Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο εξοχικό της βασίλισσας Ελισάβετ

  • Ανθρώπινα υπολείματα εντόπισε τυχαία περαστικός μέσα σε κτήμα στο οποίο παραθερίζει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως δολοφονία…

Το μακάβριο εύρημα βρήκε τυχαία μέσα σε δάσος ένας άνδρας την Πρωτοχρονιά, κατά τη διάρκεια βόλτας με το σκύλο του στο έκτασης 80.000 στρεμμάτων Κτήμα του Σάντριγχαμ, όπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμά του το BBC.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο σύζυγός της πρίγκηπας Φίλιππος και άλλα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας διαμένουν αυτή την περίοδο στο συγκεκριμένο κτήμα, περίπου 200 χλμ. ΒΑ του Λονδίνου.

Η αστυνομία έχει ανοίξει πλέον όλες τις αρχειοθετημένες υποθέσεις που μπορεί να συνδέονται με εξαφάνιση και πιθανότατα φόνο γυναίκας, σε όλη την βρετανική επικράτεια.

Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν τα οστά, στο Ανμερ, έχει αποκλειστεί προκειμένου να ερευνηθεί εξονυχιστικά από τη Σήμανση, ειδικά το τμήμα των περίπου 2 χλμ. μέχρι την είσοδο του κτήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Αρχές δεν έδωσαν στοιχεία ούτε για την ηλικία της γυναίκας με βάση τα οστά της, ούτε καν για το τι ρούχα φορούσε, ή εάν ήταν γυμνή όταν εγκαταλείφθηκε εκεί.

«Βρισκόμαστε στην αρχή της έρευνας και μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα περίπλοκη», τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας Τζες Φράι, για να προσθέσει ότι «δεν μπορώ να επιβεβαιώσω εάν ήταν ντυμένη. Επί του παρόντος, μόνο οι άνθρωποί μου, ο άνθρωπος που τη βρήκε και ο δράστης ή οι δράστες ξέρουν την αλήθεια - και θα ήθελα έτσι να παραμείνει».

«Το πτώμα παρέμεινε στο σημείο για αρκετό καιρό, αλλά δεν θα σας πω αν ήταν για εβδομάδες, μήνες ή χρόνια. Τα δεδομένα δείχνουν ότι πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας και εξετάζουμε περιπτώσεις γυναικών που εξαφανίστηκαν, τόσο στην περιοχή όσο και σε όλη την χώρα», συνέχισε ο ίδιος.

Οι ειδικοί της Σήμανσης δεν έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το αν ο φόνος έγινε στο συγκεκριμένο σημείο ή εάν το θύμα μεταφέρθηκε εκεί μετά θάνατον. Αυτό είναι πιθανό να προκύψει από τη νεκροψία που θα ακολουθήσει.

Το Μπάκιγχαμ έχει αποφύγει προς το παρόν κάποια αναλυτική ανακοίνωση, πέραν του ότι η υπόθεση «αφορά την αστυνομία του Νόρφολκ».

Πηγή: ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου