Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Το Βατικανό μόλις δημοσίευσε έκθεση προτείνοντας Παγκόσμια Κυβέρνηση για έξοδο απ' την κρίση

j1juZSDQPgUonU54pnffΜπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά είναι απολύτως αληθινό: Σε έκθεση για την κρίση, τις αιτίες δημιουργίας και τον τρόπο αντιμετώπισης της που δημοσίευσε μόλις το Βατικανό, αναφέρεται πως χρειαζόμαστε μία παγκόσμια αρχή και μία παγκόσμια τάξη προκειμένου να βγούμε από την οικονομική κρίση – Η έκθεση που μπορείτε να βρείτε εδώ, περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ένα σχέδιο για τη σταδιακή δημιουργία μίας υπερεθνικής αρχής, ενώ σημειώνει πως η παγκοσμιοποίηση, αν και θεωρείται πως είναι κάτι αρνητικό, στην πραγματικότητα ενώνει τους ανθρώπους και προφανώς αποτελεί θέλημα .. Θεού.

Το Βατικανό χθες 24 Οκτωβρίου 2011 προχώρησε και σε έκδοση έκθεσης σχετικά με την οικονομική κρίση, που απροκάλυπτα εξηγεί τους λόγους που χρειαζόμαστε μία παγκόσμια αρχή και μία παγκόσμια τάξη προκειμένου να βγούμε από την οικονομική κρίση!

“Η παγκοσμιοποίηση αν και φαινομενικά είναι κάτι αρνητικό, εντέλει ενώνει τους λαούς και είναι θέλημα …θεού”, γράφει σε ένα σημείο η έκθεση του Βατικανού.

“Στην ανθρωπότητα υπάρχει πραγματικός κίνδυνος ώστε οι λαοί να καταλήξουν να μην καταλάβουν ο ένας τον άλλο ενώ η πολιτιστική πολυμορφία θα οδηγήσει σε ανεπανόρθωτες αντιθέσεις. Πρέπει να θυμηθούμε τον Πύργο της Βαβέλ”.

“Η παγκοσμιοποίηση, ενώνει τους λαούς και οδηγεί προς ένα νέο “κράτος δικαίου” σε υπερεθνικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω μίας γόνιμης συνεργασίας. Με μία δυναμική παρέμβαση μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος στο παρελθόν και στις αντιπαλότητες που δημιουργούν τα εθνικά κράτη. Η ανθρωπότητα πρέπει σύντομα να επικεντρωθεί στην προσπάθεια μετάβασης από μία αρχαϊζουσας φιλοσοφίας κοινωνία εθνικών κρατών σε ένα νέο μοντέλο διεθνιστικό που θα σέβεται την ταυτότητα κάθε λαού μέσα από μία πολύπλευρη εξέλιξη”.

“Η ειρήνη, η ασφάλεια, η ευημερία, η οικονομική ανάπτυξη και οι διαφανείς διαδικασίες θα έρθουν όπως σωστά είχε πει κάποτε ο Ιωάννης Παύλος Β, μόνο όταν το κάθε κράτος ξεχωριστά δώσει τη θέση του σε ένα νέο κράτος δικαίου καθολικής αρμοδιότητας”

Πηγές: XrimaNews.gr, gdailynews.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου