Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Τα νιάτα ενωμένα με τα περήφανα γηρατειά σας έφτυσαν κατάμουτρα, παντού!

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ΘΕΣ1ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ – ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!!!

Ποιος ΣΥΡΙΖΑ και τρίχες κατσαρές??? Ο λαός της Θεσσαλονίκης ξανά μπροστάρης έδιωξε τους πουλημένους κοπρίτες!!!!

=== Η Θεσσαλονίκη προειδοποίησε, έδωσε ραντεβού στη παραλιακή και κράτησε τον λόγο της. Το χουνέρι που επιφύλαξε σε όσους κοπρίτες θέλησαν να το παίξουν αγέρωχοι μάγκες του γλυκού νερού, σαν τον πορδοπάγκαλο και τον μέθυσο, ήταν αυτό που τους άξιζε και θα το θυμούνται κάθε μέρα μέχρι να σκάσουν και να πλαντάξουν και μας απαλλάξουν από τη πουλημένη παρουσία τους.

=== ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ. 

=== Οι εκπρόσωποι των Εβραίων των Αθηνών, Μόσσια (Μόσιαλος), Βόζεμπεργκ, Μπουτάρ, και τα σκυλιά Καρατζαφέρης, Πλεύρης, Βορίδης και Άδωνις Γεωργιάδης, βγήκαν μόνο στα κανάλια για να ζητήσουν αιματοκύλισμα και να πριμοδοτήσουν τον ανύπαρκτο …ΣΥΡΙΖΑ, για να μη μείνει όλος αυτός ο κόσμος,πολιτικά άστεγος από τη σαπίλα και πάει χαμένος. Έστω εκεί, πρέπει κάπου να μας μαντρώσουν.

=== Το απύθμενο θράσος των Μόσσια, Βόζεμπεργκ και Μπουτάρ, κορυφώθηκε στα κοινά κλισέ «για προσβολή των προγόνων τους» και του θεσμού του ….προδότη Παπούλια. Ποιων προγόνων σας ρε Οβριά??? Και ποιο θεσμό ρε ξεφτίλες??? Θεσμός ρε γομάρια είναι η Ελληνική Δημοκρατία και η Ελληνική Εθνική Κυριαρχία που χιλιοκαταλύσατε. Σεις και ο Παπούλιας είστε οι προδότες των θεσμών, είστε αυτοί που ξεπουλήσατε τους θεσμούς και η Θεσσαλονίκη σας έφτυσε κατάμουτρα.

===Και η Αθήνα σας έφτυσε κατάμουτρα… Η Πάτρα σας έφτυσε κατάμουτρα… Το Ηράκλειο σας έφτυσε κατάμουτρα… Τα Τρίκαλα σας έφτυσαν κατάμουτρα…. Η Χαλκίδα σας έφτυσε κατάμουτρα…. Τα Γιάννενα, η Αλεξανδρούπολη, η Καβάλα, τα Χανιά, η Λιβαδειά….

Τα νιάτα ενωμένα με τα περήφανα γηρατειά σας έφτυσαν κατάμουτρα, παντού!!!!

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΣΑΝ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΣΑΝ ΛΗΣΤΕΣ, ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ…

ΤΖΕΦΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΛΟΓΙΚΑ, ΔΕΝ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ – ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΜΕ ΜΑΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ!!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΗΣΕ Η ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!!

ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου