Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Οι Σοσια-ληστές φίλοι του Γιωργάκη, Τσιράκια του ΔΝΤ και των «αγορών» σε Τυνησία - Αίγυπτο! Και στην πορεία, Δολοφόνοι!

Τυχαίο άραγε;

Τυνησία

«Εγκατέλειψε τη χώρα ο επί 23 χρόνια πρόεδρος της Τυνησίας Ζίν ελ Αμπιντίν Μπεν Αλί, ο οποίος κατέφυγε στο αντιδραστικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας (προσφιλείς φίλοι των Αμερικάνων κι αυτοί..).

Και μια που μιλάμε για τον Αλί, ας δούμε κάποιους απ’ τους φίλους του:...

«Ο Μπεν Αλί, ο στρατιωτικός καριέρας που είχε φοιτήσει στην Ειδική Στρατιωτική Σχολή της Γαλλίας, αλλά και στην Ανώτατη Σχολή Πληροφοριών και Ασφαλείας των ΗΠΑ».
Φιλαράκι των Αμερικάνων της ΕΕ και της CIA λοιπόν..

Κι όχι μόνο αυτό. Ο στυγνός δικτάτορας, αυτός που είχε του λαού του το αίμα πιεί, αυτός που είχε ξεπουλήσει την Τυνησία στις «αγορές» και τους τραπεζο- Βρικόλακες, ήταν και κάτι άλλο:
«Αυτός και το κόμμα του το RCD – εκλεκτά μέλη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς!
Το RCD και ο Μπεν Αλί διαγράφτηκαν από τη Σοσιαλιστική Διεθνή του κ. Γιώργου Παπανδρέου, μόλις πριν λίγες μέρες, στις 18 Γενάρη, και αφού πρώτα είχε εκτελέσει πάνω από 100 εξεγερμένους Τυνήσιους…»

Μάλιστα, Σοσια-ληστής κι Μπεν.. Σαν το Γιωργάκη μας και φιλαράκος του, μέχρι πρόσφατα, μέχρι να φανεί κάτω από τη μάσκα του, το πρόσωπο του δολοφόνου – δικτάτορα.

Και βέβαια η ΕΕ, στα πούπουλα τον είχε:
«Ακριβώς πριν ένα χρόνο, στις 21/1/2010, διεξήχθη στο Στρασβούργο ειδική συνεδρίαση του Ευρωκοινοβουλίου για τις σχέσεις μεταξύ ΕΕ – Τυνησίας. Σημειωτέον ότι η Τυνησία υπό το καθεστώς Μπεν Αλί υπήρξε η πρώτη χώρα του Μαγκρέμπ που διατηρεί συμφωνία σύνδεσης με την ΕΕ ήδη από το 1995.»
Όλοι αυτοί που μιλάνε για «Δημοκρατίες» και δικαιώματα, όλοι αυτοί οι και καλά προοδευτικοί, τα στραβά μάτια έκαμναν και για «θαύματα οικονομικά» στην Τυνησία μιλούσαν. Όταν η φτώχια κι ανεργία εξαθλίωσε τόσο πολύ ένα λαό, που η εξέγερση ενάντια στους πάνοπλους του καθεστώτος τραμπούκους, έφτασε να είναι η μόνη λύση:

Για να δούμε το μέγεθος της υποκρισίας των τσιρακιών των Βρικολάκων που την ΕΕ και τις Ζωές μας ‘θεν να κυβερνούν: «η κυρία Neelie Kroes, στην έναρξη της συνεδρίασης χαρακτήρισε την Τυνησία του Μπεν Αλί «στενό και αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ».
Μια χαρά, όλοι οι Ξεπουλημένοι υποστηρίζονται..!
Κι έχει και συνέχεια.. Ποιων άραγε τις «οικονομικές» πολιτικές ακολουθούσε ο Αλί, για να φτάσει τα πάντα να ξεπουλήσει..;

Δε χρειάζεται πολύ σκέψη..

Ω, ναι..!
Του ΔΝΤ και του Καν, που μάλιστα τον επαινούσε, για το «καλό» που έκανε στην Τυνησία..

Τυχαίο άραγε..;

Αίγυπτος

«Τα γεγονότα της Τυνησίας φαίνεται πως έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, μιας και ήδη από τις τελευταίες μέρες του καθεστώτος Μπεν Άλι οι Αιγύπτιοι είχαν ξεκινήσει τις διαδηλώσεις αλληλεγγύης προς τους Τυνήσιους, που μετατράπηκαν σιγά και σταθερά σε διαδηλώσεις αμφισβήτησης της δικής τους αυταρχικής κυβέρνησης. Είναι φανερό ότι ο ήταν ο καταλύτης που έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να πιστέψουν ότι έχουν τη δύναμη να ανατρέψουν αυτό που μοιάζει να είναι η ακλόνητη εξουσία, το καθεστώς.»
Φιλαράκος των Αμερικάνων και της CIA κι ετούτος ο ισόβιος «πρόεδρο-δικτάτορας:

«Ο πρόεδρος Χόσνι Μουμπάρακ βρίσκεται στο τιμόνι της Αιγύπτου τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια, από το 1982, αποτελώντας έναν ισχυρό σύμμαχο στην περιοχή για τις ΗΠΑ και παίζοντας τον διαμεσολαβητή στη σχέση Ισραήλ και Παλαιστινίων, ουσιαστικά κράτος σύμμαχος της Ουάσινγκτον, απαραίτητο για τη διατήρηση της ισορροπίας τρόμου στη Μέση Ανατολή ώστε το Ισραήλ να μη βρεθεί ξαφνικά απολύτως απομονωμένο.»


Μάλιστα.. Αυτός που κι εδώ είχε καταπατήσει κάθε δικαίωμα, που είχε τη χώρα του Ξεπουλήσει σε «αγορές» και τραπεζίτες, που είχε καταδικάσει το 10% στην πείνα, και τους υπόλοιπους στην ανέχεια:
«Στην Αίγυπτο των 81 εκατομμυρίων κατοίκων , το 60% είναι κάτω των 30 ετών και από αυτούς το 90% άνεργοι, το 40% ζει με λιγότερα από 2 δολάρια την ημέρα και το 1/3 είναι αναλφάβητοι. Οι μισθοί στην χώρα σημειώνουν συνεχή πτώση τα τελευταία χρόνια ενώ στον αντίποδα οι τιμές των προϊόντων πρώτης ανάγκης σημειώνουν συνεχή άνοδο.»
Και τι φαντάζεστε να ευαγγελίζονταν σαν ιδεολογία..;
Ναι σωστά μαντέψατε..! 
«Το κόμμα του Χόσνι Μουμπάρακ να είναι το δεύτερο κόμμα – μέλος που φέρνει σε δύσκολη θέση τη Σοσιαλιστική Διεθνή του προέδρου Γ. Α. Παπανδρέου τον τελευταίο μήνα»
Σοσια-Ληστής κι αυτός λοιπόν..!

Τυχαίο κι ετούτο..;
Ότι όλοι οι Ξεπουλημένοι εκμεταλλευτές και Δικτάτορες που γινήκαν Δολοφόνοι, την καρέκλα τους για να κρατήσουν, και τα χατίρια των Βρικολάκων να συνεχίσουν να κάνουν, λένε πως Σοσι-ληστές ότι είναι..;

Κι η «Ευρώπη», το δικό της χαβά, με τα γνωστά τσιτάτα με ψέματα γεμάτα..:
«Η Ευρώπη να κάνει εκκλήσεις για υιοθέτηση πολιτικών μεταρρυθμίσεων κρίνοντας τα αιτήματα των διαδηλωτών δίκαια, αλλά και καταδικάζοντας τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται»
Μάλιστα τώρα σκεφτήκαν τη βία.. Τώρα που οι πολίτες απηυδισμένοι ξεσηκώθηκαν!
Ενώ τόσα χρόνια που ο λαός εξαθλιώνονταν, πεινούσε, και πέθαινε ενώ τις κοιλιές και τις τσέπες τους γέμιζαν, στη μούγκα ήταν! Και χειραψίες με το Δικτάτορα κάνανε..!
Και βέβαια περιττό να πούμε, ποιανού τις εντολές ακολουθούσε κι ο «Πρόεδρος» της Αιγύπτου, έτσι δεν είναι..;
Μα ναι..!

Του γνωστού καλού μας και «φιλάνθρωπου» ταμείου..!
Κι αυτοί σαν το Τζέφρη Τσιράκια του Καν (πρόεδρος του ΔΝΤ) και των βρικολάκων που πίσω απ’ αυτόν βρίσκονται, είναι:
«Στη χώρα έχουν εφαρμοστεί ,(τι πρωτότυπο!) οι πολιτικές που συμφωνήθηκαν με το ΔΝΤ και της Παγκόσμια Τράπεζα, μοτίβο που επαναλαμβάνεται πλέον και που με την προσθήκη ενός απολυταρχικού καθεστώτος, είτε υπό έναν προσχηματικό δημοκρατικό μανδύα είτε όχι, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε εξαθλίωση ολόκληρους πληθυσμούς.»
Τυνησία, Αίγυπτος, Ελλάδα..
Από «εκλεγμένους» ισόβιους προέδρους (ή τους γόνους τους) κυβερνημένες,
Ξεπουλημένες στις «αγορές» και του ΔΝΤ τις εντολές..
Με λαούς που στα έσχατα όρια της εξαθλίωσης οδηγούνται, για να κερδίσουν κι άλλα λεφτά οι βρικόλακες που ‘θενε αφεντάδες μας να γίνουν..
Στην Τυνησία τον έδιωξαν το Δικό τους τον Ξεπουλημένο!
Στην Αίγυπτο, αν κι έχουν εκατοντάδες νεκρούς, και χιλιάδες τραυματίες, συνεχίζουν να παλεύουν..!
Στην Ελλάδα..:
Τέσσερις νεκροί μέχρι τώρα στις διαδηλώσεις,
Δεκάδες (μπορεί κι εκατοντάδες) που αυτοκτονούν λόγω ανέχειας (τα επίσημα στοιχεία μιλάνε για έναν κάθε μέρα).
Κι ένα λαό που οι Ψεύτες,
Οι Κλέφτες
Και κάθε λογής Λωποδύτες,
Που το παίζουν «εκπρόσωποί» μας,
Τον αποκαλούν «κοπρίτη» και «τζαμπατζή»!
Ποιοι μωρέ;;
Οι Ληστές που «σόσιαλ» το παίζουν;;
Αυτοί που έχουν κάθε έννοια του Συντάγματος καταλύσει;
Αυτοί που μας κοροϊδεύουν κάθε μέρα..;
Αυτοί που έχουν από 40σπίτια και πάνω ο καθένας..;
Αυτοί που την Παιδεία και την Υγεία από αγαθό σε εμπόρευμα ‘θένε να μετατρέψουν (σαν τη Διαμαντοπούλου της Μπίλντεμπεργκ και το Λοβέρδο που τις συντάξεις από τις χήρες και τα ορφανά έφαγε);
Αυτοί που την Ελλάδα Ξεπουλάνε και Προδίδουν κάθε μέρα, στους ντόπιους και ξένους βρικόλακες..;
Αυτοί λοιπόν..;

Καλό είναι κι αυτοί κι εργοδότες τους να θυμούνται..

Ο Έλληνας και κάθε λαός, μπορεί υπομονή και φιλότιμο να έχει και για την πατρίδα και τη ζωή του να παλέψει.

Όμως όταν τον φτάσουν στο σημείο εκείνο που Ελπίδα δεν υπάρχει καμιά,

Όταν μοναχά σκοτάδι μπροστά του βλέπει,

Όταν το Φως στη Ζωή του σκοτεινιάζει,

Όταν τα Όνειρα του, τα κάνουν Εφιάλτες..

Τότε, ένας μοναχά δρόμος του μένει..

Εκείνος που με αίμα γράφει..:

«Ελευθερία ή Θάνατος..!»

Ας το θυμούνται αυτό οι βρικόλακες, όπου κι αν βρίσκονται..!

Μια κι εμείς οι Έλληνες το ξέρουμε καλά,

Κι όσο κι αν νομίζουν ότι μας αλλοτρίωσαν,

Η Ψυχή,

Η Καρδία μας γνωρίζει..!

«Να Θυμηθούμε» Χρειάζεται..!

Και τότε θα ‘ρθει η ώρα, που το

Φως που μας κρύψανε θα βρούμε..

ATTIKA NEA

Ακολουθεί βίντεο με σκληρό περιεχόμενο.
Το παρακράτος εκτελεί εν ψυχρώ και όσοι συνεχίζουν να μην τους κατονομάζουν είναι συνένοχοι, είναι τα τσιράκια των δολοφόνων των λαών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου