Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η συμβολή των Εβραίων στην εξέλιξη του πολιτισμού

new world order 3_thumb[1]Οι συγγραφείς τραβούν πλέον κάθε φίμωτρο και καταγράφουν κάθε εκδοχή, που μπορεί να αποκαλύπτει το πως κατασκευάστηκε μια καταστροφική κρίση, όπως φάνηκε σχετικά με τη ΠΑΡΑΚΜΗ των πολιτισμών, από (τα γεγονότα) του Ντιτρόϊτ του Μίτσιγκαν μέχρι την Ελλάδα ή την Ιταλία, κι’ από τη Βρετανία μέχρι τη Πορτογαλία.

Αλλά ποια είναι η ζοφερή ΑΛΗΘΕΙΑ??? Απλά οι Εβραίοι χρησιμοποιούν «προοπτικές» για να αποκτούν χρήματα, όπως τον σοσιαλισμό, τον κομμουνισμό, τους πολέμους, τους φόρους, τη γραφειοκρατία, τη θρησκεία και πολλά άλλα που είναι η βάση (των δραστηριοτήτων τους).

Και αυτά τα εξωφρενικά διεφθαρμένα συστήματα, εκφυλίζουν τους πληθυσμούς και τους μετατρέπουν σε ορδές, και τους έχουν φθάσει στο σημείο να νομίζει ο καθένας, ότι απλά η «Φύση» θα λύσει τα καταστροφικά προβλήματα που κατασκεύασαν αυτοί, ανεξάρτητα από το ποια είναι η πραγματική γενεσιουργός αιτία.

Η κατάρρευση του σοσιαλισμού, η καταστροφή των πολιτισμών και η διόγκωση των χρεών σε κάθε κράτος, είναι δικές τους δομές (συστηματικές εφαρμογές), που καταστρέφουν εκατομμύρια ανθρώπων. Παράλληλα, κάνουν τα πάντα για να πιστέψουμε, ότι «Αυτούς» τους οποίους βλέπουμε προσωπικά να καταστρέφονται, «αυτοί» είναι και που πρέπει να φαίνονται (σύμφωνα με την εβραϊκή προπαγάνδα), ότι αξίζουν για να ….καταστραφούν!!!!

Οι «άλλοι» (οι περιούσιοι Εβραίοι) είναι αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται ότι αξίζουν για να επιβιώσουν και είναι αυτοί που παρουσιάζονται συχνά και μιλούν στα ΜΜΕ.

Σχετικά μπορείτε να δείτε και στην  http://www.telegraph.co.uk/finance/comment/ambroseevans_pritchard/8628939/Italy-and-Spain-must-pray-for-a-miracle.html που αναφέρει επίσης: «Η Ιταλία και η Ισπανία πρέπει να προσεύχονται για ένα θαύμα!!!

Για άλλη μια φορά κρίση του χρέους της Ευρώπης έχει κάνει μετάσταση, και για άλλη μια φορά, οι φορολογικές αρχές είναι αυτές που αντιμετωπίζουν αυτή τη συστηματική μόλυνση, εκτός αν (κάτι άλλο συμβεί) και αναλάβει άμεση και δραματική δράση».

Αναρτήθηκε από ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

Μετάφραση: Μπαρμπανίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου