Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Τι φοβίζει την οικογένεια Μπομπολα; Μα να μαθευτεί η αλήθεια

ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ ΠΕΡΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…

Τι φοβίζει την οικογένεια Μπομπολα; Μα να μαθευτεί η αλήθεια. Η οικογένεια αυτή ,έχει κατασκευαστικές και εκδοτικές εταιρείες, Ο ΑΚΤΩΡ και ο ΠΗΓΑΣΟΣ ειναι οι ναυαρχίδες. Προσέξτε τώρα που γίνεται θόρυβος αν θα...εκδοθεί η οχι(λόγω απολύσεων)το ΕΘΝΟΣ, ΠΩς ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ η διαπλοκή. Δεν θα διαβάσετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ λεπτομέρειες για το ....σύνθημα ανοίξτε τις μπάρες,μην πληρώνετε ΟΥΤΕ στην Αττική Οδο. Πρωτοβουλία πολιτών απειλεί να αποκαλύψει -χωρις προβολη-σε μας τους υπόλοιπους αυτο που εχει συμβεί και μας κρύβουν. Οτι δηλαδή, με την αυξημένη κυκλοφορία,μεγαλύτερη απ την προβλεπόμενη συμβαση,απ τα διοδια,η σύμβαση εχει αποπληρωθεί. Μαλιστα και μας το κρυβουν. Ο ανάδοχος Μπόμπολας και η κοινοπραξία εχουν πρόωρα βγάλει τα λεφτά τους.

Η σύμβαση με το Δημόσιο,προβλέπει ευχαριστώ στον εργολάβο,αποχώρηση του και ...ενδεχόμενη συμμετοχή του στην νεα σύμβαση επέκτασης του έργου. Παει καλά ως εδω; Εδώ ομως αρχίζει η διαπλοκή και βασικά η Κυβερνητική ευθύνη. Που είναι η στοιχειώδης και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ κατά το Σύνταγμα ενημέρωση των πολιτών; Ετσι είναι η σύμβαση η αλλιώτικα; Ηταν εν γνώσει της τότε Κυβέρνησης(Σημιτη) οτι ο...χρόνος αποπληρωμής του έργου θα ταν -λογω τριπλάσιας Κυκλοφορίας -πολυ συντομότερος; Και κυρίως αφου διευκρινισθεί το τι εμπεριέχει η σύμβαση ,ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ στην συνέχεια;Θα συνεχίσει να εισπράττει διόδια η κοινοπραξία; πλουτίζοντας και πίνοντας στην υγεία των κορόιδων πολιτων-χρηστων ενος εξαιρετικού αυτοκινητόδρομου; Παγιδευμένοι στο πέπλο σιωπής, που να ελπίζουμε για να μάθουμε την αλήθεια; Μηπως στο...δελτίο του ΜΕΓΚΑ και του Χρ.Παναγιωτοπουλου και της Τρεμη; Η μήπως να περιμένουμε την ΑΝΑΠΤΡΟΠΗ...του Πρετεντερη.; Υπάρχει και το...ΕΘΝΟΣ και τόσα άλλα μέσα συμφερόντων Μπομπολα,υπάρχουν και τα ΜΜΕ τοσων...συνεταίρων, φιλων, συναγωνιστών, συντρόφων και μελών της συμμαχίας..προθύμων. Θα μου πείτε πως οι πιο πολλοί απ αυτούς εχουν πάρει ήδη, δωρο, ηλεκτρονική Κάρτα διέλευσης και δεν πληρώνουν καθολου, Σωστά, Με τα κορόιδα τι γινεται; Με ολους αυτούς που νομίζουν πως ειναι ενημερωμένοι βλέποντας τα ταγερακια, τα κοσμήματα της κυρίας Όλγας καθε βράδυ, τις μεταξωτές γραβάτες και...άλλες υφασματινες αναλύσεις του κυρίου Γιάννη και του Διευθυντη-μελους τουΟΜΜΑ (Μεγάρου Μουσικης)κυρίου Χρήστου, Όλοι τους διακεκριμένοι υπάλληλοι της οικογένειας Μπομπολα !!!!

Φυσικά ,δεν είναι μόνο η υπόθεση διόδια,είναι και τόσα άλλα, οπως ΠΧ τα ...έργα στην Κερατέα που έχουμε τρελαθεί στην ...ενημέρωση. Οι μπάρες είναι ενας...συμβολισμος. Ως φαίνεται, για οσους θέλουν να δουν...Εσείς θα τις ...αφήσετε στην θέση τους;...Μήπως θα πρεπε να ενδιαφερθείτε, να δείτε τι ακριβώς συμβαίνει;;;

Πηγή: http://mavromelani.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου