Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2011

BILD: Οι Έλληνες μας μισούν!

bild “Το συγκεκριμένο φωτομοντάζ χρησιμοποιούν οι Έλληνες για να διαμαρτυρηθούν έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Λίγο πριν φτάσει στην Αθήνα ο Philipp Rösler, οι Έλληνες φρόντισαν να δείξουν την ενόχλησή τους προς τη χώρα μας χρησιμοποιώντας πανό με το συγκεκριμένο φωντομοντάζ” γράφει η πρώτη παράγραφος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας BILD που απορεί για ποιο λόγο οι Έλληνες δεν συμπαθούν τους Γερμανούς.

Και συνεχίζει:

“Το τηλεοπτικό κανάλι MEGA σε πρωϊνή του εκπομπή είπε για ποιους μιλάμε; Για τους Γερμανούς; Αυτοί με τους Ιάπωνες ξεκίνησαν το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”.

“Η γνωστή και έγκυρη εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει: Εάν η Γερμανία μας είχε καταβάλλει τις αποζημιώσεις από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ελλάδα δεν θα είχε οικονομικά προβλήματα σήμερα”.

“Η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ γράφει: Οι Γερμανοί πίνουν και μεθούν στην υγεία των άλλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τελικά το έχουν κάνει επάγγελμα”.

“Η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει πως η Γερμανία μας οδηγεί στη κόλαση και τη πτώχευση”

“Ραδιοφωνικοί σταθμοί μας αποκαλούν ΝΑΖΙ και πως επιστρέφουμε μέσω της επίσκεψής του Philipp Rösler για να τους αποτελειώσουμε”.

“Ο ίδιος ο Θεόδωρος Πάγκαλος, υψηλόβαθμο στέλεχος της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης, δήλωσε: Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Γερμανοί μας έκλεψαν όλο το χρυσό”.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου