Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΕΛΛΑΣ – ΣΚΑΙ - 1821

Πού το πάνε οι εθνομηδενιστές και προβοκάτορες του Σκάι με το ... «1821, η γέννηση ενός έθνους»;

Για εμάς.. η Ελλάδα είναι η «κιβωτός» του αιώνιου ελληνισμού.

Γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων είναι οι σύγχρονοι Έλληνες.

Ζούμε σε "ύποπτους" καιρούς και πρέπει να προσέχουμε τα πάντα γύρω μας. Πρέπει να καταλαβαίνουμε τι ακούμε. Πρέπει να μπορούμε να διαχωρίζουμε τις συμπτώσεις από τις "συμπτώσεις". Είναι σύμπτωση, για παράδειγμα, ότι ο νεοταξίτης και μπιλντεμπέργκερ Πάγκαλος εξέφρασε τις "απόψεις" του για τους Έλληνες και την επανάστασή τους την ίδια ακριβώς εποχή που το επίσης νεοταξίτικο Σκάι αποφάσισε να κάνει το ίδιο; Σύμφωνα με τον Πάγκαλο οι επαναστάτες του 1821 ήταν αγράμματοι άνθρωποι, οι οποίοι ξεκίνησαν την επανάστασή τους, "κινούμενοι" από το ταπεινό "ελατήριο" της επιβίωσης και όχι εξαιτίας κάποιας άλλης ανώτερης πνευματικής ή ηθικής ανάγκης.

Με λίγα λόγια οι επαναστατημένοι —σύμφωνα με τον "επιστήμονα" Πάγκαλο— ήταν αγράμματοι άνθρωποι …στην πλειοψηφία τους "Αλβανοί", οι οποίοι ξεσηκώθηκαν, επειδή τους παρέσυραν οι κοιλιές τους. Αυτοί είναι οι "πατέρες" των σημερινών "Αλβανών", που —και πάλι σύμφωνα με τον Πάγκαλο— "άκουσαν" τις κοιλιές τους και τα "έφαγαν" μαζί με τους διεφθαρμένους πολιτικούς —εκτός βέβαια από τον ίδιο, που κληρονόμησε την Αγλαΐα— και θα πρέπει να γίνουν χειρώνακτες, όπως οι πραγματικοί Αλβανοί.

…Το ίδιο περίπου —με πιο "επιστημονικό" τρόπο— που μας λέει και το γνωστό Σκάι …Το "ηθικό" Σκάι των λαθρεμπόρων, της διαπλοκής και των χορηγιών …Το "πατριωτικό" Σκάι του Αλαφούζου, του Παπαχελά, του Πορτοσάλτε και άλλων αγαπημένων "παιδιών" των τοπικών πρεσβειών …Το "προοδευτικό" Σκάι της οικολογίας, των λαθρομεταναστών και των gay …Το Σκάι, που θέλει να μας αποδείξει ότι εκτός όοοολων των άλλων είναι και "επιστημονικό" κανάλι. Αυτό το Σκάι προσπαθεί —με ομολογουμένως πολύ ακριβή παραγωγή— να μας αποδείξει ότι η επανάσταση το 1821 δεν έγινε όπως τη γνωρίζαμε όλοι εμείς οι αγράμματοι και καθυστερημένοι, που πέφτουμε θύματα της κρατικής προπαγάνδας.

…Το 1821 ένα μπουλούκι βίαιων "μπράβων" των πασάδων, επειδή τα αφεντικά τους δεν τους πλήρωναν το "νταβατζιλίκι", συμπλήρωναν "μεροκάματο" με το πλιάτσικο της επανάστασης. Μαζί μ' αυτούς και ένας πολυεθνικός συρφετός καιροσκόπων της οθωμανικής οικονομίας, που ξεσηκώθηκε, επειδή απλά ήταν πολλοί οι φόροι της. Δεν τα "βρήκαν" δηλαδή κάποιοι "Αλβανοί" στους φόρους με τους Οθωμανούς και ξεσηκώθηκαν. Μήπως, αν τα "βρουν" τώρα, στη μοιρασιά της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, δεν θα έχουν λόγο να ξεσηκωθούν εκ νέου τα "Αλβανά";

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Κατά "σύμπτωση" το νεοταξίτικο Σκάι εκφράζει μια άποψη, η οποία βολεύει τις τρέχουσες πολιτικές τής Νέας Τάξης στην περιοχή. Τώρα, που πρέπει να παραδοθεί η ΕΛΛΑΔΑ στους δανειστές της, έρχεται το Σκάι να "θυμίσει" στους Έλληνες ότι δεν είναι δα και τόσο αυθεντικοί "ιδιοκτήτες" της, ώστε να "δικαιούνται" να θυμώνουν και τόσο πολύ. Τώρα, που οι Γερμανοί μάς λένε να πουλήσουμε κανένα νησί, έρχεται το Σκάι να μας "αποδείξει" ότι δεν τα είχαμε αποκτήσει και πολύ δίκαια. Τώρα, που η Νέα Τάξη —εκτός των άλλων— μεθοδεύει τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, έρχεται το Σκάι με την "επιστημοσύνη" του να "βοηθήσει" τους λαούς να τα "βρούνε" μεταξύ τους. Να τα "βρούνε", …γιατί προφανώς κάποτε τα "έχασαν" για λίγα γρόσια.

Κατά "σύμπτωση" οι "επιστήμονες" του Σκάι έχουν τις ίδιες απόψεις με όλους τους επιφανείς θαμώνες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Όλος ο επαγγελματικός "προοδευτισμός" της χώρας έχει τις ίδιες απόψεις με την Νέα Τάξη. Κατά "σύμπτωση" —και την ίδια ακριβώς ώρα— εκφράζουν την ίδια άποψη με τον Bravo Giorgo της Goldman Sachs, της πράσινης "ανάπτυξης" των Πακιστανών ψηφοφόρων και της νέου τύπου ελληνοτουρκικής "φιλίας" …Κατά "σύμπτωση" τις ίδιες επόψεις μ' αυτόν, που αφήνει τον "αέρα" να παρασύρει τις ελληνικές σημαίες από το Αιγαίο …Κατά "σύμπτωση" την ίδια ώρα που η μπιλντεμπεργκιανή Διαμαντοπούλου θέλει να καταργήσει το μάθημα της ιστορίας από την υποχρεωτική διδακτέα ύλη …Κατά "σύμπτωση" την ίδια ώρα που κάποιοι αγράμματοι "επιστήμονες" του Deree θέλουν να θυμούνται την καταστροφή της Σμύρνης σαν μια μεγέθυνση του ατυχήματος της "θύρας 7".

Όλα αυτά είναι ύποπτα και είναι ακόμα πιο ύποπτα εξαιτίας του χρόνου κατά τον οποίο γίνονται. Είναι ύποπτα, επικίνδυνα, υπηρετούν πολιτικές και άλλες σκοπιμότητες, αλλά ταυτόχρονα είναι και στο επιστημονικό επίπεδο ΛΑΘΟΣ. Για εμάς ισχύει αυτό, το οποίο αναφέρουμε στον τίτλο και αυτό δεν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις του Πάγκαλου ή του Σκάι. Για εμάς η σύγχρονη Ελλάδα είναι η "κιβωτός" του αιώνιου ελληνισμού. Γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων είναι οι σύγχρονοι Έλληνες. Απόγονοι με κοινό αίμα και όχι απλά "απόγονοι" ως μετέχοντες στην κοινή παιδεία. Για όποιον λόγο κι αν έκαναν εκείνη την επανάσταση, ήταν επανάσταση Ελλήνων. Διαφωνούμε απόλυτα με την "επιστημονική" άποψη του Πάγκαλου, όπως διαφωνούμε και με την άποψη του Σκάι. Ακριβώς, επειδή διαφωνούμε με μια άλλη άποψη, αναλαμβάνουμε να φέρουμε και το βάρος της απόδειξης της ορθότητας της δικής μας άποψης.

Είναι προφανές πως, για ν' αποδείξεις απόλυτα έναν ισχυρισμό σου, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα δεδομένα κάποιας επιστήμης …Τα αποδείξιμα δεδομένα πάνω σε καταμετρημένα στοιχεία κάποιας αναγνωρισμένης επιστήμης. Όταν θεωρείς, για παράδειγμα, ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι γνήσιοι απόγονοι των Ελλήνων, θα πρέπει να έχεις εκείνες τις αποδείξεις, οι οποίες γίνονται αποδεκτές ως επιστημονικές. Τι είδους αποδείξεις μπορεί να έχει κάποιος, για να ισχυριστεί ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων; Μπορεί να έχει αποδείξεις με αναλύσεις DNA, όπως συμβαίνει συνήθως με την επιστήμη της βιολογίας; Αποδείξεις αμφισβητούμενες και πολλές φορές ύποπτες για ρατσιστικές προπαγάνδες; Όχι βέβαια. Η περίπτωση των Ελλήνων είναι πιο απλή περίπτωση. Η αδιαμφισβήτητη εθνική τους καθαρότητα όχι απλά δεν απαιτεί αναλύσεις DNA, αλλά δεν έχει ανάγκη ούτε καν την "υπηρεσία" της επιστήμης της βιολογίας.

Η επιστημονική απόδειξη αυτών, που ισχυριζόμαστε, έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουμε. Έρχεται από μια επιστήμη-έκπληξη. Από την απλούστερη και λογικότερη επιστήμη. Από την επιστήμη των μαθηματικών. Ναι… δεν κάνουμε λάθος. Με τα μαθηματικά μπορείς ν' αποδείξεις ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόγονοι των αρχαίων. Απλές προσθαφαιρέσεις αρκούν, για να το αποδείξεις με τον πιο απόλυτο και επιστημονικά αποδεκτό τρόπο. Λογιστικό είναι το θέμα και όχι βιολογικό. Απλά, για ν' αρχίσουν οι αριθμητικές πράξεις, θα πρέπει να στήσουμε ένα "υγιές" πεδίο, πάνω στο οποίο θ' αρχίσουμε τη μελέτη μας.

Το πρώτο αναμφισβήτητο δεδομένο είναι ότι η Ελλάδα, η οποία "επαναστάτησε" και απελευθερώθηκε μόνη της, είναι ένα μικρό ποσοστό της Ελλάδας που σήμερα γνωρίζουμε. Στην πραγματικότητα είναι μόνον η Πελοπόννησος και η Στερεά Ελλάδα. Το δεύτερο αναμφισβήτητο δεδομένο είναι κάτι άλλο, το οποίο είναι γνωστό στους ιστορικούς και απόλυτα επιβεβαιωμένο. Ο εξελληνισμός των πληθυσμών της Ευρώπης και της Ασίας δεν έγινε επί μακρόν, γιατί απλούστατα δεν συνέφερε την εξουσία. Ποτέ η ρωμαϊκή αυτοκρατορία ή η βυζαντινή αυτοκρατορία δεν επεδίωξε τον μαζικό και κάθετο εξελληνισμό των πληθυσμών τους. Αυτό σημαίνει ότι οι ελληνόφωνοι πληθυσμοί ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία ελληνικής καταγωγής. Στους αιώνες που ακολούθησαν το ελληνικό "θαύμα" του Αλεξάνδρου, ελληνόφωνοι στην πραγματικότητα παρέμειναν μόνον όσοι ήταν ελληνόφωνοι πριν από αυτό το "θαύμα" …δηλαδή οι Έλληνες.

Αυτοί οι ελληνόφωνοι από εκεί και πέρα "φυλλορροούσαν" ανάλογα με τα συμφέροντά τους και τις συμπεριφορές της εξουσίας. Αυτό σημαίνει ότι οι γνήσιοι φυλετικά Έλληνες ήταν πάντα περισσότεροι από τους ελληνόφωνους Έλληνες. Άλλοι για λόγους θρησκείας, άλλοι για λόγους πολιτικής και άλλοι απλά για λόγους απλών οικονομικών συμφερόντων, έχασαν την ελληνική "λαλιά", αλλά δεν μπορούσαν να χάσουν την ελληνική καταγωγή και ως εκ τούτου παρέμειναν Έλληνες. Τη γλώσσα μπορείς να τη χάσεις, αλλά το αίμα δεν μπορείς να το αλλάξεις. Και οι Ελληνοαμερικανοί δεύτερης γενιάς γίνονται αγγλόφωνοι, αλλά δεν αποκτούν αίμα από το Γιόρκσάιρ. Φυλετικά Έλληνες παραμένουν.

Τώρα, το γιατί και πώς κάποιοι πληθυσμοί "ξέχασαν" οργανωμένα την ελληνική γλώσσα, θα το δούμε σε άλλο σημείο. —Αυτοί είναι το "ρετιρέ" της ανάλυσης και εμείς είμαστε ακόμα στα "θεμέλια"—. Αυτό, το οποίο έχει σημασία στο σημείο αυτό, είναι ότι οι ελληνόφωνοι πληθυσμοί ήταν απόλυτα ελληνικοί πληθυσμοί, γιατί απλούστατα ποτέ και πουθενά δεν έγινε κάθετος εξελληνισμός κάποιου λαού. Τις λίγες φορές, που έγιναν προσπάθειες εξελληνισμών, αυτοί ήταν "οριζόντιοι" και αφορούσαν τα ανώτατα στρώματα των κοινωνιών …Των κοινωνιών, που εξακολουθούσαν να έχουν στη βάση τους την αρχική τους γλώσσα.

Αυτό είναι το πρώτο δεδομένο, το οποίο αφορά την αυθεντικά ελληνική "καταγωγή" των όπου γης ελληνόφωνων πληθυσμών. Το δεύτερο δεδομένο είναι ότι η σύγχρονη Ελλάδα είναι μια απλή πρόσθεση τέτοιων ελληνόφωνων και άρα ελληνικών πληθυσμών. Αυτό είναι δεδομένο, γιατί η "αύξηση" του μεγέθους της Ελλάδας δεν έγινε με συμβατική κατάκτηση των πέριξ χώρων. Ο υπερτετραπλασιασμός του αρχικού μεγέθους της έγινε με "ένωση" περιοχών, οι οποίες ανήκαν στην οθωμανική αυτοκρατορία και έγινε με συγκεκριμένες διαδικασίες και εξαιτίας συγκεκριμένων λόγων.

Στην περίπτωση της Ελλάδας συνέβη το εξής πρωτοφανές. Το τελικό μέγεθος του αριθμού των Ελλήνων ανά τον κόσμο ήταν αυτό, το οποίο καθόρισε το τελικό μέγεθος του κράτους και όχι το αντίθετο, όπως συμβαίνει συνήθως με τα κράτη και τους λαούς τους. Αν ήταν πολλοί οι Έλληνες, θα γινόταν μεγάλη η Ελλάδα και αν ήταν λίγοι, θα παρέμενε μικρή. Θα παρέμενε στο μέγεθος, το οποίο ορίστηκε από την επαναστατική της "επιτυχία".

Όμως, αυτό δεν συνέβη. Πάνω στο αρχικό ελληνικό κράτος άρχισαν να προστίθενται εδάφη και πάνω στον αρχικό της πληθυσμό άρχισαν να προστίθενται πληθυσμοί. Αυτή η διαδικασία της "ένωσης" τμημάτων και πρόσθεσης πληθυσμών ξεκίνησε από τον χώρο γύρω από την Ελλάδα …Τον χώρο, ο οποίος ήταν ορισμένος και περιορισμένος απόλυτα …και ήταν ο νησιωτικός. Η Ελλάδα άρχισε ν' "αυξάνει" το μέγεθός της με προσαρτήσεις νησιών —κατοικημένα από ελληνόφωνους πληθυσμούς—, τα οποία αποδεδειγμένα ήταν "κατακτημένα" από ξένους …Κατακτημένα από Βρετανούς, όπως ήταν τα Επτάνησα …Κατακτημένα από Τούρκους, όπως ήταν η Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου …Κατακτημένα από Ιταλούς, όπως ήταν τα Δωδεκάνησα.

…Κατακτημένα, με τη συμβατική έννοια του όρου, όπου ο κατακτητής είναι εμφανώς διαφορετικής εθνικότητας από τους κατακτημένους. Ήταν εμφανές ότι οι Βρετανοί ήταν κατακτητές των ελληνόφωνων Επτανήσων. Ήταν εμφανές ότι οι Οθωμανοί ήταν κατακτητές της ελληνόφωνης Κρήτης. Ήταν εμφανές ότι οι Ιταλοί ήταν κατακτητές των ελληνόφωνων Δωδεκανήσων. Οι κάτοικοι αυτών των νησιών ήταν Έλληνες. Η ελευθερία του εθνικού κορμού τους "έλκυε" και με αυτόν τον τρόπο γίνονταν οι προσαρτήσεις. Γιατί; Γιατί ήταν αυθεντικοί Έλληνες με αρχαίες ρίζες, εφόσον γνώριζαν ελληνικά από τις αγκαλιές των μανάδων τους και δεν τα έμαθαν στα ελληνικά εθνικά σχολεία.

Αυτό αφορά τον εύκολο "χώρο" των νησιών …Των ελληνόφωνων και άρα ελληνικών νησιών των Ελλήνων. Δυσκολότερος στην ανάλυσή του είναι ο χώρος της ηπειρωτικής Ελλάδας, εφόσον εκεί υπήρχαν συγκεντρώσεις πληθυσμών ακόμα και μη ελληνικών. Και πάλι όμως η ανάλυση μπορεί να μπει σε μια σωστή βάση, εφόσον τίποτε δεν έγινε με συμβατική βία μεταξύ των κρατών ή έτσι τουλάχιστον συμφώνησαν μεταξύ τους τα κράτη να λένε ότι έγινε. Στις Νέες Χώρες, για παράδειγμα, όπως λεγόταν ο χώρος της σημερινής ελληνικής Μακεδονίας και Θράκης, κατοικούσαν κι άλλες εθνότητες. Το θέμα είναι πως, όταν αυτές προσαρτήθηκαν στην Ελλάδα, ήταν "καθαρές" κι απαλλαγμένες από την προηγούμενη κατάσταση. Περιήλθαν στην ελληνική επικράτεια, αφού πρώτα είχαν αλλάξει τα πληθυσμιακά τους δεδομένα. Συμφώνησαν μεταξύ τους τα εμπλεκόμενα κράτη να γίνει αυτό. Βούλγαροι των Νέων Χωρών μετακινήθηκαν προς τη Βουλγαρία και Έλληνες μετακινήθηκαν από τη Βουλγαρία προς την Ελλάδα. Σέρβοι των Νέων Χωρών μετακινήθηκαν προς τη Σερβία και Έλληνες μετακινήθηκαν από τη Σερβία προς την Ελλάδα. Τούρκοι των Νέων Χωρών μετακινήθηκαν προς την Τουρκία και Έλληνες μετακινήθηκαν από την Τουρκία προς την Ελλάδα.

Υπήρχε "μεταμόρφωση" του χώρου συνολικά και όχι αποικιοκρατική "μεταμφίεση". Δεν "εξαφανίστηκαν" πληθυσμοί για λόγους πολιτικών και εθνικών συμφερόντων κάποιων νέων κατακτητών. Δεν έγιναν εθνοκαθάρσεις. Δεν έγιναν, γιατί δεν υπήρχαν κατακτητές. Καταμετρήθηκαν πληθυσμοί και μετακινήθηκαν οργανωμένα προς κάποιες κατευθύνσεις. Ο χώρος "εκκενώθηκε" και μοιράστηκε στους εμπλεκόμενους με βάση τα μεταξύ τους συμφωνηθέντα.

Όποιος σήμερα κάνει αναγωγές, για να βρει "μειονότητες", επειδή "θυμάται" τη Μακεδονία ή τη Θράκη πριν την ανταλλαγή των πληθυσμών, το κάνει εκ του πονηρού. Το κάνουν εκ του πονηρού κάποιοι νεοταξίτες Μπουτάρηδες και Τρεμόπουλοι, οι οποίοι θέλουν δήθεν ν' αποκαταστήσουν αδικίες και αλήθειες. Η Μακεδονία και η Θράκη —όπως και να ήταν στο παρελθόν— "άλλαξαν" σε μία ημέρα. Μπορεί να ήταν πολυεθνικές επί αιώνες, αλλά μέσα σε μία μέρα έγιναν μονοεθνικές. Η ίδια η Θεσσαλονίκη μπορεί να ήταν πολυεθνική, αλλά μέσα σε μία μέρα έγινε μονοεθνική. Αποζημιώθηκαν οι υπόλοιπες εθνότητες, για να παραδώσουν την πόλη στην ελληνική εθνότητα. Ό,τι αναγνωρίζει η Συνθήκη της Λοζάννης είναι το σωστό, γιατί αυτό "χτίστηκε", ώστε να είναι τέτοιο …"Χτίστηκε" πάνω σε άδειο "οικόπεδο" εκ του μηδενός.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Η τελική διευθέτηση του μεγέθους του ελληνικού κράτους έγινε με την περίφημη ανταλλαγή πληθυσμών. Τότε το ελληνικό κράτος διπλασίασε το μέγεθός του όχι υπό συνθήκες αποικιοκρατίας, αλλά υπό συνθήκες "ανταλλαγών" γαιών και πληθυσμών. Έλληνες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της θηριώδους οθωμανικής αυτοκρατορίας "κατέληξαν" στην Ελλάδα. Έλληνες στερήθηκαν ιδιοκτησίες εκεί όπου διέθεταν και απέκτησαν εκεί όπου προβλεπόταν …Πραγματικοί Έλληνες, με πραγματικές ιδιοκτησίες …Πραγματικοί Έλληνες, με συναίσθηση της καταγωγής τους …Πραγματικοί Έλληνες, οι οποίοι δεν περίμεναν τη Γαλλική Επανάσταση, για ν' αποκτήσουν εθνική ταυτότητα …Πραγματικοί Έλληνες, οι οποίοι αισθάνονταν τέτοιοι, γιατί μεγάλωναν επί αιώνες ως απόγονοι του Οδυσσέα, του Αχιλλέα ή του Αλεξάνδρου και όχι επειδή συμμετείχαν ή όχι στην ελληνική επανάσταση του 21.

Οι Έλληνες, δηλαδή, είχαν επί αιώνες αυτό, το οποίο λέμε εθνική και φυλετική συναίσθηση και άρα εθνική συνείδηση. Δεν γεννήθηκε κανένα ελληνικό έθνος, εξαιτίας της επανάστασης του 1821. Το ελληνικό έθνος δεν ήταν "εφεύρημα", που "χτίστηκε" πάνω σε έναν κοινό αγώνα, ο οποίος αγώνας με τη σειρά του δημιούργησε μια κοινή συλλογική παράδοση. Οι Έλληνες δεν ήταν Γάλλοι, που αισθάνονταν τέτοιοι, λόγω της παράδοσης που δημιούργησε η επανάστασή τους. Οι Έλληνες ήταν τέτοιοι, γιατί είχαν να θυμούνται πολύ περισσότερα και πολύ παλαιότερα πράγματα από την επανάσταση. Η Ελλάδα με τη σειρά της ήταν ο χώρος όπου κατοικούσαν αυτοί οι Έλληνες και δεν ήταν μια Γαλλία, η οποία ήταν απλά μια γεωγραφική "πλατφόρμα", όπου κατοικούσαν κάποιοι συμμετέχοντες σε κάποια επανάσταση.

Αυτοί οι πραγματικοί και συνειδητοποιημένοι Έλληνες μεταφέρθηκαν —πολλοί παρά τη θέλησή τους— στην Ελλάδα …Στην ελεύθερη Ελλάδα, η οποία, ακόμα κι αν δεν είχε η ίδια καθαρή εθνική συνείδηση, θα την αποκτούσε από τα νέα της "παιδιά" …Στην Ελλάδα, η οποία, ακόμα κι αν δεν ήταν ελληνόφωνη, θα γινόταν, εξαιτίας της ραγδαίας ανατροπής των πληθυσμιακών δεδομένων. Όλα αυτά έγιναν με τάξη και με τη "βούλα" του διεθνούς νόμου. Στην πραγματικότητα έγινε με απόλυτη τάξη το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είχε γίνει στους χρόνους του Αλεξάνδρου. Αν στα χρόνια του Αλεξάνδρου αμιγώς ελληνικός πληθυσμός —και άρα και ελληνόφωνος— έφυγε και "διασκορπίστηκε" στον πέριξ της Ελλάδας χώρο, μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών αυτός ο πληθυσμός επέστρεψε και "συγκεντρώθηκε" στην αρχική του θέση …Στη θέση της αρχικής του εκκίνησης —στην κυριολεξία—, εφόσον το μεγαλύτερο μέρος του εγκαταστάθηκε σ' εκείνον τον χώρο, ο οποίος "έχασε" τον μεγαλύτερο πληθυσμό του στη διαδικασία "διασκορπισμού" …και ήταν η Μακεδονία.

Εκείνη η οργανωμένη και συμφωνημένη ανταλλαγή πληθυσμών και κεφαλαίου "πολλαπλασίασε" το μέγεθος της αρχικής Ελλάδας …Η οργανωμένη ανταλλαγή από τους ξένους, οι οποίοι κάποτε συγκέντρωσαν τους Έλληνες στην Ελλάδα και σήμερα δήθεν προσπαθούν σαν "μελετητές" να καταλάβουν τι ακριβώς προέλευσης είναι οι κάτοικοι της Ελλάδας …Η Ελλάδα, η οποία στο τελικό της μέγεθος λειτούργησε ως "λεκάνη" απορροής του συνόλου του ελληνισμού παγκοσμίως. Σε αυτήν κατέληξαν Έλληνες από όλα τα μήκη και τα πλάτη της καταρρέουσας οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Γνήσιοι Έλληνες από τη Μικρά Ασία, τα παράλια του Αιγαίου ή τον Πόντο …Γνήσιοι Έλληνες από την ανατολική Θράκη …Γνήσιοι Έλληνες από το σύνολο των Βαλκανίων, από το Μοναστήρι και τη Φιλιππούπολη μέχρι το Βελιγράδι και το Βουκουρέστι …Γνήσιοι Έλληνες της Μέσης Ανατολής, από τη Συρία, τον Λίβανο και την Παλαιστίνη …Γνήσιοι Έλληνες της Αιγύπτου, από την Αλεξάνδρεια και το Κάιρο …Γνήσιοι Έλληνες της Ουκρανίας, από την Οδησσό και τα υπόλοιπά παράλια του Ευξείνου Πόντου …Γνήσιοι Έλληνες, οι οποίοι κατέφτασαν πρόσφατα από το Ουζμπεκιστάν και την Τασκένδη.

Όλοι αυτοί οι ελληνικοί και ελληνόφωνοι πληθυσμοί "κατέληξαν" στην Ελλάδα. Μετά από μια "Οδύσσεια" αιώνων επέστρεψαν στην πατρώα γη …Επέστρεψαν στα χώματα που τους γέννησαν …Επέστρεψαν στην νέα Ελλάδα, που, ως κράτος, είναι μια "συγκόλληση" ιστορικών ελληνικών  γεωγραφικών περιοχών …Στην Ελλάδα, που, ως λαός είναι ένα άθροισμα ελληνικών πληθυσμών από το σύνολο του χώρου της διασπορά τους.

Από εδώ κι έπειτα ξεκινάμε τις προσθέσεις και τις αφαιρέσεις. Τι αντιπροσώπευαν όλοι αυτοί σε σχέση με τα τελικά μεγέθη; Αν, δηλαδή, θέλουμε να κάνουμε έναν υπολογισμό της "ελληνικότητας" της Ελλάδας, από πού θα ξεκινήσουμε; Από ποιους θα ξεκινήσουμε, για να διαπιστώσουμε την καταγωγή των σύγχρονων Ελλήνων; Από αυτούς, οι οποίοι "επαναστάτησαν" και των οποίων την ελληνικότητα την αμφισβητούν οι πονηροί Ευρωπαίοι και τα διεφθαρμένα βερεμικά και δραγωνικά "εξαπτέρυγα" τους ή από αυτούς, οι οποίοι επαναπατρίστηκαν και η ελληνικότητά τους ήταν αδιαμφισβήτητη και πολύ πιο πρόσφατα επιβεβαιωμένη; Από αυτούς, των οποίων την ελληνικότητα τη "διαβεβαίωσαν" οι ίδιοι οι ξένοι, οι οποίοι δρομολόγησαν το έγκλημα της καταστροφής του παγκόσμιου ελληνισμού;

Αν, εξαιτίας της έλλειψης υποδομών και του χάους της εποχής, δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς ήταν και τι γλώσσα μιλούσαν οι ήρωες της ελληνικής επανάστασης, γνωρίζουμε τι γλώσσα μιλούσαν οι Κρητικοί της ένωσης ή οι Μικρασιάτες της καταστροφής ή οι Κωνσταντινουπολίτες του πογκρόμ του '55 ή οι Ρωσοπόντιοι του Στάλιν. Τους γνωρίζουμε έναν-έναν, εφόσον ήταν καταμετρημένοι. Φρόντισαν να τους μετρήσουν οι φονείς του παγκόσμιου ελληνισμού. Ακόμα ζούνε άνθρωποι από εκείνες τις εποχές. Αυτοί όλοι, των οποίων τα στοιχεία γνωρίζουμε στον απόλυτο βαθμό, μπορούν ν' αποδείξουν λογιστικά αυτό, το οποίο θεωρούμε εμείς δεδομένο …Ν' αποδείξουν ότι οι Έλληνες της σύγχρονης Ελλάδας είναι οι απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων …Οι αναμφισβήτητοι απόγονοι. Απλά χρειαζόμαστε τους αριθμούς τους …κι αυτοί υπάρχουν. Χρειαζόμαστε τους αριθμούς αυτών, οι οποίοι είναι αναμφισβήτητα Έλληνες σε σχέση με εκείνους, οι οποίοι υποτίθεται αμφισβητούνται.

Πριν όμως κάνουμε το οτιδήποτε, θα ξεκινήσουμε με μια προκαταβολική συγνώμη από τους "Παλαιοελλαδίτες", γιατί, για λόγους αριθμητικής "προσέγγισης", θα θεωρήσουμε κάτι, το οποίο με βάση τη δική τους λογική —αλλά και τη δική μας— είναι ύβρις. Είναι ύβρις απέναντι σε Έλληνες, οι οποίοι θυσιάστηκαν για τον ελληνισμό, ν' αμφισβητείς την ελληνικότητά τους. Έλληνες, όπως ο Μακρυγιάννης, οι οποίοι θέλησαν με το αίμα της ψυχής τους να υπηρετήσουν τον ελληνισμό. Ένας αγράμματος Μακρυγιάννης, ο οποίος αγωνιούσε για τον ελληνισμό περισσότερο από πολλούς άλλους "λαμπερούς" Έλληνες του παρελθόντος …Ακόμα και του απώτατου παρελθόντος. Για εμάς, για παράδειγμα, ο "λερωμένος" Μακρυγιάννης είναι πιο "λαμπερός" από τον "γυαλισμένο" Αριστοτέλη. Ο ανυπότακτος Μακρυγιάννης ήταν πιο Έλληνας από τον επαγγελματία υπηρέτη της εξουσίας Αριστοτέλη. Τα κουτσογράμματα του Μακρυγιάννη αποκαλύπτουν ελληνικότερη και πιο αχίλλεια ψυχή από αυτήν του ένδοξου υπερεπιστήμονα Αριστοτέλη. Επικαλούμαστε όμως τη δεδομένη φιλοπατρία τους, προκειμένου να "εξυπηρετηθούμε" στις αποδεικτικές προσθαφαιρέσεις.

Επιστημονική αδεία, λοιπόν, συνεχίζουμε.

Για τις προσθαφαιρέσεις αυτές, θα χρησιμοποιήσουμε τα αδιαμφισβήτητα στοιχεία των επίσημων δημογραφικών μετρήσεων. Η Ελλάδα, όταν "ξεσηκώθηκε", δεν ήταν μια κατάσταση με παραπάνω από 694.000 χιλιάδες ψυχές, σύμφωνα με την Πρώτη Επίσημη Καταγραφή του 1835. Αυτό το σύνολο μέχρι το 1861 φτάνει στο εκατομμύριο και από εκεί και πέρα αρχίζουν οι πληθυσμιακές "ενέσεις" και η αύξηση της επικράτειάς του. Το 1870 "προστίθενται" σ' αυτήν την Ελλάδα τα Επτάνησα. Ο πληθυσμός κάνει ένα "άλμα" στο 1.457.000 Έλληνες. Το 1889, με την "πρόσθεση" της Θεσσαλίας και των δικών της πληθυσμών, φτάνουμε στα 2.187.000 Έλληνες. Αυτή είναι η "πρώτη" Ελλάδα, της οποίας η εθνική "καθαρότητά" εξαρτάται από τους πληθυσμούς, που ήταν γηγενείς …Η Ελλάδα, που, έδιωχνε τους "ορατούς" Τούρκους, αλλά, όπως μας "λένε" ο Πάγκαλος ή το Σκάι, δεν "ανίχνευε" για παράδειγμα τους Αλβανούς ή τους Σλάβους κλπ. …Η Ελλάδα, της οποίας η ελληνικότητα αμφισβητείται από τους όπου Γης ανθέλληνες "ανθρωπολόγους" …Η Ελλάδα, που, για την επιβεβαίωση της ελληνικότητάς της, έχει ανάγκη την επιστήμη της βιολογίας, γιατί είναι "κλειστό" σύνολο.

Τι λέμε λοιπόν εμείς; Ότι, ακόμα και μαύροι Αφρικανοί να ήταν όλοι εκείνοι, είναι πολύ συγκεκριμένοι πληθυσμοί.

Από εκεί και πέρα αρχίζει η ανταλλαγή των πληθυσμών και του κεφαλαίου …Η ανταλλαγή των ιδιοκτησιών των Ελλήνων όλων των περιοχών της οθωμανικής αυτοκρατορίας σε Βαλκάνια, Μικρά Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική. Το 1929, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της Συνθήκης της Λοζάννης 6.200.000 Έλληνες κατοικούν την Ελλάδα. Από την Ελλάδα των 2.000.000 —στις αρχές του αιώνα— μέσα σε λίγες δεκαετίες και με τεράστιες απώλειες των τοπικών πληθυσμών, λόγω Βαλκανικών πολέμων, πείνας και Μικρασιατικής Καταστροφής, "πήγαμε" στον τριπλασιασμό του πληθυσμού …Τριπλασιασμό με απόλυτα γνήσιο ελληνικό στοιχείο, που, παρά τις τεράστιες απώλειές του, κατόρθωσε κι έφτασε στην πληθυσμιακά αποψιλωμένη Ελλάδα. Απόλυτα γνήσιο ελληνικό στοιχείο αρχαίας καταγωγής, εφόσον είχαν μεταφερθεί από τους τόπους όπου κατοικούσαν από αρχαιοτάτων χρόνων. Στοιχείο, το οποίο πήρε "ενέσεις" ακόμα τις τελευταίες δεκαετίες με την πρόσθεση στον κορμό του των Δωδεκανήσιων το 1947 και των Κωνσταντινουπολιτών το 1955.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τι θέλουμε να πούμε. Ακόμα κι αν όλοι οι Έλληνες, οι οποίοι επαναστάτησαν το 1821, ήταν Αλβανοί ή Αφρικανοί ή εξωγήινοι, το σημερινό ελληνικό κράτος είναι απόλυτα ελληνικό, γιατί απλούστατα δεν είναι εκείνο το κράτος. Δεν έχει καμία σχέση με εκείνο το κράτος. Δεν έχουν καμία σχέση τα μεγέθη τους …Τα πληθυσμιακά τους μεγέθη. Εκείνο το κράτος μπορεί να ήταν το πρώτο "πετραδάκι" του σύγχρονου ελληνικού "οικοδομήματος", αλλά, όπως μας αποδεικνύουν με τον πιο απόλυτο τρόπο οι αριθμοί, δεν έχει καμία σχέση με το τελικό αποτέλεσμα.

Απλά πράγματα …Συμβαίνουν και στη φύση. Το πιο λαμπερό και καθαρό μαργαριτάρι μπορεί να είναι "χτισμένο" γύρω από ένα χαλικάκι.

Ακόμα δηλαδή κι αν η Παλαιά Ελλάδα ήταν παντελώς αλβανοαφρικανική, δεν θα επηρέαζε σε τίποτε την καθαρότητα της σύγχρονης Ελλάδας. Το ελληνικό "μαργαριτάρι", ακόμα και σε μια τέτοια περίπτωση, θα ήταν απόλυτα καθαρό. Όταν η "αρχική" Παλαιά Ελλάδα —στη χειρότερη περίπτωση για τον ελληνισμό— δεν αντιπροσώπευε πάνω από το 20 % του συνολικού πληθυσμού της "τελικής" Ελλάδας, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ποιο εθνικό κράτος στην Ευρώπη ή στον κόσμο έχει εθνική καθαρότητα πάνω από 80%; …Αυτό στη χειρότερη περίπτωση …και αν θεωρήσουμε πως όλοι οι Παλαιοελλαδίτες ήταν μη Έλληνες …πράγμα το οποίο δεν το ισχυρίζεται ούτε ο χυδαιότερος ανθέλληνας.

Αυτό, λοιπόν, το οποίο δεν ισχυρίζεται ο χειρότερος ανθέλληνας, το ισχυρίζονται οι κρατικοδίαιτοι "επιστήμονες" του Σκάι …Οι υπάλληλοι των Αλαφούζων και των λοιπών λαθρεμπόρων. Το "χτίζουν" σιγά-σιγά, για να δημιουργήσουν συγκεκριμένες εντυπώσεις. Εμφανίζουν την προεπαναστατική Ελλάδα με τρόπο τέτοιο, που να "οδηγεί" σε συγκεκριμένα συμπεράσματα. Εμφανίζουν τη σημερινή Ελλάδα σαν μια "κλειστή" εξέλιξη της "κλειστής" Ελλάδας, η οποία απελευθερώθηκε το 1821. Εκμεταλλεύονται σκοτεινά "σημεία" της μικρής Ελλάδας, για να τα μεταφέρουν ατόφια και μεγεθυσμένα στη μεγάλη Ελλάδα. Εκμεταλλεύονται τη δεδομένη και ιστορικά αποδεδειγμένη "μίξη" των οθωμανικών επαρχιών, για ν' αποδείξουν τη μη καθαρότητα της Ελλάδας, αλλά δεν βλέπουν ότι η σύγχρονη Ελλάδα δεν ήταν μια τέτοια επαρχία, η οποία απελευθερώθηκε.

Η Ελλάδα προέκυψε από ένα οδυνηρό και αιματηρό "κοσκίνισμα" όλων των οθωμανικών επαρχιών. "Κοσκινίστηκαν" όλες σχεδόν οι οθωμανικές επαρχίες, για να έρθουν "καθαροί" Έλληνες στην Ελλάδα. "Κοσκινίστηκε" βίαια μια ολόκληρη αυτοκρατορία, για να γεμίσει με καθαρά ελληνικό πληθυσμό το "δοχείο" με το όνομα Ελλάδα. Ήταν μεγάλοι οι πληθυσμοί και γι' αυτό μεγάλωσε και η Ελλάδα. Τι σχέση έχει αυτό με τη δήθεν εξέταση μιας φυσιολογικής αναπτυξιακής πορείας του ελληνικού κράτους, που επιχειρούν οι δήθεν επιστήμονες; Το ελληνικό κράτος δεν είναι η Βρετανία, για να παρακολουθεί κάποιος την αύξησή της μέσα από τις κατακτήσεις της. Το ελληνικό κράτος δεν αναπτύχθηκε φυσιολογικά, για να εξαρτάται από την αρχική του κατάσταση. Το ελληνικό κράτος δημιουργήθηκε εξαιτίας άλλων αναγκών και εξωτερικών παρεμβάσεων.

Για την κατάρριψη αυτών των ψευδών, ανυπόστατων και αντιεπιστημονικών ισχυρισμών, ζητήσαμε προκαταβολικά τη "συγνώμη" των Παλαιοελλαδιτών …Για ν' αποδείξουμε ότι τα όσα "ισχυρίζονται" στην υπερπαραγωγή του Σκάι είναι ψευδή …Και είναι επικίνδυνα ψευδή, γιατί χρησιμοποιούν με εγκληματικό τρόπο αληθινά στοιχεία. Ό,τι δηλαδή κι αν ισχυρίζονται, όσο κι αν τους επιβεβαιώνουν τα δικά τους στοιχεία, δεν αφορούν τη σύγχρονη Ελλάδα και τους σύγχρονους Έλληνες. Μπορεί να αφορούν την Παλαιά Ελλάδα, αλλά όχι τη σύγχρονη. Ακόμα κι αν "αποδείξουν" πως οι πάντες στην επαναστατημένη Ελλάδα ήταν έμμισθοι μπράβοι των πασάδων ή καιροσκόποι, οι οποίοι "εφεύραν" την ελληνικότητά τους για να "κονομήσουν", τίποτε δεν αλλάζει. Δεν αλλάζει, γιατί απλούστατα αυτό, το οποίο έγινε τότε, δεν μπορεί να "φτάσει" ατόφιο μέχρι τις ημέρες μας. Δεν έχει τον "όγκο" ν' αλλάξει εκείνο,  το οποίο μια απλή πρόσθεση αποδεικνύει και είναι ο μεγάλος βαθμός εθνικής καθαρότητας του σύγχρονου ελληνισμού.

Επειδή ζούμε στην Ελλάδα των εθνομηδενιστών, των ΜΚΟ και των Βαλιανάτων, χρήσιμο είναι να κάνουμε ιδιαίτερη αναφορά στη Μακεδονία και στους γηγενείς πληθυσμούς της. Πολλοί ντόπιοι και ξένοι ιστορικοί "επιστήμονες" επικαλούνται τη σλαβική γλώσσα, την οποία μιλούν κάποιοι Έλληνες της Μακεδονίας, για ν' αμφισβητήσουν την ελληνικότητά τους. Αυτό είναι λάθος και εύκολα αποδεικνύεται, γιατί κατ’ αρχήν η γλώσσα από μόνη της δεν αποτελεί κριτήριο εθνικότητας. Ένας λαός μπορεί ν' αλλάξει γλώσσα για πολλούς λόγους, χωρίς αυτό να του στερεί την εθνική του ταυτότητα. Και οι Ινδιάνοι των ΗΠΑ μπορεί σήμερα να μιλάνε αγγλικά, αλλά δεν έγιναν ξαφνικά Αγγλοσάξονες …Ινδιάνοι παραμένουν. Απλά στην περίπτωσή τους δεν έχουν λόγο να το δηλώνουν, γιατί το "δηλώνει" η φυλετική τους διαφορετικότητα. Στη Μακεδονία αυτό δεν είναι εφικτό, εφόσον οι πάντες ανήκουν στη λευκή φυλή και άρα θα πρέπει να γνωρίζεις ποιοι σλαβόφωνοι είναι Έλληνες και ποιοι σλαβόφωνοι είναι Σλάβοι και κυρίως Βούλγαροι.

Έλληνες και Βούλγαροι ήταν ομόδοξοι χριστιανοί, αλλά απόλυτα "ετερόδοξοι" σ' ό,τι αφορά τα συμφέροντά τους. Ως εκ τούτου βρίσκονταν μόνιμα σε σύγκρουση …Σε σύγκρουση για τον έλεγχο …Σε σύγκρουση για τα χωράφια …Σε σύγκρουση για τις πλουτοπαραγωγικές πηγές …Σε σύγκρουση γενικά, γιατί ο καθένας —εντός ενός κοινού χώρου— ήθελε να προστατεύσει ή να επεκτείνει τα δικά του συμφέροντα εις βάρος του άλλου. Όμως, αυτή η σύγκρουση δεν ήταν άναρχη. Δεν γινόταν με τυχαία κριτήρια. Δεν ήταν θέμα επιλογής για κάθε σλαβόφωνο να επιλέξει ο ίδιος για τον εαυτό του αν είναι Έλληνας ή Βούλγαρος. Δεν κοιμούνταν το βράδυ ως απλοί σλαβόφωνοι και το πρωί άλλοι ξυπνούσαν Έλληνες και άλλοι Βούλγαροι. Ο καθένας ξυπνούσε όπως είχε κοιμηθεί, εφόσον άλλοι είχαν επιλέξει πριν από αυτόν γι' αυτόν, καθώς, τόσο οι Έλληνες όσο και οι Βούλγαροι, είχαν ηγεσίες.

Είναι αφελής, δηλαδή, όποιος νομίζει ότι η ελληνικότητα των Μακεδόνων ήταν θέμα συνειδησιακό. Υποτιμά τους ανθρώπους, εάν νομίζει πως η Μακεδονία και οι κάτοικοί της —όλων των εθνικοτήτων— "μοιράστηκαν" στα όμορα εθνικά κράτη, όπως μοιράζονται τα χωράφια με τα ζώα …Εάν νομίζει πως ο ελληνικός στρατός πήγε εκεί και χάραξε σύνορα, αναγκάζοντας κάποιους Μακεδόνες να δηλώσουν Έλληνες, ενώ δεν ήταν. Οι άνθρωποι δεν είναι ζώα. Κανένας δεν δηλώνει τίποτε με το έτσι θέλω. Πόσο μάλλον ένας πληθυσμός, όπως ο μακεδονικός, ο οποίος ήταν συνηθισμένος σε βίαιες συγκρούσεις και επί αιώνες αποτελούσε την πρώτη γραμμή άμυνας μιας ολόκληρης αυτοκρατορίας …Ένας πληθυσμός με αυτοκρατορικό παρελθόν, που "ακουμπούσε" απευθείας στην Κωνσταντινούπολη.

Στη Μακεδονία λοιπόν τα πάντα ήταν "μετρημένα" και "χωρισμένα". Επί αιώνες γινόταν αυτό. Ξεχώριζαν οι εισβολείς Βούλγαροι από τους γηγενείς Έλληνες, ακόμα κι αν —για λόγους που θα εξηγήσουμε— μιλούσαν την ίδια γλώσσα. Πώς ξεχώριζαν; Απόλυτα …και με αδιαμφισβήτητο τρόπο. Οι Βούλγαροι ανήκαν στη βουλγαρική εκκλησία και οι Έλληνες στο Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης. Οι Βούλγαροι είχαν Βούλγαρους ηγέτες και οι Έλληνες είχαν Έλληνες ηγέτες. Οι Βούλγαροι κατοικούσαν στα δικά τους χωριά, τα οποία τα καταλάβαινες από τις εκκλησίες τους και οι Έλληνες στα δικά τους, τα οποία επίσης τα καταλάβαινες από τις εκκλησίες τους. Αρκεί να περνούσες έξω από ένα χωριό και μπορούσες να καταλάβεις τι εθνικότητάς ήταν οι κάτοικοί του, απλά βλέποντας την εκκλησία του. Αρκεί να έμπαινες μέσα σε έναν ναό και θα καταλάβαινες από τις αγιογραφίες σε ποια Εκκλησία ανήκε αυτός ο ναός. Τεχνοτροπίες, επιγραφές και δοξασίες αποκάλυπταν με τον πιο απόλυτο τρόπο την εθνική ταυτότητα αυτών που εξέφραζαν.

Μετρημένα ήταν τα πράγματα στη Μακεδονία. Κανένας δεν άφηνε ανεξέλεγκτο το "ποίμνιό" του και για κανέναν λόγο. Μετρημένοι ένας-ένας ήταν οι πληθυσμοί στη Μακεδονία. Μετρημένοι ήταν οι πληθυσμοί του "ποιμνίου" του Έλληνα Πατριάρχη και άρα ηγέτη της ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, όπως μετρημένοι ήταν και οι πληθυσμοί του "ποιμνίου" του Βούλγαρου Πατριάρχη της βουλγαρικής Εκκλησίας. Ο πρώτος ήταν ηγέτης των γηγενών πληθυσμών, οι οποίοι αντιστέκονταν στις εισβολές και ο δεύτερος ήταν ηγέτης εισβολέων. Μπορούν να μπερδευτούν αυτοί οι πληθυσμοί λόγω γλώσσας; Εξαιτίας εκείνων την "μετρήσεων" έγινε η ανταλλαγή πληθυσμών και κεφαλαίου. Η Ελλάδα, ως κράτος, "έφτασε" μέχρι εκείνα τα χωριά, που στις εκκλησίες τους "κυμάτιζε" ο Κίτρινος Δικέφαλος Αετός της Κωνσταντινούπολης …Εκείνα τα χωριά, των οποίων οι κάτοικοι, εκτελώντας τις εντολές του Έλληνα "ποιμενάρχη" τους, ενώθηκαν με τον ελληνικό κορμό ως γνήσιοι Έλληνες του Ελληνικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.

Όμως, ούτε αυτό προσδιόριζε το τελικό αποτέλεσμα της όλης κατάστασης στη Μακεδονία. Ο γεωγραφικός χώρος, όπου αυτοί οι σλαβόφωνοι Έλληνες υπερτερούσαν έναντι των αλλοεθνών, δεν παρέμεινε μόνον μ' αυτούς. Σ' εκείνους τους Έλληνες προστέθηκαν κι άλλοι Έλληνες. Μέσω της ανταλλαγής των πληθυσμών, που ακολούθησε της Μικρασιατικής Καταστροφής, εκείνος ο χώρος εμπλουτίστηκε με Έλληνες από άλλες επαρχίες της αυτοκρατορίας. Έλληνες, οι οποίοι μέχρι τότε ανήκαν στο ίδιο κωνσταντινουπολίτικο "ποίμνιο", αλλά κατοικούσαν σε διαφορετικούς χώρους της αυτοκρατορίας. Αυτές ήταν οι Νέες Χώρες και ακόμα και σήμερα τελούν υπό την πνευματική "εξουσία" και "ηγεσία" του Πατριάρχη. Οι σλαβόφωνοι Μακεδόνες, δηλαδή, και οι Κωνσταντινουπολίτες, οι Πόντιοι ή οι Σμυρνιοί, ανήκουν στο ίδιο "ποίμνιο", που είναι αυτό του Πατριαρχείου. Απλά είναι σλαβόφωνοι, όπως κάποιοι άλλοι από αυτούς είναι τουρκόφωνοι ή ρωσόφωνοι.

Την απάντηση στο ερώτημα: γιατί έχασαν την ελληνική "λαλιά" τους και έγιναν σλαβόφωνοι:, ας την αναζητήσει κάποιος σε "σχέδια" των δυτικών πρεσβειών και σε προδοσίες της Εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης …Προδοσίες της ιουδαιοχριστιανικής Εκκλησίας, η οποία —για θρησκευτικούς λόγους— πολλές φορές προτιμούσε να παίξει παιχνίδια εις βάρος του ελληνικού πνεύματος, παρά να ρισκάρει την αμφισβήτηση των Αβρααμο-ισαάκ "πατέρων" της. Γνωρίζοντας το Πατριαρχείο ότι το ελληνικής καταγωγής "ποίμνιό" του δεν κινδυνεύει ν' "αναμιχθεί" με το βουλγαρικό, θεωρούσε ασφαλές το να "παίζει" με τη γλώσσα του, ώστε να το έχει πιο ελεγχόμενο.

Από την εποχή του Λούθηρου και όχι αυτήν της Γαλλικής Επανάστασης φοβόταν το Πατριαρχείο τη Μακεδονία και τους δικούς του Μακεδόνες. Φοβόταν την άμεση σχέση και σύνδεσή τους με τον ιστορικό χώρο της Μακεδονίας. Φοβόταν την αναβίωση της αρχαίας ελληνικής θρησκείας και γι' αυτό δημιουργούσε συνθήκες πνευματικής "στεγανοποίησης" στη Μακεδονία. Γι' αυτόν τον λόγο ακολουθούσε διαφορετικές πολιτικές σε διαφορετικές περιοχές. Στον Πόντο, για παράδειγμα, το συνέφερε η ελληνική γλώσσα του ποιμνίου, ενώ στη Μακεδονία όχι. Στη Μακεδονία προτιμούσε Έλληνες πιστούς χριστιανούς, οι οποίοι μιλούσαν σλαβικά ή αρβανίτικα ή βλάχικα, παρά Έλληνες που μιλούσαν ελληνικά και ως εκ τούτου θα είχαν εύκολη πρόσβαση στη "βλάσφημη" γνώση των αρχαίων προγόνων τους. Με αυτόν τον τρόπο είχε καί τον σκύλο χορτάτο καί την πίτα ολόκληρη. Δεν έχανε από τη εξουσία του το εξ αίματος ελληνικό "ποίμνιο" και ταυτόχρονα δεν είχε προβλήματα ελληνικής απειθαρχίας.

Ο αναγνώστης έχει πλέον μια σαφή εικόνα του τι έγινε πραγματικά στην Ελλάδα. Μπορεί να πάρει το χαρτί και το μολύβι του και ν' αποδείξει ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι πράγματι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων …Γνήσιοι απόγονοι. Τόσο γνήσιοι, που δεν γίνονται γνησιότεροι. Μπορεί να καταλάβει τον λόγο που θεωρούμε τη σύγχρονη Ελλάδα ως κιβωτό του ελληνισμού. Μια "κιβωτό" αβύθιστη, η οποία προστάτευσε τον ελληνισμό από την παλαιά "πλημμύρα" των εθνικών διασπάσεων —εξαιτίας των γεωγραφικών διαιρέσεων— και από τον σημερινό "κατακλυσμό" της απεθνικοποίησης της Νέας Τάξης. Ο ελληνισμός κατόρθωσε και διατήρησε όλους αυτούς τους αιώνες όχι μόνον την "καθαρότητα" του πνεύματος που τον διακρίνει, αλλά και την καθαρότητα του αίματος που του αμφισβητείται. Του αμφισβητείται από όλους τους ανθέλληνες του εξωτερικού και τους τοπικούς αργυρώνητους νενέκους της πολυπολιτισμικής "σούπας" της Νέας Τάξης.

Τέτοιοι είναι και οι "επιστήμονες" του Σκάι. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί είναι αστοί και εξυπηρετούν την Νέα Τάξη …Την αστική Νέα Τάξη, η οποία θέλει να "κατακτά" τους λαούς και τα κράτη τους, αλλά χωρίς κόστος. Τι σημαίνει αυτό; Η Νέα Τάξη, για λόγους ιμπεριαλιστικούς, έχει βάλει στο στόχαστρό της την Ελλάδα. Έχει βάλει στο στόχαστρό της το κεφάλαιό της. Άρα, ποιον έχει εχθρό; Τον λαό-ιδιοκτήτη αυτού του κεφαλαίου. Πώς θα του αφαιρέσει αυτήν την ιδιοκτησία; Με εποίκους. Αυτοί οι ξένοι έποικοι, οι οποίοι στο άμεσο μέλλον θα είναι οι πλούσιοι ιδιοκτήτες ελληνικού κεφαλαίου, δεν πρέπει να είναι "ορατοί" από τον λαό ως εχθροί και άρπαγες. Δεν πρέπει να είναι μόνοι κι απροστάτευτοι απέναντι στους γηγενείς. Άρα; Άρα, όλοι αυτοί επενδύουν στους λαθρομετανάστες. Πλούσιοι και φτωχοί νεοεισερχόμενοι στην Ελλάδα "ταυτίζονται", γιατί είναι ξένοι. Ταυτίζεται ο Γερμανός "κατακτητής", ο οποίος παριστάνει τον CEO του πρώην ελληνικού ΟΤΕ με τον Πακιστανό, ο οποίος δεν έχει να φάει και ζητιανεύει στα φανάρια.

Άρα, τι σου λένε στην ουσία οι διάφοροι Πάγκαλοι και τα Σκάι; Εμφανίζουν την ελληνική επανάσταση σαν "απόρροια" της Γαλλικής Επανάστασης, για να μας "πείσουν" πως η "ελληνικότητα" είναι ένα εφεύρημα, το οποίο προέκυψε από τις επαναστάσεις της Δύσης. "Χρωστάμε" στους Δυτικούς όχι μόνον την ελευθερία μας, αλλά και την ελληνικότητά μας. Χωρίς τους Δυτικούς όχι απλά δεν θα ήμασταν ελεύθεροι, αλλά ούτε καν Έλληνες. Χάρη σ' αυτούς "εφεύραμε" και άρα στην ουσία "κλέψαμε" έναν τόσο λαμπερό τίτλο. Όπως, για παράδειγμα, οι Γάλλοι "εφεύραν" τη "γαλλικότητά" τους, εξαιτίας της επανάστασης, έτσι κάπως την "εφεύραν" και οι νεοΈλληνες …Τη "δανείστηκαν" ή την "έκλεψαν" από τους αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι ως λαός είχαν εξαφανιστεί από τα αρχαία χρόνια.

Μέχρι την "επανάστασή" τους οι επαναστατημένοι δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους και κατόπιν απέκτησαν, μέσω της κοινής επαναστατικής τους εμπειρίας. Όπως μέχρι τη Γαλλική Επανάσταση δεν συνέδεε τίποτε το συννεφιασμένο Παρίσι και τους Παριζιάνους με την ηλιόλουστη Μασσαλία και τους Μασσαλιώτες, έτσι δεν συνέδεε τίποτε την "κοσμοπολίτικη" και "πολυεθνική" Θεσσαλονίκη με το "αλβανικό" χωριό την Αθήνα. Η επανάσταση, δηλαδή, έκανε "συγγενείς" τους Πελοποννήσιους με τους Μακεδόνες ή τους Θράκες. Η επανάσταση στην προκειμένη περίπτωση τούς έκανε όλους αυτούς "Έλληνες", γιατί πριν δεν ήταν τέτοιοι.

…Σου "κλείνουν" μάλιστα και πονηρά το μάτι, για να σου κάνουν και τον φίλο και να δείξουν πως σέβονται και τον ελληνικό πολιτισμό. Τι σου λένε; Αλβανός και Σλάβος ήσουν και καλά έκανες και "εφεύρες" τον ελληνισμό σου. Καλά έκανες κι απέκτησες ταυτότητα με την επανάσταση του Κολοκοτρώνη, εφόσον σε συνέφερε. Το ίδιο έκαναν και οι Γάλλοι με την επανάσταση του Ναπολέοντα ή οι Γερμανοί με τη "μεταρρύθμιση" του Λούθηρου. Εφόσον πλήρωνες λιγότερους φόρους, καλά έκανες. Εφόσον απέκτησες χωράφια, καλά έκανες. Στην τελική είσαι και Έλληνας, γιατί, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Έλληνες, Έλληνες είναι όλοι όσοι μετέχουν στην κοινή παιδεία. Είσαι δηλαδή Έλληνας, αλλά μόνον "πνευματικά". Μέχρι να γίνεις τέτοιος, ήσουν λίγο Αλβανός, Τούρκος ή Σλάβος. Στα σχολεία με σφαλιάρες "έμαθες" πως είσαι Έλληνας. Σου αναγνωρίζουν την "νέα" ελληνικότητά σου, αλλά με τον πνευματικό "πήχη" και όχι με αυτόν του αίματος.

Γιατί το κάνει αυτό η Νέα Τάξη και οι νενέκοι Τατσόπουλοι και Βερέμηδες; Για να σου πουν το εξής απλό: …Κοίτα πρώην "Αλβανέ", "Τούρκε" ή "Βούλγαρε". Εμείς οι ισχυροί σού αναγνωρίζουμε την "ελληνικότητα", αλλά μην αμφισβητείς την "ελληνικότητα" του Γερμανού, ο οποίος απέκτησε το αεροδρόμιο της Αθήνας ή τον ΟΤΕ και μιλάει μερικά κουτσοελληνικά. Κουτσοελληνικά μιλούσε και ο Μακρυγιάννης, αλλά εμείς οι ισχυροί δεν τον λέμε "Αλβανό". Τα ίδια κουτσοελληνικά μιλάει και ο Πακιστανός και ο Αφγανός και ο Ιρακινός στα φανάρια. Σου αναγνωρίζουμε την "ελληνικότητα" και άρα πρέπει ν' αναγνωρίσεις κι εσύ την "ελληνικότητα" των άλλων …Των άλλων, οι οποίοι ήδη επηρεάζουν τη ζωή σου, αν σκεφτεί κάποιος ότι Πακιστανοί και Αφγανοί έβαλαν τον Γιώργο Παπανδρέου στον "βατήρα" του ΠΑΣΟΚ, για να διεκδικήσει την πρωθυπουργία …Οι γνωστοί Bravo Giorgo του Pasok …Του Giorgo, ο οποίος χρηματοδότησε όλες τις ΜΚΟ, που αμφισβητούν την ελληνικότητα των σύγχρονων Ελλήνων …Τις ΜΚΟ, οι οποίες εντοπίζουν παντού στην Ελλάδα διωκόμενες "μειονότητες".

Κατακτητές και μετανάστες θα γίνουν αυτόματα "Έλληνες" με τον πνευματικό τρόπο εις βάρος των γνήσιων Ελλήνων. Θα παγιδευτούν οι σύγχρονοι Έλληνες από τις ρήσεις των αρχαίων πατέρων τους, εφόσον, αν τις αμφισβητήσουν, αμφισβητούν βασικές αρχές του ελληνισμού. Το αποτέλεσμα θα είναι να εμφανιστούν νέοι "Έλληνες" εις βάρος των πραγματικών απογόνων των Ελλήνων.

Κατάλαβε ο αναγνώστης τον λόγο που το κάνει αυτό η Νέα Τάξη; …Γιατί το "αίμα" συνδέεται με την πατρίδα, ενώ το "πνεύμα" ταξιδεύει ελεύθερο. Το κάνουν, για να "ξεκολλήσουν" τους σύγχρονους Έλληνες από τη γη των πατέρων τους …Για να τους πούνε αύριο-μεθαύριο κάτι πολύ απλό: Επειδή η Ελλάδα δεν χωράει όλους τους "Έλληνες", δεν τα μαζεύετε σιγά-σιγά να πάτε στη Γερμανία ή τη Γαλλία να βγάλετε κανένα μεροκάματο και να επιβιώσετε; Τι δουλειά έχετε στην Ελλάδα; Στην ακριβή Ελλάδα; Στην πολύτιμη Ελλάδα. Να φύγουν οι προηγούμενοι φτωχοί "Αλβανοί", "Τούρκοι" ή "Βούλγαροι" Έλληνες και να παραμείνουν στην Ελλάδα οι πλούσιοι Γερμανοί, Γάλλοι, Βρετανοί ή Εβραίοι Έλληνες.

Απλά πράγματα. Δεν είναι τυχαίο που η ακριβή αυτή τηλεοπτική παραγωγή παρουσιάζεται στο ευρύ κοινό τώρα, που στην Ελλάδα πηγαινοέρχονται οι "γκεσταπήτες" του ΔΝΤ. Το ΔΝΤ δεν ήταν τυχαίο. Το ΔΝΤ ήταν το μέσο, για να κατακτήσουν οι ξένοι την Ελλάδα …Να την κατακτήσουν χωρίς όπλα και όσο πιο "φτηνά" γίνεται. Έβαλαν τον Εβραίο Παπανδρέου να κερδίσει τις εκλογές με ψέματα και υποσχέσεις, έχοντας ως στόχο να την οδηγήσουν στο ΔΝΤ. Το ΔΝΤ θα οδηγήσει συνειδητά την ελληνική οικονομία στην ύφεση και στην καχεξία, για ν' αγοράσουν φτηνά μια πανάκριβη πατρίδα. Πιο φτηνά αγοράζεις την περιουσία του φτωχού παρά του πλουσίου. Άρα ήταν συνειδητή επιλογή και όχι "σφάλμα" πολιτικής η σημερινή ύφεση. Στόχος τους είναι να φέρουν τον ελληνικό λαό στο ύστατο όριο ν' αναγκαστεί να "ξεπουλήσει" την πατρίδα του. Να ξεπουλήσει ο "Αλβανός" αυτό, το οποίο τυχαία βρέθηκε στα χέρια του, σε κάποιον Γερμανό ή Βρετανό. Να δέχεται να εργάζεται τζάμπα ο "Αλβανός" δίπλα σε έναν Πακιστανό ή σε έναν Αφγανό.

…Το είπε άλλωστε ευθέως και ο αντιπρόεδρος της "ελληνικής" κυβέρνησης …Ο Πάγκαλος, ο οποίος, όπως είπαμε, κατεβάζει ελληνικές σημαίες από την ελληνική επικράτεια και τις χρεώνει στον αέρα και την υγρασία …Ο αρχιδωσίλογος εγγονός του αρχιδωσίλογου της γερμανικής κατοχής. Σύμφωνα με τον Πάγκαλο —ο οποίος είναι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, η οποία παραδίδει ΟΤΕ, ΔΕΗ και ό,τι υπάρχει στην Ελλάδα, στους νέους "Έλληνες" της Νέας Τάξης—, οι Έλληνες θα πρέπει να γίνουν χειρώνακτες και άρα να "γυρίσουν" εκεί απ' όπου ξεκίνησαν. Τα παιδιά των "Αλβανών" της επανάστασης θα πρέπει να μάθουν να εργάζονται και να ζουν σαν Αλβανοί, αν θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα. Σε διαφορετική περίπτωση …"τζους" από εδώ. Στην Ελλάδα του μέλλοντος μέλλον έχουν μόνον οι "εκλεκτοί" της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και του Κολεγίου Αθηνών.

…Οι εκλεκτοί των Ναζί της Νέας Τάξης …Ο Πάγκαλος, ο Παπακωνσταντίνου, η Διαμαντοπούλου ή ο Ραγκούσης. Όλοι αυτοί και τα παιδιά τους φυσικά …Τα παιδιά αυτών, τα οποία σπουδάζουν με υποτροφίες της Goldman Sachs και εργάζονται στις επιχειρήσεις της …Η "κρέμα" του ελληνισμού, η οποία υπό τον Εβραίο Giorgo θα μας οδηγήσει σε νέες εποποιίες. Το είπε άλλωστε ευθέως και ο ίδιος ο bravo Giorgo …Το "αστροπελέκι" της Νέας Ερυθραίας …Το "καθυστερημένο" της Μαργαρίτας …Ο καθαριστής σταδίων και συνεδριακών χώρων: …"Όποιος αντιδρά στο ΔΝΤ, δεν είναι πατριώτης. Όποιος αντιδρά στους ξένους κατακτητές, δεν είναι Έλληνας". Απλά πράγματα. Όποιος αντιδρά στον παρά φύσιν βιασμό, δεν είναι άντρας. Άντρες είναι ο Γιώργος και ο κολλητός του Βαλιανάτος, που "στήνονται" στους ξένους και δίνουν το παράδειγμα του ηρωισμού και του πατριωτισμού της Νέας Τάξης.

…Έχει δει προδότες και προδότες αυτός ο τόπος.

…Τέτοιους μαλάκες, όμως, πρώτη φορά βλέπει.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/1821.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου