Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Μετά από δήθεν λεονταρισμούς, ο Γ.Παπακωνσταντίνου χάρισε ξαφνικά μερικά “εκατομμύρια” φοροαπαλλαγών στον Μπόμπολα!..

Είχαμε επισημάνει πριν από λίγο καιρό το παιχνίδι που παιζόταν από έναν ακόμα διεφθαρμένο υπουργό της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, τον ΥΠΕΘΟ Γ. Παπακωνσταντίνου. Είχε υποσχεθεί στον Ελληνικό λαό ότι επρόκειτο να βάλει και τους καναλάρχες που επιδοτούνται επί δεκαετίες από την τσέπη των Ελλήνων, να πληρώσουν και οι ίδιοι το μερίδιο τους στην κρίση (20% επιπλέον φόρο).

Όπως ήταν αναμενόμενο από μια κυβερνητική πρωταθλήτρια διαφθοράς, ο Γ. Παπακωνσταντίνου, αποφάσισε, διέταξε και “ξέχασε” οριστικά την φορολογική υποχρέωση των ιδιοκτητών ΜΜΕ, ουσιαστικά κάνοντας τους δώρα δισεκατομμυρίων. Πιθανή “εξαγορά” του υπουργού, ελέγχεται λόγω απουσίας αυτοπτών μαρτύρων. Οι ενδείξεις και το κίνητρο ενός τέτοιου οικονομικού και πολιτικού εγκλήματος ΔΕΝ λαμβάνονται υπόψη στην Δικαιοσύνη…

(Για αυτό και ο λαός καλλιεργεί εδώ και καιρό, την ιδέα του άρθρου “120″ του Συντάγματος!.. Μόνο αν πάρει τον νόμο στα χέρια του θα μπορέσει να γλυτώσει από τέτοια ακραία φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής…)

Εδώ η πρόσφατη εξέλιξη με τον φορολογικό νόμο του 20% στους ιδιοκτήτες ΜΜΕ:

Πηγή: http://www.mediablog.gr

Χθες ήταν 1η Οκτωβρίου, ημέρα κατά την οποία θα ξεκινούσε η εφαρμογή του ειδικού φόρου 20% στην τηλεοπτική διαφήμιση, ύστερα από αναβολή 3 μηνών.

Φυσικά ο φόρος δεν επεβλήθη! Το ζήτημα είναι κατόπιν ποιών πιέσεων καταργήθηκε ο φόρος, με τι ανταλλάγματα, πως σιωπηρά διεγράφη μια υπουργική απόφαση και γιατί το έκαναν όλοι, μα όλοι γαργάρα…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου