Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

"Γυριστή" του Σαμαρά στους δεξιούς φίλους του

"'Αλλα λέω κι άλλα κάνω, πως να σου το πω", έτσι λέει το πολύ όμορφο τραγούδι του Σωκράτη Μάλαμα, που φαίνεται πως υιοθέτησε ως πολιτική στάση ο αρχηγός της ΝΔ, κ. Αντώνης Σαμαράς. Ο οποίος πηγαίνοντας στις Βρυξέλλες, άφησε στην Αθήνα την αντιμνημονιακή μάχη και πρόβαλλε την απόλυτη στήριξή του στα μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης και τις διαρθρωτικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Γιατί αυτή η διγλωσσία;

Πρώτον γιατί και αυτός είναι συνδαιτημόνας της λέσχης Bilderberg όπως και ο πρωθυπουργός, και προφανώς οι "εικονικές" διαφοροποιήσεις του γίνονται προκειμένου να παραπλανήσουν τους "ιθαγενείς" ώστε να περιχαρακώνονται στο ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα με αποτέλεσμα να παραμένει ισχυρός ο δικομματισμός.

Και δεύτερο γιατί υπήρξαν, εξαιτίας της "κατ' επίφασιν" διγλωσσίας του, ενοχλήσεις των αδελφών  κομμάτων της Ευρωπαϊκής δεξιάς (που στηρίζουν την μνημονιακή πολιτική Παπανδρέου) με αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι σχέσεις της ΝΔ με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό κόμμα.

Άρα, την ουρά στα σκέλια ο Καλαματιανός αρχηγός της ΝΔ. Και πρέπει να επινοήσει άλλες κόντρες με τον πρώην συμφοιτητή, φίλο και ομοτράπεζό του στη διεθνή οικονομική λέσχη των καπιταλιστών, ώστε να μπορέσει να συγκρατήσει πλέον τους οπαδούς του κόμματός του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου