Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Νέα …Φτωχομαγειρέματα και φτωχοκαλοπισμοί από την εξαρτημένη Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

3.031.000 ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!!!!

Με το «καλημέρα» του μαύρου 2012, άρχισαν τα μαγειρέματα στην εξαρτημένη Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). Αφού μας τα ζαλίζουν κανονικά με δεκάδες μικροαναλύσεις και υποδιαιρέσεις της φτώχειας μας, ώστε κι’ ένας που ξέρει από αποτέτοια νούμερα, στο τέλος να τα παίζει και να εγκαταλείπει κάθε προσπάθεια εμβάνθυσης στο χάσμα πλούσιων τε και πτωχώνε, κάπου πριν το τετέλεσται της18σέλιδης αριθμοσαλάτας, βάζουν και τον αληθινό πίνακα, με τον πραγματικό αριθμό εκείνων που τόλμησαν και πέρασαν το κατώφλιον της φτώχειας με άλμα εις βάθος.

Ο Πίνακας 17, της γρουσούζας σελίδας13, της ακαταλαβίστικης για τους πολλούς και εκνευριστικής για τους γνωρίζοντες, κουραστικής ανακοίνωσης ΕΛΣΤΑΤ της 3-1-2012, μας λέει ορθά κοφτά, ότι οι κάτωθεν του ΟΡΙΟΥ της φτώχειας ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, κατά το 2010, έφτασαν απαισίως τους 3.031.000 !!!!  Και μη χειρότερα δηλαδή για το 2011, ενώ για το2012, ή θα πρέπει να προνοήσουμε για εξασφάλιση θέσεως στο νεκροταφείο ΜΠΕΝιζέλου-Παπαδήμου-Παπανδρέου-Σαμαρά-Καρατζαφέρη, ή να αρπάξουμε από μια κόσα στο χέρι και να αρχίσουμε τον θερισμό τους, και να τους απαλλάξουμε από κάθε πονοκέφαλο στατιστικής μαγειρικής!!!!

Αυτό το νούμερο (τα 3.031.000 πτωχά και πεινασμένα άτομα και όχι ο ΜΠΕΝιζέλος όπως ευστόχως θα υποθέσατε ως νούμερον) αντιστοιχούν, αν δεν απατώμαι, στο 30% του συνολικού πληθυσμού και πάμε καλπάζοντας….

Τι το περίεργο έργο?

Με το πρωτοσέλιδο η γριά εξαρτημένη από το σάπιο καθεστώς εταίρα ΕΛΣΤΑΤ, μας βάζει μόστρα πίνακα, με κουρεμένο το νούμερο των πτωχών κατά 27% και αντί για τα 3.031.000 άτομα, μας εμφανίζει πως είναι 2.204.800, δηλαδή, 826.200 άτομα λιγότερα, χωρίς να είμεθα σε περίοδο εκπτώσεων!!!! ΣΥΓΚΡΙΝΑΤΕ τα στοιχεία των δύο αναρτημένων πινάκων!!!!!!!!

Τι άλλο κάνει με το ανακοινωθέν η γριά εταίρα?

Χρησιμοποιεί αισχρά τον ΜΠΕΝιζέλειο όρο «κίνδυνος φτώχειας» για να βαφτίσει καλοπιστικά την υπαρκτή φτώχεια, λες και τα άτομα στα οποία αντιστοιχεί ο σκληρός αριθμός 3.031.000, δεν βρίσκεται ήδη κάτω από το όριο της φτώχειας και απλά περιμένει στην …ουρά για να περάσει

Πνίγει την αλήθεια στις υπερβολικές μικροαναλύσεις πληθυσμιακών ομάδων, που σαφώς στοχεύει και πετυχαίνει να πνίξει επιστημονικά τον σκληρό αριθμό των 3.031.000 φτωχών Ελλήνων, στις ασημαντότητες του τεράστιου αριθμού υποδιαιρέσεων.

Υπερβάλει ή ψεύδεται ασύστολα, όταν λέει και ξαναλέει κατά κόρον, ότι τα κοινωνικά επιδόματα (π.χ. επίδομα αλληλεγγύης) μειώνουν τον αριθμό των πτωχών, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ  7.178 €, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ (2 ενήλικες + 2 παιδιά), ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 15.073 €, ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΑ ΜΠΕΝΙΖΕΛΙΚΑ ΟΡΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ….ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΑ!!!!

Διαπιστώνουμε λοιπόν, ότι τα μαγειρέματα δεν έχουν τελειωμό στην ΕΛΣΤΑΤ και παρασυρμένη από τη μόδα των κουρεμάτων, πήρε ψαλίδια και πετσόκοψε τα σκληρά νούμερα, για να δείξει στους αφέντες της, πόσο πιστή ερωμένη της σάπιας εξουσίας είναι.

Παίζει με τον πόνο να κατακρεουργημένων συνταξιούχων, γιατί ενώ αποδεικνύεται ότι επί μέρους έχει βγάλει στατιστικά συμπεράσματα, για το πληθυσμιακό κομμάτι των ατόμων άνω των 65 ετών (δηλαδή των συνταξιούχων) και λέει ότι από αυτούς, το 21,3% έχει περάσει το όριο της φτώχειας, και επίσης μας λέει ότι«Νοικοκυριά με έναν ενήλικα ηλικίας 65 ετών και άνω, το 30,1% είναι φτωχά«, κατασκευάζει ανειλικρινείς ή αβάσιμους πίνακες, προσπαθώντας να πείσει, ότι το συνολικό ποσοστό των Ελλήνων, που ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, δήθεν πέφτει στο 20,1 %, αν ….συνυπολογιστούν οι συνταξιούχοι. Είναι αναληθές, διότι φαίνεται ξεκάθαρα, ότι ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, το ποσοστό φτώχειας των ηλικίας άνω των 65, είναι μεγαλύτερο και δεν μπορεί να προκαλέσει την επικαλούμενη μείωση, παρά μόνο με τσελεμεντέ!!!!

Έτσι, αν δεν πάρεις εξ αρχής χαμπάρι τις ασυμφωνίες των στατιστικών αριθμών, και τους το πεις μετά από καιρό, τότε θα βγουν με «επιστημονικά» ανακατέματα και θα ουρλιάζουν πως ….δεν έκρυψαν τίποτα!!!!, ενώ εμείς μιλάμε εδώ, για αισχρή παραπληροφόρηση και προπαγάνδα εξωραϊσμού της φτώχειας από το φασιστικό καθεστώς.–

Όποιος αντέχει, ας διαβάσει και ανακοινωθέν της χούντας των αντισυνταγματολόγων:

συνέχεια στο http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/17363

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου