Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

H Pax Americana και η Ελληνική αποικία

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων ή αλλιώς "Pax Americana" αποτελεί την "κορωνίδα" του βαρβαρισμού. Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ανθρωπότητας ένα βαρβαρικό σύστημα δεν είχε τη φιλοδοξία να επιβληθεί με τόσο απόλυτο τρόπο πάνω στο σύνολο των πολιτισμών όσο το σημερινό.

Υπό την εξουσία ενός αδίστακτου διευθυντηρίου, που συντίθεται από Αγγλοσάξονες κι Εβραίους, δείχνει καθημερινά ότι δεν πρόκειται να σταματήσει μπροστά σε κανένα έγκλημα, προκειμένου να επιβάλλει τη θέλησή του και την κυριαρχία του.
Το παρήγορο και το ελπιδοφόρο για την ανθρωπότητα είναι ότι αυτή η Νέα Τάξη Πραγμάτων, κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις, μπορεί να οδηγηθεί στην κατάρρευση. Μπορεί οι άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να την επιβάλουν να είναι αδίστακτοι και φονικοί, αλλά αυτά τα στοιχεία από μόνα τους δεν αρκούν για την επιτυχία του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

Στο επίπεδο που επιχειρούν να "κινηθούν", μπορούν να χαρακτηριστούν άνετα ως αστείοι και άσχετοι βάρβαροι. Άνθρωποι στην κυριολεξία ανίκανοι έχουν αναλάβει να επιχειρήσουν το μεγαλύτερο τόλμημα στην ιστορία του συστήματος εξουσίας. Έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν πραγματικές συνθήκες κοσμοκρατορίας. Επιθυμία τους είναι να εγκαθιδρύσουν μια παγκόσμια τυραννία, η οποία θα εξουσιάζει το σύνολο του πλανήτη και όχι απλά μερικές "γωνιές" του, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα με κάποιες ανάλογες περιπτώσεις.

Αυτό που δεν τόλμησαν να επιχειρήσουν οι αυτοκράτορες της Ρώμης στο απόγειο της δύναμής τους, το επιχειρούν οι νεόκοποι της εξουσίας Αμερικανοί. Η ανθρωπότητα σύντομα θα γίνει αυτόπτης μάρτυρας μιας τιτάνιας σύγκρουσης, εφόσον είναι βέβαιο ότι η αλαζονεία και η αμετροέπεια των σημερινών "πλανηταρχών" έχει ήδη "ξυπνήσει" δυνάμεις, που αιώνες τώρα βρίσκονταν σε κατάσταση ύφεσης. Δυνάμεις πανίσχυρες, που αποτελούν τον "εφιάλτη" της εξουσίας και που με πολύ προσπάθεια είχε καταφέρει μέχρι τώρα να ελέγξει με την παλιά μέθοδο του "διαίρει και βασίλευε".
"Αποικιοκρατία". Αυτή είναι η λέξη που περιγράφει με τον πιο απόλυτο τρόπο τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα τού σήμερα. Η λέξη, που αντιπροσωπεύει έναν παλιό εφιάλτη των λαών -και που όλοι θέλουν να ξεχάσουν-, κάνει τη θεαματική επανεμφάνισή της στην αυγή της νέας χιλιετίας.


Η Ελλάδα τη στιγμή αυτή βρίσκεται υπό καθεστώς ξένης κατοχής. Όπου και να στρέψει κανείς το βλέμμα του, θ' αντικρίσει την ίδια τραγική κατάσταση. Σχεδόν το σύνολο του ελληνικού κεφαλαίου δεν βρίσκεται απλά υπό την εκμετάλλευση των ξένων, αλλά υπό την ιδιοκτησία τους. Ό,τι δεν κατάφεραν επί αιώνες σκληροί στρατηγοί κατακτητές με τη βία των όπλων, το κατάφεραν πονηροί managers και δικηγόροι με λίγα δολάρια και μερικές χρωματιστές "χάντρες".


Με τη βοήθεια μιας άθλιας και προδοτικής πολιτικής ηγεσίας που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα, κατάφεραν οι ξένοι αποικιοκράτες και "γκρέμισαν" τα αμυντικά "τείχη" της χώρας, "διαβρώνοντάς" τα εκ των έσω.


Κατέρρευσαν οι άμυνες του ελληνικού κράτους και η "κατάκτηση" της Ελλάδας είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού των ισχυρών, που δεν αφορά μόνον την Ελλάδα, αλλά το σύνολο των μικρών κρατών που διαθέτουν κεφάλαιο και αγορά που ενδιαφέρει τους Δυτικούς. Σε αυτό το σχέδιο σημαντικός είναι ο προδοτικός ρόλος των Ελλήνων οικονομικών και πολιτικών παραγόντων που επηρρέασαν την κατάσταση αυτή. Αποκαλύπτεται ξεκάθαρα πλέον ότι με τον τεχνητό κερδοσκοπικό παροξυσμό του χρηματιστηρίου θέλησαν και τελικά κατάφεραν να διαλύσουν τις δυνάμεις αντίστασης του ελληνικού λαού.


Δεν θα περάσει πολύς καιρός και ο ελληνικός λαός θα κινδυνεύσει πραγματικά να γίνει "υποτελής" των ξένων μέσα στην ίδια του τη χώρα. Όμως, επειδή ως γνωστόν... "του Έλληνα ο τράχηλος, ζυγό δεν υπομένει", είναι βέβαιον ότι, πριν φτάσουμε στα έσχατα όρια, θα δούμε μια θεαματική όσο και βίαιη αντίδρασή του.


Τι μένει να δούμε; Το ίδιο "έργο" που είδαν κάποτε και οι Πέρσες αποικιοκράτες. Να δούμε τους Έλληνες να λούζονται, να στολίζονται και, αφού διασκεδάσουν με τους φίλους τους, να "ρίχνονται" στη μάχη. Θα ξαναδεί ο κόσμος τους "ωραίους" Έλληνες ν' αγωνίζονται με τον τρόπο που τους επιβάλει η παιδεία τους. Θα ξαναδεί ο κόσμος τους βάρβαρους να πνίγονται στα δάκρυά τους. Αυτό γινόταν πάντα κι αυτό θα γίνει και σήμερα.

Κανένας και ποτέ, είτε ξένος είτε Έλληνας, δεν λεηλάτησε χωρίς αντίσταση το "σπίτι" των Ελλήνων.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου