Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα Δημοκρατία.. “Από μπρος Παρθένα και απο πίσω μπαίνουν Τρένα”

samaras-evraios-3-thumb-large

Η Νέα Δημοκρατία δημοσκοπικά είναι πρώτο κόμμα  χωρίς να επιτυγχάνει προς το παρόν αυτοδυναμία. Το προβλημα της είναι ότι  προσπαθεί με την πολιτική της να αλιεύσει ψήφους και απο τους αντιμνημονιακούς και απο τους ευρωπαραδομένους, χωρίς να κερδίζει κανέναν πλην των συναιθηματικά δεξιών.

Ο Σαμαράς πατά σε δύο βάρκες ή παίζει σε δύο ταμπλό θα πουν οι δεξιοί. Και είναι αλήθεια ότι  στα ΜΜΕ   και τα μικρόφωνα κατακεραυνώνει το μνημόνιο, και στην Βουλή  ψηφίζει μαζί με το ΠΑΣΟΚ το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Στα ΜΜΕ  μιλά για πόθεν έσχες όλων των υπουργών, υφυπουργών κλπ από το 1974  και στην Βουλή  μαζί με το ΠΑΣΟΚ κουκουλώνουν το σκάνδαλο της SIEMENS. Στα ΜΜΕ  δηλώνει φιλελεύθερο κόμμα κι από την άλλη υπερασπίζεται και οργανώνει στελεχιακά τους ταξιτζήδες, τους φαρμακοποιούς κι όσους πασχίζουν να μην ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα. Στα ΜΜΕ  το πρωί καταγγέλει την ύφεση και  το βράδυ σχεδιάζει να ψηφίσει το νέο μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία που είναι δυο υφεσιακές πολιτικές.

Η Νέα Δημοκρατία παίζει το ρόλο της σε αυτό το σκληρό πορνό που λέγεται  “μνημόνιο”. Το ρόλο της φαινομενικώς  παρθένου και αθώας κόρης, πλην κρυφίως  διακορευθήσας δια άλλης σεξουαλικής οδού. Πιο απλά…

”Απο μπρος είναι Παρθένα και απο πίσω μπαίνουν Τρένα”

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου