Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Τώρα που (ξανά)λαδώθηκε η ΓΣΕΕ από τη Διαμαντοπούλου με 970.000€, θα βρει και τα λεφτά για τα βιβλία;

ladoma….ή θα συνεχιστεί η ξεφτίλα σε βάρος παιδιών και γονιών με τις φωτοτυπίες???, συνεχίζει να αναρωτιέται ο φίλος «ΤΝ»

Η πόρνη η τρόϊκα, που είναι αδιάκοπα μέσα στα υπουργεία και ασκεί τη πραγματική εξουσία, δεν ξέρει τίποτα για τα λαδώματα της ΓΣΕΕ??? Ούτε ξέρουν τίποτα, όταν έλεγε η Διαμαντοπούλου, ότι δεν υπάρχουν λεφτά για βιβλία???

Ποια άλλα υπουργεία έστειλαν ρευστό, το τελευταίο δωδεκάμηνο στη πουλημένη ηγεσία της ΓΣΕΕ??? ΚΟΠΡΙΤΕΣ!!!!

Απίστευτη πρόκληση δια χειρός κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου, η οποία, με υπουργική απόφαση, επιχορηγεί τους συνδικαλιστές της ΓΣΕΕ με 970.000 ευρώ.

Δηλαδή, την ώρα που η κυβέρνηση λαμβάνει τα σκληρότερα μέτρα που εξοντώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά, το υπουργείο Παιδείας μοιράζει απλόχερα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Σε απόφαση που υπογράφηκε στις 29.07.2011 από τον προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης του υπουργείου Παιδείας αναφέρεται: «επιχορηγούμε το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής και το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ, για το 2011, με το ποσό του 970.000 ευρώ».

Ως εξοργιστική αντίφαση σημειώνεται ότι την ημέρα που το υπουργείο της κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου επιχορηγούσε το Ινστιτούτο της συνδικαλιστικής οργάνωσης με το υπέρογκο ποσό, το υπουργείο Οικονομικών κατέθετε τροπολογία με την οποία μπαίνει «λουκέτο» σε δεκάδες φορείς του Δημοσίου, στο πλαίσιο της δημοσιονομικής εξυγίανσης.

Παράλληλα, την ώρα που η απόφαση δημοσιευόταν στην ιστοσελίδα τηςΔιαύγειας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ηλίας Μόσιαλος έδινε διευκρινήσεις για το πώς και πόσοι υπάλληλοι θα βγουν σε εφεδρεία.

Δείτε την απόφαση του υπουργείου Παιδείας για την επιχορήγηση του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ που ακολουθεί

Πηγές: tsoutsouneros.arvanitis.eu, newscode.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου