Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο μνηστήρας Μπόμπολας… και τα κατορθώματα του!

Η εταιρία Άκτορ που έχει την αττική οδό και ποσοστό σε πολλά διόδια ανά την Ελλάδα ανήκει στον Κύριο Μπόμπολα. Ο κύριος Μπόμπολας ο μέτοχος του mega channel !!

Η εταιρία του κυρίου Μπόμπολα είναι ο νονός των σκουπιδιών στην Ελλάδα. Έχει γίνει απευθείας ανάθεση στο έργο του γραμματικού που αφορά τα σκουπίδια και έμμεσα συμμετέχει στην Κερατέα!!!

Είναι μεγάλες μπίζνες που έχουν στήσει με σκοπό να προχωρήσουν πανελλαδικά εισπράττοντας αρχικά 15 εκατομμύρια προκαταβολή. Το εργοστάσιο που κατέχει η εταιρία αποτελεί μονοπώλιο σε όλη την Ευρώπη. Μιλάμε για πολλά χρήματα και οι κύριοι έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε όλη την Ελλάδα. Δεν θα ζητήσουν τα λεφτά μόνο για ένα έργο, ιδιωτικοποιούν τα σκουπίδια και από δω και πέρα μέσω των δημοτικών τελών που είναι αιώνια και θα αυξηθούν θα τα κατέχει η εν λόγο εταιρία του Μπόμπολα σε συνεργασία με άλλες εταιρίες.

Μαζί τους έχουν μελετητικές εταιρίες οπού έχουν κάνει συμπράξεις με καινούργιες εταιρίες που από πίσω τους κρύβονται τράπεζες (lampard eurobank) Λάτσης Μπόμπολας και cia ... Ανοίγουν τρύπες δηλαδή και μετά από τρία χρόνια που θα πρέπει να κλείσει η τρύπα των ΧΥΤΑ θα πάνε σε άλλο μέρος όπως στην Μακεδονία στην Κρήτη κτλ.

Πηγή

Αυτό που παίζεται στην Κερατέα δεν είναι μια απλή τοπικιστική αντίδραση για τα δυσάρεστα σκουπίδια. Είναι η αντίδραση των κερατάδων και δαρμένων, των καταφρονεμένων της Αττικής.

Ξενοδοχείο «Πεντελικόν» της Κηφισιάς μυστική συνάντηση Μπόμπολα, Παπανδρέου και Χυτήρη δυο ημέρες πριν τις εκλογές!

 

 

 

Κερατέα, 8 Φεβρουαρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου