απόλυτη οικονομική και ηθική χρεοκοπία της αμερικανικής "μητρόπολης" της ελεύθερης οικονομίας δεν τους απασχολεί. Η ελεεινή κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει το κράτος και ο λαός τής πάλαι ποτέ Υπερδύναμης, δεν τους προβληματίζει. Είναι προφανές ότι η αντίληψή τους είναι αλά καρτ. Μόνον ό,τι δεν τους βολεύει ή ότι δεν τους συμφέρει είναι "κακό" …Όλα τα άλλα είναι "καλά" …Απλά πράγματα.

Ανάμεσα σ' αυτά, που δεν τους συμφέρουν, είναι και η κρατική παρουσία στους στρατηγικούς τομείς της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών, των οδικών δικτύων κλπ.. Τα ασφαλιστικά ταμεία γι' αυτόν τον λόγο τούς απειλούν. Τα ασφαλιστικά ταμεία είναι "ιδιώτες". Ως "ιδιώτες", τους απειλούν. Είναι σίγουρα τέτοιοι εκ του νόμου και εκ της φύσης τους, εφόσον αντιπροσωπεύουν αποκλειστικά τα συμφέροντα των ασφαλισμένων τους και κανενός άλλου. Άλλωστε καί οι ίδιοι, όταν αναφέρονται σε "ιδιώτες", αναφέρονται πρωτίστως σε τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία. Αυτά όλα όμως τα συζητάνε μεταξύ τους και στα όρια που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος.

Στην Ελλάδα, για παράδειγμα, καλλιεργείται τεχνητά η άποψη πως, όταν μιλάμε για ασφαλιστικά ταμεία, μιλάμε απλά για μια άλλη "έκφανση" του δημοσίου. Σαν τομέας του κράτους εμφανίζεται το ασφαλιστικό μας σύστημα …Κάτι σαν "ευρύτερο" δημόσιο. Γιατί; Γιατί αυτό το ψεύδος το καλλιεργεί εδώ και δεκαετίες το ίδιο το κράτος. Γιατί παλαιότερα το κράτος ήθελε να τα κλέβει χωρίς αντιδράσεις και σήμερα θέλει και πάλι να τα κλέβει …επίσης χωρίς αντιδράσεις …Ο δήθεν "εγγυητής" τους, ο οποίος αποδείχθηκε ο μέγας κλέφτης του. Οι ασφαλισμένοι δεν αντιδρούν, γιατί παρασέρνονται από την άγνοιά τους και την κουτοπόνηρη λογική, την οποία εδώ και δεκαετίες τού καλλιεργούν τα κόμματα. Νομίζουν ότι έχουν συμφέρον από αυτήν την ανόσια "σχέση" με το κράτος …Το κράτος μπατίρη.

Οι Ευρωπαίοι, λοιπόν, αυτόν τον "ιδιώτη" δεν τον θέλουν στα πόδια τους και δεν τον θέλουν ειδικά με χρήματα στην "τσέπη" του. Γιατί; Γιατί μπορεί να μπει στο παιχνίδι των ιδιωτικοποιήσεων και να τους χαλάσει τα σχέδια. Να τους τα κάνει ακριβά. Μπορούν τα ασφαλιστικά ταμεία, ως ιδιώτες, να ανεβάσουν τον "πήχη" των αξιών στις ιδιωτικοποιήσεις. Με 26 δις, που θα έπρεπε να πληρωθούν από το κράτος ως ομολογιούχοι, και με άλλα 10 δις, που τους χρωστάει ήδη σε αναγνωρισμένες οφειλές, θα μπορούσαν να καθίσουν στο πρώτο "τραπέζι" στον χορό των ιδιωτικοποιήσεων …Θα μπορούσαν να διεκδικήσουν τη ΔΕΗ, τον ΟΠΑΠ, την ΕΥΔΑΠ, την Αττική Οδό, τα εθνικά δίκτυα όλων των τύπων και όλων των ειδών …Ό,τι αποδίδει τεράστιο κέρδος έπ’ άπειρον, χωρίς καθόλου ρίσκο και υπό συνθήκες μονοπωλίου …Ό,τι, δηλαδή, θέλουν να δώσουν οι πονηροί Ευρωπαίοι σε ιδιώτες και θα συνέφερε την ελληνική κοινωνία να παραμείνει σε ελληνικά χέρια.

Με την επιλεκτική χρεοκοπία όλα αυτά απλά δεν υφίστανται. Τα ασφαλιστικά ταμεία θα αποστραγγιστούν από κάθε ρευστότητα. Θα γίνουν απόλυτα εξαρτώμενα από το προδοτικό κράτος. Φυσικό είναι αυτό. Όταν περιμένεις από κάποιον να σε "σώσει", δεν μπορείς να είσαι απαιτητικός απέναντί του. Όταν περιμένεις από τη χρηματοδότηση του κράτους να κάνεις τη δουλειά σου, δεν μπορείς να απαιτείς από αυτό τα "χρωστούμενα". Υπέρ πίστεως και πατρίδος θα πάνε αυτά τα χρωστούμενα. Θα περιμένεις τη "δόση" σου και δεν θα διαμαρτύρεσαι.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Με την επιλεκτική χρεοκοπία επιτύγχαναν όλους τους στόχους τους ταυτόχρονα. Είχαν καί την πίτα ολόκληρη καί τον σκύλο χορτάτο. Οι ίδιοι, ως δανειστές τοκογλύφοι, θα πληρώνονταν από το ελληνικό κράτος, αλλά όχι τα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία. Ο λαός θα έμπαινε υπό την "ομηρία" τους, μην έχοντας από αλλού να εισπράξει συντάξεις και ταυτόχρονα τα ταμεία δεν θα είχαν ποτέ τη δυνατότητα να μπουν στις ιδιωτικοποιήσεις. Όλα αυτά απειλούνταν, αν σήμερα πληρώνονταν μαζί με τους τοκογλύφους και τα ασφαλιστικά μας ταμεία. Γι' αυτόν τον λόγο έδωσαν την "παράσταση" της κρίσης του ελληνικού χρέους. Τα ασφαλιστικά μας ταμεία ήταν ο στόχος τους.

Αν τα ασφαλιστικά μας ταμεία πληρώνονταν με τα καινούργια κρατικά δάνεια για τα ομόλογά τους, θα είχαν μια μεγάλη ρευστότητα, η οποία θα ανακούφιζε τον λαό. Θα τον καθησύχαζε για το μέλλον του, εφόσον δεν θα είχε ανάγκη το κράτος για τις συντάξεις του. Θα του έδινε αυτοπεποίθηση. Θα έδινε όμως και στα ταμεία έναν υποχρεωτικό προσανατολισμό "επενδύσεων". Τι θα τα έκαναν αυτά τα χρήματα; Σε μια αγορά ακινήτων, η οποία "βουλιάζει" και είναι απολύτως "στεγνή", δεν είναι δυνατόν τα διαθέσιμα των ταμείων να επενδυθούν πάνω της. Με ένα κράτος στα όρια της χρεοκοπίας, δεν είναι δυνατόν να αγοράζεις τα ομόλογά του, τα οποία δεν αγοράζει κανένας άλλος. Αναγκαστικά τα ασφαλιστικά ταμεία θ' αναζητούσαν πιο δυναμικές και πιο αποδοτικές επενδύσεις και αργά η γρήγορα θα "στρέφονταν" προς τις αποκρατικοποιήσεις …Εκεί ακριβώς όπου δεν συνέφερε τη συμμορία των κτηνών της Ε.Ε..

Όμως, εδώ αποκαλύπτεται και ο πραγματικά υπεύθυνος γι' αυτήν την αθλιότητα. Υπεύθυνοι δεν είναι μόνον αυτοί, οι οποίοι κάνουν τα εγκλήματα, αλλά κι αυτοί που τους επιτρέπουν να τα κάνουν, ενώ μπορούν να τα αποτρέψουν. Ποιοι είναι αυτοί; Οι ίδιοι οι ασφαλισμένοι …Τα πραγματικά θύματα αυτών των μεθοδεύσεων. Η Ευρώπη βρίσκει προδότες και τα μεθοδεύει. Το κράτος βρίσκει αφελείς και εγκληματεί. Το κομματικό κράτος βάζει κομματόσκυλα να διοικούν τα ταμεία και κάνει ό,τι θέλει, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κομματάρχες. Οι ίδιοι άνθρωποι, που υπέγραψαν ένα Μνημόνιο, το οποίο επιβάλει να μην μπει ούτε ένα ευρώ από τις ιδιωτικοποιήσεις μέσα στην ελληνική οικονομία, είναι οι ίδιοι που σήμερα δέχονται την επιλεκτική χρεοκοπία αποκλειστικά εις βάρος των ασφαλιστικών ταμείων και κανενός άλλου. Το θέμα λοιπόν δεν είναι τι κάνει το κράτος των προδοτών. Το θέμα είναι τι κάνουν τα θύματα αυτής της κατάστασης.

Εδώ λοιπόν τίθεται το εξής απλό ερώτημα. Σήμερα λεηλατούνται τα ταμεία. Δεν πρέπει να ξεσηκωθούν άμεσα αυτοί οι οποίοι θίγονται και είναι οι ασφαλισμένοι; Σήμερα τούς "τρώνε" τις εισφορές μιας ζωής. Τούς στερούν τον μοναδικό πόρο για επιβίωση, που έχουν οι απόμαχοι της ζωής. Τόνους χρήματα τούς αφαιρούν οι διάφορες Μέρκελ και οι τοκογλύφοι που βρίσκονται πίσω τους. Δεν πρέπει να κάνουν κάτι; Άποψή μας είναι ότι πρέπει ν' αναλάβουν δράση σήμερα κιόλας ως "μέτοχοι" των ασφαλιστικών τους ταμείων και όχι ως πολίτες …Σήμερα …την επομένη της προδοσίας …Πριν προλάβουν και "σφραγίσουν" τα εγκλήματά τους οι προδότες. Να αναλάβουν δράση εναντίον των διοικήσεων των ταμείων, οι οποίες τους πρόδωσαν ως "μετόχους". Όχι εναντίον του κράτους και των αξιωματούχων του, οι οποίοι περιβάλλονται από πλήθος ασυλιών …Να κινηθούν εναντίον των διοικήσεων των ασφαλιστικών ταμείων.

Άποψή μας είναι ότι πρέπει οι ασφαλισμένοι να κινηθούν νομικά εναντίον των διοικήσεων των ταμείων, που δέχθηκαν να είναι θύματα του Selective Default εις βάρος των συμφερόντων των ασφαλισμένων …Των κομματικών διοικήσεων, που, προκειμένου να προστατεύσουν θέσεις και μισθούς, "πρόδωσαν" τους ασφαλισμένους, για να εξυπηρετήσουν τον κομματάρχη, ο οποίος απλά τυγχάνει να είναι και Πρωθυπουργός.

Πρέπει αυτήν τη στιγμή να μαζευτούν εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι έξω από το ΙΚΑ και να απαιτήσουν από τη διοίκηση να απαιτήσει με τη σειρά της την πληρωμή των ομολόγων. Να απειλήσει ως "Ιδιώτης" ότι θα χτυπήσει τον "συναγερμό" της αγοράς και θα ενεργοποιήσει τα CDS. Πρέπει να μαζευτούν χιλιάδες ασφαλισμένοι και να απαιτήσουν από τη διοίκηση να μην υπογράψει την "ανταλλαγή" των παλαιών ομολόγων με νέα. Χρήματα έβαλαν οι ασφαλισμένοι στο ταμείο τους και με χρήματά το θέλουν, για να έχουν εξασφαλισμένη τη σύνταξή τους.

Με ποιο δικαίωμα ένας τυχάρπαστος Ροβέρτος Σπυρόπουλος επιτρέπει σε έναν οφειλέτη του Ταμείου που διοικεί να κάνει επιλεκτική στάση πληρωμών εναντίον του; Υπάρχει θέμα απιστίας σ' αυτήν την περίπτωση; Πώς μπορούμε να γνωρίζουμε αν αυτό το έγκλημα το έκανε τζάμπα ή αν τα πήρε με τον οποιονδήποτε τρόπο; 26 δις ευρώ είναι αυτά. Όταν έχεις την εξουσία να μην τα κάνεις απαιτητά, όλο και κάποιο "χαρτζιλίκι" μπορείς να διεκδικήσεις. Με ποια εξουσιοδότηση λοιπόν κάνει μια τέτοια εγκληματική επιλογή, η οποία μπορεί να οδηγήσει το ίδιο το Ταμείο σε αδυναμία καταβολής συντάξεων;

Από τη στιγμή που το ελληνικό κράτος δεν έπαψε να πληρώνει τους ξένους τοκογλύφους, τα ασφαλιστικά ταμεία δεν πρέπει να δεχθούν την επιλεκτική εις βάρος τους παύση πληρωμών. Αν θέλει το ελληνικό κράτος να μοιράζει "χαρτάκια", να τα μοιράζει όχι μόνον στα ταμεία των Ελλήνων, αλλά και στους τοκογλύφους. Πρέπει η διοίκηση των ασφαλιστικών ταμείων να κάνει το καθήκον της και αυτό είναι να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και όχι των πολιτικών που τη διόρισαν και προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία, συνεργάζονται με ξένους ιμπεριαλιστές.

Αν δεν πληρωθεί το ΙΚΑ με πραγματικά χρήματα από το ελληνικό κράτος, όπως όλοι οι υπόλοιποι ομολογιούχοι, τότε να προχωρήσει σε καταγγελία του ελληνικού κράτους και να ενεργοποιήσει τα CDS. Έτσι κι αλλιώς εμάς δεν μας αφορούν αυτά τα CDS. Άλλοι θα τα πληρώσουν. Απλά θα το κάνουν εξαιτίας μας, όπως πληρώνουν τα στοιχήματα των αλόγων, αλλά δεν ευθύνονται τα άλογα γι' αυτά. Αυτή η διοίκηση πρέπει να μπει στο στόχαστρο των ασφαλισμένων. Αν δεν κάνει η διοίκηση το καθήκον της να τη "σαπίσουν" στις μηνύσεις. Εκατομμύρια μηνύσεις από τα εκατομμύρια των ασφαλισμένων, οι οποίοι θα χάσουν τις συντάξεις τους, για να παραμείνει ο βλάκας ως Πρωθυπουργός.

Από εκεί και πέρα να απαιτήσουν από αυτήν τη διοίκηση, η οποία θα πληρωθεί, να επενδύσει και σωστά αυτά τα οποία θα πληρωθεί …Να πάρει ως "ιδιώτης" μέρος στην ιδιωτικοποίηση" που μεθοδεύεται. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει "λεία", η οποία θα εξασφαλίσει την έπ’ άπειρον βιωσιμότητα των ταμείων και αυτά να μην συμμετέχουν. Δεν είναι δυνατόν "ιδιώτες" με αυτήν την τεράστια ρευστότητα —σε έναν κόσμο, ο οποίος κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή από νομισματική κρίση— να μην συμμετέχουν σε αγορές κεφαλαίου.

Πρέπει επιτέλους ο λαός να "ξυπνήσει" πριν να είναι πολύ αργά …Να "ξυπνήσει" τώρα που έχει δυνάμεις και δυνατότητες ν' αντιδράσει και όχι όταν θα τον έχουν "ξεδοντιάσει" τελείως. Μιλάμε καθαρά για προδοσία. Η ειρωνεία είναι ότι σήμερα γίνεται αυτό, το οποίο ισχυριζόμασταν ότι μπορεί να γίνει ως λύση. Σε άλλο κείμενό μας λέγαμε ότι η λύση όλων των προβλημάτων της πατρίδας μας και του λαού μας θα γινόταν με Selective Default. Επιλεκτική χρεοκοπία εις βάρος των τοκογλύφων και υπέρ των ασφαλιστικών ταμείων. Τώρα τα κτήνη μεθοδεύουν αυτήν τη χρεοκοπία με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο. Υπέρ των τοκογλύφων και εις βάρος των εκατομμυρίων ασφαλισμένων.

Αυτά ήταν τα "κατορθώματα" του Γιωργάκη και του χοντρού στην Ευρώπη. Αντιλαμβανόμαστε ότι όλα αυτά, τα οποία είδαμε να προηγούνται της εγκληματικής νέας συμφωνίας, ήταν ένα "θέατρο" …Μια παράσταση τρόμου. Η δήθεν αναποφασιστικότητα της Γερμανίας και ο κίνδυνος για το Ευρώ …Παράσταση τρόμου είναι όλα αυτά. Κανένα Ευρώ δεν κινδυνεύει από τις "Αγορές". Οι "Αγορές" είναι οι ιδιοκτήτες του Ευρώ. Οι "Αγορές" είναι οι ομοεθνείς, φίλοι και συνεργάτες του Τρισέ. Οι "Αγορές" είναι τα αφεντικά και οι εργοδότες της Μέρκελ.

Αυτές οι "Αγορές" απλά είναι αποφασισμένες να λεηλατήσουν τα κράτη. Παίζουν με το Ευρώ, για ν' αρπάξουν το κεφάλαιο των ευρωπαϊκών λαών. Βάζουν τους υπαλλήλους τους να τρομοκρατούν τους λαούς, για να μην αντιδρούν. Δεν το κάνουν για τα χρήματα …Δεν θέλουν χρήματα. Τα χρήματα είναι τα δικά τους "καθρεφτάκια" …Δεν τα έχουν ανάγκη …Τα τυπώνουν όποτε θέλουν με τον τόνο …Κεφάλαιο θέλουν …Τις πατρίδες των λαών θέλουν.

Δεν χρειάζεται να πάει κάποιος μακριά, για να καταλάβει την πολυτιμότητα αυτού του κεφαλαίου σ' ό,τι αφορά την οικονομική του αξία, αλλά και τη στρατηγική του αξία. Το μόνο θετικό, το οποίο προέκυψε από το πρόσφατο τραγικό συμβάν στην Κύπρο, ήταν η ανάλυση της αξίας του εργοστασίου που καταστράφηκε. Εκεί μάθαμε ότι ένα απλό και σύγχρονο εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής κοστίζει πάνω από 1,5 δις ευρώ …Μόνον το εργοστάσιο …Ένα εργοστάσιο, όπως τα πολλά που διαθέτει η ΔΕΗ στην ελληνική επικράτεια …Ένα εργοστάσιο μόνο του, το οποίο πρέπει να το "ταΐζεις" καύσιμα για να παράγει ηλεκτρισμό και δεν "κάθεται" πάνω σε υπερπολύτιμα ορυχεία ή σπάνια φράγματα, για να "βόσκει" μόνο του τζάμπα …Ένα εργοστάσιο μόνο του, χωρίς το δίκτυό του …Χωρίς τα χιλιάδες των χιλιομέτρων καλώδια και τους πυλώνες ανά την επικράτεια …Χωρίς τους δεκάδες υποσταθμούς των μετασχηματιστών …Χωρίς τα χιλιάδες υπόγεια δίκτυα σε κάθε περιοχή …Χωρίς τα εκατομμύρια των μετρητών κατανάλωσης, που φτάνουν στα εκατομμύρια των πελατών του …1,5 δις …ένα απλό εργοστάσιο.

Μετά την αποτίμηση της ζημιάς στην Κύπρο, πόσο αποτιμάται αυτό, το οποίο λειτουργεί επιτυχώς στην Ελλάδα; Πόσο λοιπόν αποτιμάται η ΔΕΗ; …Το κτήνος, το οποίο διαθέτει τα πάντα στον υπέρτατο βαθμό; …Το κτήνος, το οποίο έχει ένα πελατολόγιο εκατομμυρίων νοικοκυριών, επιχειρήσεων, ΟΤΑ, κρατικών υπηρεσιών κλπ.; …Πόσο αποτιμάται ένα κτήνος, με πλήρως ολοκληρωμένο το πρόγραμμα επενδύσεων στον τομέα του εκσυγχρονισμού και του οποίου ετήσιες εισπράξεις ανέρχονται σε αρκετά δις ευρώ; Πώς είναι δυνατόν να αποτιμάται αυτό το κτήνος με βάση την τεχνητά υποβαθμισμένη χρηματιστηριακή του αξία; Πώς είναι δυνατόν να θέλουν να πουλήσουν το 17% αυτού του κτήνους για κάτι περισσότερο από 300 εκατομμύρια ευρώ; …Για κάτι περισσότερο από τη μία από τις πέντε μονάδες του κυπριακού εργοστασίου που καταστράφηκε;

Κατάλαβε ο αναγνώστης πού έχουμε "μπλέξει"; …Με ποια συμμορία έχουμε γίνει συνέταιροι; …Σε τι κλουβί με αιμοβόρα και αδίστακτα θηρία έχουμε "μπει" οικειοθελώς; Αυτοί είναι οι "οραματιστές" της Ενωμένης Ευρώπης. Τέτοιους "οραματιστές" είχαμε να δούμε από την εποχή του Αττίλα των Ούννων και του Χίτλερ …Δηλαδή από τους προγόνους των σύγχρονων "οραματιστών". Πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Έχουμε απέναντί μας μια συμμορία κτηνών …Μια συμμορία, η οποία δεν θα μας αφήσει τίποτε στα χέρια, αν δεν αντιδράσουμε.

Είμαστε 10 εκατομμύρια άνθρωποι και δεν θα ανεχθούν να διατηρούμε αυτόν τον τεράστιο πλούτο στα χέρια μας …Είμαστε το ένα τρίτο του Τόκιο ή το μισό Μέξικο Σίτυ ή μια Κωνσταντινούπολη ολόκληρη. Δεν ανέχονται αυτοί οι "οραματιστές" ένα τέτοιο πληθυσμιακό σύνολο να έχει υπό την ιδιοκτησία του ένα "φιλέτο" του Πλανήτη …Ίσως το κορυφαίο "ακίνητο" αυτήν τη στιγμή στον κόσμο. Προφανώς είναι γι' αυτούς πολύ μεγάλη αυτή η περιουσία για να την κρατήσει μόνος του ο ελληνισμός. Πολύ μεγάλη, αν σκεφτεί κάποιος ότι μπορούν να "χωρέσουν" ολόκληρο τον ελληνισμό στα όρια μας πόλης …Στα όρια ενός "Μανχάταν".

Αυτό και επιχειρούν να κάνουν τώρα. Μας "μέτρησαν" λοιπόν και θέλουν να μας βάλουν στα όρια μιας μεγαλούπολης …όπως αυτές που σχεδιάζουν σε όλον τον Πλανήτη για τους φτωχούς …Θα μας βάλουν όλους μέσα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη …και τέλος. Όλα τα υπόλοιπα δικά τους …Δικές τους επιχειρήσεις με φτωχούς Έλληνες σερβιτόρους και χαμάληδες …Νησιά, δάση, αιγιαλοί, ορυχεία, μεταλλεία, πετρελαϊκά κοιτάσματα, δίκτυα υποδομών. Αυτό είναι το σχέδιό τους. Γι' αυτόν τον λόγο λέμε ότι πήραν ήδη τα "μέτρα" μας.

Μέσα στα πλαίσια αυτών των "μέτρων" ήταν και η εγκληματική πολιτική, την οποία μας υποχρέωσαν να ακολουθήσουμε στον τομέα της λαθρομετανάστευσης. Θα μας βάλουν να συγκατοικούμε με πεινασμένους, άρρωστους και απειλητικούς λαθρομετανάστες, για να είμαστε "ήσυχοι" …Να παραμένουμε φοβισμένοι στις "τρύπες" μας και να μην αντιδρούμε …Να τους χρωστάμε και τα στεγαστικά δάνεια αυτών των "τρυπών" και να μας απειλούν ότι θα μας πετάξουν στους δρόμους …Στους δρόμους του αγώνα της επιβίωσης απέναντι στους "ασυναγώνιστους" λαθρομετανάστες.

Αυτά είναι τα σχέδιά τους για τον ελληνισμό. Αποδεικνύεται για άλλη μία φορά ότι αυτός, ο οποίος δεν διδάσκεται από την ιστορία του, είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι πήραν τον παγκόσμιο αυτοκρατορικό ελληνισμό και μέσω της Μικρασιατικής Καταστροφής τον περιόρισαν εντός ενός μικρού εθνικού κράτους, είναι οι ίδιοι που σήμερα θα τον περιορίσουν ακόμα πιο πολύ. Στη θέση της Μικρασιατικής Καταστροφής ας βάλει κάποιος τη σημερινή οικονομική καταστροφή και θα καταλάβει ότι θα περιοριστούμε ακόμα πιο πολύ. Από το ελληνικό κράτος θα περιοριστούμε στην ελληνική πόλη …και αυτή όχι ολόκληρη δική μας, για να μην ενοχλούμε τα αφεντικά …Απλά πράγματα. Κάποτε 1,5 εκατομμύριο κατοικούσαν μία ολόκληρη Ελλάδα. Σήμερα 1,5 εκατομμύριο είναι ένα προάστιο μιας σύγχρονης μεγαλούπολης.   

Αν γνωρίζει ο αναγνώστης τα σχέδιά τους, μπορεί να καταλάβει και τους φόβους τους. Αυτό λοιπόν, το οποίο φοβούνται στην πραγματικότητα, δεν είναι μήπως η κρίση χρέους της Ελλάδας επεκταθεί και στις άλλες χώρες της "περιφέρειας". Αυτό, το οποίο φοβούνται, είναι μήπως η Ελλάδα αποκτήσει κρίση συνείδησης και αυτή επεκταθεί στην "περιφέρεια" …Φοβούνται μήπως η Ελλάδα αντιδράσει και η αντίδραση της Ελλάδας επεκταθεί και στις άλλες χώρες της "περιφέρειας" …Φοβούνται μήπως η Ελλάδα σηκωθεί από το χειρουργικό "τραπέζι" τους και αυτό παρασύρει και τους άλλους …Μήπως η Ελλάδα εγκαταλείψει όχι απλά την Ευρωζώνη, αλλά την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση και το παράδειγμά της το ακολουθήσουν όλα τα θύματα των Ούννων …Η Ιταλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία.

Αυτός είναι ο φόβος τους …Ο φόβος μήπως το "σφάγιο", πάνω στην προσπάθειά του να σωθεί, γκρεμίσει το "κλουβί" …Το ευρωπαϊκό "σφαγείο", που παριστάνει το "σπίτι" των λαών. Επειδή νιώθουν ότι έχουν φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο "πίεσης", αντιλαμβάνονται την πιθανότητα της αντίδρασης. Σήμερα πλησιάζουν στον στόχο της κατακρεούργησης των εθνικών κρατών του Νότου και φοβούνται …Φοβούνται μήπως το "αναισθητικό" της Ευρωπαϊκής Ενώσεως δεν φτάνει, για να καθηλώνονται οι λαοί κάτω από τα "νυστέρια" τους …Φοβούνται τους μεσογειακούς λαούς …Φοβούνται μήπως ο ένας παρασύρει τον άλλο και τους αφήσουν στη μέση της λάσπης του Ρήνου …Φοβούνται μήπως διαλύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και βρεθεί ξαφνικά η Γερμανία με μια τεράστια "μηχανή" χωρίς καθόλου "σασί" και "ρόδες". Αυτό ακριβώς είναι ο φόβος τους …Μήπως ο σχεδιασμός, ο οποίος εμφανίζει τη Γερμανία σαν πανίσχυρη "ατμομηχανή", βρεθεί χωρίς "βαγόνια" και "σκάσει" από την ίδια της τη "λειτουργία".

Ο φόβος τους αυτός δεν είναι κρυφός …Φαίνεται …από όσους έχουν γνώσεις να ερμηνεύουν τα πράγματα. Για να "κάψουν" στο επίπεδο των εντυπώσεων αυτήν την επιλογή, έβαλαν τον ίδιο τον προδότη της Μεσογείου να κάνει μια έρευνα, πριν ξεκινήσει η "σφαγιαστική" σύνοδος. Έβαλαν τον προδότη Γιωργάκη ν' αναζητά Νοτιοευρωπαίους "συνοδοιπόρους", για να συνθέσουν δήθεν κοινό "μέτωπο" εναντίον των Βορειοευρωπαίων. Γιατί; Για να τους ανακαλύψει —αν τυχόν υπάρχουν— και να τους "καρφώσει" στα αφεντικά. Με αυτόν τον τρόπο διέγνωσαν και τις προθέσεις των υπολοίπων. Από τη στιγμή που δεν είδαν αντιδράσεις συμπαράστασης από την Ιταλία ή την Ισπανία, πέρασαν στη δεύτερη φάση του σχεδιασμού τους …Έβαλαν την Ελλάδα στο "χειρουργείο" χωρίς "αναισθητικό".

Ακριβώς, επειδή μπορεί ανά πάσα στιγμή αυτό το θύμα ν' αντιδράσει, έχουν φροντίσει να λάβουν προκαταβολικά τα μέτρα τους. Αυτός ο φόβος της αντίδρασης είναι που τους απασχολεί και γι' αυτόν τον λόγο έχουν στήσει ένα σκηνικό τρόμου γύρω από την Ελλάδα. Προκειμένου να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό, θέλουν να τον αποκόψουν από τον υπόλοιπο κόσμο. Θέλουν να τον τρομάξουν με τον περίγυρό του και ταυτόχρονα να τον αποκόψουν από τους φυσικούς του συμμάχους.

Γι' αυτόν τον λόγο έβαλαν τον Ερντογάν, παραμονές της δήθεν σημαντικής συνέλευσης, να προκαλέσει τους Έλληνες τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου. Γι' αυτόν τον λόγο έβαλαν την Ελλάδα να εμποδίσει την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα. Με συνοπτικές διαδικασίες διατάραξαν σχέσεις αιώνων. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού κράτους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας πήγε στη Γάζα και αποδοκιμάστηκε από τους Άραβες …Όλα αυτά είναι "κατασκευασμένα".

Οι Έλληνες και η Ελλάδα πρέπει να αισθάνονται μόνοι και τρομοκρατημένοι, ώστε, εξαιτίας του φόβου τους, να παραμένουν προσκολλημένοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση …ακόμα κι όταν αυτή τούς "ακρωτηριάζει" …Να μην αρνηθούν τη λεηλασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να απολαύσουν την προστασία της από τους Τούρκους, τους Άραβες κλπ.. …Να μην αρνηθούν να παραδώσουν τα πάντα στους μοναδικούς τους "φίλους", εφόσον και ο αραβικός κόσμος τούς γυρνάει πλέον την "πλάτη".

Η Ελλάδα πρέπει να αισθάνεται μόνη, για να μην αντιστέκεται στον "ακρωτηριασμό" της …Στον "ακρωτηριασμό", ο οποίος γίνεται οργανωμένα από τη "συμμορία". Δεν είναι τυχαίο που η Γερμανία λεηλατεί και η Ολλανδία μαζί με τη Φιλανδία ζητούν εγγυήσεις …Η Ολλανδία, η οποία είχε συνεργαστεί με τους Ναζί εις βάρος της Δημοκρατίας και της Ευρώπης και σήμερα μαζί πάλι —με τους ίδιους Ναζί— παριστάνει τη γνήσια εκπρόσωπο της Ευρώπης και της Δημοκρατίας …Η Φιλανδία, η οποία με ανθρώπους σαν τον Ρεν αποδεικνύει καθημερινά ότι κάτω από το ολόλευκο χιόνι υπάρχει κατάμαυρη λάσπη …Αυτοί απειλούν την Ελλάδα …Αυτοί, οι οποίοι εξαιτίας της Ελλάδας στέκονται στα δύο τους πόδια και λογίζονται σαν άνθρωποι …Εξαιτίας της παγκόσμιας δωρεάς της Ελλάδας …Δυστυχώς.

Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι είναι έρμαιο αυτής της αιμοβόρας συμμορίας, γιατί έχουν προδοθεί από τους πολιτικούς τους ηγέτες …Όλους τους πολιτικούς τους ηγέτες. "Παράσταση" δίνουν αυτοί, οι οποίοι δήθεν "αντιστέκονται" στη Βουλή. Όλοι "αντιστέκονται" μέχρι εκεί που δεν απειλούν τα συμφέροντα των "υαινών" της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης. Πού είναι αυτοί οι "αντιστασιακοί" τώρα, που ξεκινάει το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας; Πού είναι να καταγγείλουν το εξόφθαλμα αντισυνταγματικό Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ έβαλαν τους ανθρώπους τους σε αυτό το Ταμείο, για να μην χάσουν το μερίδιό τους από τη μοιρασιά. Τα κόμματα της Αριστεράς βλέπουν τι συμβαίνει, αλλά κάνουν την "πάπια". Κανένας από αυτούς δεν κατήγγειλε ή δεν απείλησε με καταγγελία αυτό το νομικό "έκτρωμα". Πώς θα τα καταγγείλει; …Πολλά τα λεφτά Αλέκα. Την ίδια μέρα, που το κράτος έκανε επιλεκτική χρεοκοπία εναντίον εκατομμυρίων ασφαλισμένων, ανακοίνωνε ταυτόχρονα τις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων …Όπως αναμενόταν εκεί …"λεφτά υπάρχουν".

Μόνον για τα κόμματα, τα οποία χρεοκόπησαν και στη συνέχεια πρόδωσαν και ξεπούλησαν τη χώρα, δεν υπάρχει Μνημόνιο. Όχι απλά δεν έγινε καμία περικοπή στα έσοδα των πολιτικών συμμοριών, αλλά αντίθετα έγινε και αύξηση. Από τα 37 εκατομμύρια τον χρόνο, που πήραν πέρσι, φέτος θα πάρουν 54. Η Τρόικα, η οποία μαζεύει τα "φραγκοδίφραγκα" από τους συνταξιούχους, που είναι; Γιατί ανέχεται αυτήν τη σπατάλη και δεν διαμαρτύρεται;

Πού είναι ο Αντωνάκης ο "αντιστασιακός" με την άλλη "συνταγή"; …5 εκατομμύρια θα πάρει για το "μαγαζί" του γι' αυτό το τρίμηνο. Πού είναι το ΚΚΕ, το οποίο "πονάει" για τους εργαζόμενους, αλλά δεν καταγγέλλει ούτε την επιλεκτική χρεοκοπία των ταμείων τους —ως εργαζομένων— αλλά ούτε το παράνομο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων —ως Ελλήνων—; Πώς να τα καταγγείλει όλα αυτά; …1,5 εκατομμύρια θα πάρει η πάπισσα του Περισσού για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα …Τόσα "στόματα" έχει να θρέψει …Έχει να δώσει "διαδηλωτικούς" μισθούς στους επαγγελματίες οπαδούς της …1 εκατομμύριο θα πάρει ο "αντιστασιακός" Τσίπρας. Το ίδιο και λίγο μεγαλύτερο ποσό θα πάρει και ο γαλατάς με τους μπουμπούκους του. Μέχρι και οι οικολόγοι πράσινοι θα τσιμπήσουν μισό εκατομμύριο, για να πορεύονται αυτό το τρίμηνο. Ποιος θα διαμαρτυρηθεί στη "σφαγή" τού ελληνικού λαού; Ποιος θα αντισταθεί στην προδοσία; Η Ντόρα; …Η κόρη του Εφιάλτη, που μας οδήγησε στο "σφαγείο";

Ποιος θα μας προστατεύσει από αυτούς τους προδότες; …Η καθ’ ύλη αρμόδια εξουσία; …Η Δικαιοσύνη; …Η Δικαιοσύνη, που, εν μέσω επιτήρησης και υπό τις "ευχές" της Τρόικας, έχει πάρει πάνω από 1 δις ευρώ, για να διατηρήσει τα "προνόμιά" της; Ευνόητο είναι ότι και η Δικαιοσύνη έχει πάρει τις αποφάσεις της και έχει κάνει τις επιλογές της …Η Δικαιοσύνη, η οποία δεν "είδε" επίσης την αντισυνταγματικότητα του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων …Η Δικαιοσύνη, η οποία τις ημέρες εκείνες, που θα ψηφιζόταν από τη Βουλή αυτό το "έκτρωμα" —και ο λαός ήταν στους δρόμους πνιγμένος από τα χημικά— "αποφάσισε" ν' αποκαλύψει τα σκάνδαλα του ποδοσφαίρου …Η Δικαιοσύνη, η οποία, την ημέρα που καταστρέφονταν τα ασφαλιστικά ταμεία από τους προδότες των νεοναζί της Ευρώπης, αποφάσιζε να "αθωώσει" τον Ζαγοριανό …Τον δικαστή αυτόν, που εξαιτίας του μας "ξέφυγε" η άκρη του "νήματος" της υπόθεσης της Siemens. Αντιλαμβανόμαστε ότι πολλοί "λογαριασμοί" ξεπληρώθηκαν αυτές τις ημέρες …Κατά σύμπτωση όλοι οι "λογαριασμοί" πληρώθηκαν εις βάρος του ελληνικού λαού.

 

ΕΛΛΗΝΕΣ… ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ.

Θέλουν να κάνουν Δημοψήφισμα τον Σεπτέμβριο;

…Ας κάνουν με το ερώτημα της παραμονής μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

…Στην παραμονή μας στο "σφαγείο".

 

Εμείς ένα έχουμε να πούμε σε όλα αυτά τα ντόπια και ξένα κτήνη. Όλα τέλεια τα κάνουν, αλλά τελικά θα γκρεμιστούν τα σχέδια τους σαν πύργος από τραπουλόχαρτα. Θα κερδίσουν όλες τις μάχες, αλλά θα χάσουν τελικά τον πόλεμο. Γιατί; Γιατί έτσι είναι "γραμμένο". Γιατί το μέλλον της ανθρωπότητας είναι προδιαγεγραμμένο. Γιατί η ελεύθερη πορεία της φτάνει στο τέλος της. Γιατί άλλοι καθορίζουν αυτό το μέλλον και όχι τα σκουπίδια εκείνα, που κατά καιρούς φέρονται σαν ηγέτες της. Είναι αναπόφευκτο το γεγονός ότι είναι θέμα χρόνου να γίνουμε μάρτυρες αυτού, του οποίου γνωρίζουμε ως "τέλος του κόσμου" και το οποίο στην πραγματικότητα είναι η έναρξη μιας νέας περιόδου στην ανθρώπινη ιστορία.

Ο κόσμος θα μπει στην Εποχή του Υδροχόου, είτε το θέλουν τα κτήνη είτε όχι. Όμως, αυτή η Εποχή είναι καθαρά ελληνική. Την Ελλάδα, όσο κι αν θεωρούν ότι τη νίκησαν, στο τέλος θα υποστούν οι ίδιοι την ήττα. Όσο κι αν θεωρούν ότι την ταπείνωσαν, θα τη δουν στον θρίαμβό της. Γιατί; Γιατί πρόλαβε και δημιούργησε τη γνώση της νίκης. Γιατί δεν πρόλαβαν να τη σταματήσουν όταν μπορούσαν και όταν είχε νόημα να τη σταματήσουν …Τώρα πλέον είναι αργά.

Η ιδεολογία του Υδροχόου είναι ελληνική ιδεολογία. Η ιδεολογία, η οποία θα επικρατήσει στους επόμενους αιώνες, θα είναι ελληνική ιδεολογία. Τα παιδιά αυτής της ιδεολογίας θα ανακαλύψουν όλους τους "συμμορίτες" και θα τους τιμωρήσουν όπως τους αξίζει. Δεν θα μπορούν να επιβιώσουν, γιατί απλούστατα δεν θα υπάρχει ρόλος για τις δικές τους ιδιότητες. Είναι τοκογλύφοι σε μια κοινωνία όπου η τοκογλυφία δεν θα είναι ανεκτή. Είναι ιδιοκτήτες υποδομών σε μια κοινωνία όπου οι υποδομές θα αποτελούν κοινωνικά αγαθά υπό την ιδιωτικοοικονομική διαχείριση των ασφαλιστικών ταμείων.

…Είναι κτήνη σε μια κοινωνία ανθρώπων

…Θέμα χρόνου είναι να το πληρώσουν.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου