Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Είναι ο μελλοντικός βασιλιάς και η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας, κρυπτοεβραίοι;

Ποια πιθανότητα υπάρχει να υπήρχαν δύο Εβραίοι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και να ανακαλύπταμε ότι αυτοί είναι ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Αγγλίας; Τραβηγμένο λέτε. Μερικά περίεργα περιστατικά που διαπιστώθηκαν δείχνουν ότι θα μπορούσε να συμβεί.

Όταν ο βασιλικός γάμος που θα ένωνε την Kate Middleton και τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ ανακοινώθηκε, τα λαγωνικά των γενεαλογικών δένδρων άρχισαν δουλειά. Το πρώτο που βρέθηκε ήταν ότι η μητέρα της Κέιτ, Carole Goldsmith (το πατρικό της όνομα), ήταν εβραϊκής καταγωγής (στην φώτο κάτω: ο προπάππους της, Τομ).

Αν η Carole Goldsmith ήταν Εβραία τότε, σύμφωνα με το εβραϊκό νόμο, η κόρη της, η Kate Middleton θα έπρεπε να θεωρείται Εβραία - και θα μπορούσε να γίνει η πρώτη Εβραία Βασίλισσα (ως σύζυγος) της Αγγλίας. Αλλά δυστυχώς, οι ερευνητές ενώ εξακολουθούν να πιστεύουν ότι υπήρχε εβραϊκή κληρονομιά στην καταγωγή της Κέιτ, διαπίστωσαν ότι οι τελευταίες πέντε γενεές της οικογένειάς της παντρεύτηκαν σε εκκλησίες. Φυσικά, αυτό δεν αποκλείει ότι ορισμένοι μπορεί να ήταν κρυφο-Ιουδαίοι, κάτι που ίσχυε για πολλούς Εβραίους κατά τη διάρκεια της Ιεράς Εξέτασης. Άλλες πηγές συνεχίζουν να υποπτεύονται την εβραϊκή καταγωγή της Κέιτ. Και σύμφωνα με ένα ορθόδοξο Σεφαραδίτη ραβίνο του Ισραήλ, και οι δύο γονείς της μητέρας της Κέιτ είναι εβραϊκής καταγωγής. Έτσι, το ζήτημα του ‘Jew or not a Jew’ για την Kate είναι ακόμα ανοιχτό.

Αλλά περιμένετε, η πλοκή πυκνώνει. Θα μπορούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η μητέρα του William, να ήταν Εβραία; Μια πηγή υποστηρίζει ότι η μητέρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η Frances Shand Kydd, ήταν Εβραία – γεννημένη ως Ruth Burke Frances Roche, μία Rothschild.

Αν αυτό είναι πραγματικότητα, θα ήταν αρκετό αυτό για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα να πιστοποιηθεί ως Εβραία, όπως και ο γιος της, ο William, ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας. Μια άλλη έρευνα στα στοιχεία της καταγωγής δείχνει μία ισχυρή δαβιδική σύνδεση για την Frances και τους απογόνους της.

Άλλα ενδιαφέροντα κομμάτια «αποδείξεων» και υποθέσεων έχουν αναφερθεί στην London Daily Mail, η οποία αναφέρει πηγές που ισχυρίζονται ότι η σύλληψη της Νταϊάνα έγινε κατά τη διάρκεια σχέσης που είχε η μητέρα της με τον Εβραίο τραπεζίτη μεγιστάνα Sir James Goldsmith (αρχικά Goldschmidt και χωρίς προφανή σχέση με την Carole Goldsmith). Η έκθεση αναφέρει ότι η Frances αποξενώθηκε από το σύζυγό της, Earl Spencer (υποκόμης Althorp), και είχε μια σχέση με τον Sir James Goldsmith ακριβώς τη στιγμή που η Diana συλλήφθηκε. Προς ενίσχυση της υπόθεσης, μία αναφορά δείχνει εντυπωσιακές ομοιότητες μεταξύ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και των άλλων τριών παιδιών του Sir James Goldsmith, Zak, Ben και Jemima Goldsmith.

Εάν αυτές οι ειδήσεις ​​είναι αληθινές τότε η Νταϊάνα θα ήταν πέρα για πέρα Εβραία με Εβραία μητέρα (Frances Ruth Burke Roche aka Rothschild) και Εβραίο πατέρα (Sir James Goldsmith). Με τη σειρά του ο William, ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, θα έχει βαθιές εβραϊκές ρίζες!

Από: henrymakow.com (με στοιχεία από Huffington Post) / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου