Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Guardian: Τέλος εποχής – Επιβεβαιώθηκε και επίσημα ο θάνατός του Καντάφι

gurdian

O Guardian δημοσίευσε την πρώτη φώτο απ' τη σύλληψη του αιμόφυρτου και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, νεκρού, Καντάφι. Το ΝΑΤΟ παραδέχθηκε ότι αεροπλάνα του χτύπησαν αυτοκινητοπομπή που εγκατέλειπε τη Σύρτη μετά την κατάληψή της από τους αντικαθεστωτικούς!! Το πιθανότερο λοιπόν είναι να τραυματίστηκε σοβαρά και να έπεσε στα χέρια των αντικαθεστωτικών που λένε ότι ξεψύχησε καθώς τον πήγαιναν στη Μισουράτα.

Ο Μουαμάρ Καντάφι είναι νεκρός. Το μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι Al-Jazeera και την είδηση την επιβεβαιώνει και η μεταβατική κυβέρνηση της Λιβύης μέσω του στρατιωτικού αρχηγού του Ε.Μ.Σ.

Όπως έγινε γνωστό ο Καντάφι ήταν κρυμμένος σε μια κρύπτη στο έδαφος και πριν τον πυροβολήσουν, με μια σφαίρα στο κεφάλι, ακούστηκε να φωνάζει: «Μην πυροβολείτε». Η κρύπτη που βρισκόταν ο Καντάφι βομβαρδίστηκε πριν την εισβολή των ανταρτών σε αυτό από τα αεροπλάνα του ΝΑΤΟ ενώ στην επιχείρηση που ακολούθησε ανακοινώνεται πως έχει συλληφθεί ζωντανός και ο γιος του Μουτασίμ.

Στη Μισράτα το νεκρό σώμα του Καντάφι

Θα επιτραπούν κάμερες σε λίγη ώρα
Στη Μισράτα βρίσκεται το νεκρό σώμα του Καντάφι, σύμφωνα με το δίκτυο Al Arabiya, το οποία μάλιστα αναφέρει ότι σε λίγη ώρα θα δοθεί πρόσβαση στους δημοσιογράφους και σε κάμερες που θα μπορούν να πάρουν φωτογραφίες και πλάνα.

Πηγές: gdailynews, dexiextrem, tsantiri, hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου