Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Δὲν μᾶς τὰ λὲς καὶ τόσο καλὰ κύριε Καζάκη!

Πρ μερικν βδομάδων σο εχα γράψει να κείμενον μ τίτλο: Ὁ Καζάκης ποὺ λέει… Ἀλλὰ τελικῶς τί λέει;. Δν περίμενα ν μο παντήσεις, λλ ξέρω πς τ χεις λάβει π’ ψιν σου.

Επα ν σ θυμηθ πάλι, διότι εχα μίαν πολ νδιαφέρουσα κα διαφωτιστικ συζήτησι μ φίλο οκονομολόγο.

λλ οκονομολόγο!!!

ποος φίλος μου οκονομολόγος, (γι ν μν λέμε ,τι μς κατεβαίνει στν κεφαλή), χει ργαστε πολλς δεκαετίες κι χει στηρίξει πιχειρήσεις, χει δομήσει προϋποθέσεις γι νάπτυξι κι χει γενικς χαρακτηριστε, π που πέρασε, ς νθρωπος ντιμος, πο ξέρει πάααααρα πολύ καλά τν δουλειά του κα ς οκονομολόγος  μ διαίτερες κανότητες! Ατ γι τν σύστασι.

Θ χρησιμοποιήσω λοιπν τς φράσεις το φίλου μου, ποος πως προανέφερα ξέρει πάαααρα πολ καλ τν δουλειά του!

Γι ν δομε μως τί μάθαμε σήμερα:

  • φυγες π τ ΚΚΕ λλ συνεχίζεις τν πολιτικ το ΚΚΕ. Ατ σημαίνει πς περιορίζεσαι μόνον σ συγκεκριμένες πτικς κα λύσεις. χι στν νάπτυξι! Δν θίγεις τ θέμα τν ΛΑΘΡΟεποίκων, ο ποίοι εναι να σοβαρότατον οκονομικ πρόβλημα. Τ γνοες! Προλετάριοι; Συμφωνομε! λλ λοι ο προλετάριοι το πλανήτου θ μαζευτον δ γι ν φαρμόσετε τίς θεωρίες σας πάνω τους;
  • π πότε οκονομία εναι μοιρη τς κοινωνιολογίας κα τν κρατούντων συνθηκν; Γνωρίζεις πολλς μελέτες οκονομικς πο δν λαμβάνουν π’ ψιν τους τ κοινωνικ δεδομένα; Σ ποι Πανεπιστήμιο τς μαθες; Στο ΚΚΕ;
  • Δν παρουσιάζεις καμμίαν λύσι, καμμίαν πρότασι κα κανέναν τρόπο ξόδου πό τν κρίσι. παύσις πληρωμν εναι μία χαριτωμένη ποψις γι κάποιον πο δν θέλει ν ναλάβ τς εθύνες του κα πο δν γνωρίζει π οκονομικά.  Μ μες θέλουμε ν ναλάβουμε τς εθύνες μας κα ν βγομε καθαροί. Μ μέτωπο καθαρό π τν κρίση. χι πληρώνοντας ς κορόιδα σα πνε ν μς φορτώσουν φυσικά!λλ μ σωστος λέγχους λογιστικούς κα μ ΝΟΜΟΥΣ πο θ στηρίζουν τ πόνημά μας!!! Ἐὰν βγομε π τ χρέος ς κλέφτες κα πατενες, μες δν θ εμαστε μες!

Ατ τ λίγα κύριε Καζάκη π τν φίλο μου. τσι γι ν πασχολεσαι τς πόμενες μέρες. κολουθε σ λίγες μέρες κι λλο σημείωμα. Ν μν σο τ φέρνουμε λα μαζί κα μς πάθεις κάτι!

αααα….  Πολ πιθανν ν μν θέλς ν λθς σ ντιπαράθεσι μ τ παλι συντρόφια… Κα γι τοτο ν μν μιλς… Ἐὰν μως συμβαίν κάτι τέτοιο, κύριε Καζάκη, τότε εσαι μεγάλος ποκριτής! λλ λς π μπρς κι λλα π πίσω…  Κι γ τέτοια παιδι διπρόσωπα δν τ θέλω στν αλή μου….

Ἐὰν πάλι τ πιστεύς κύριε Καζάκη, τότε δν θ πευθυνθ σ σένα, λλ σ σους χουν μνήμη κα δν χουν πάθει λοβοτομή κόμη!

λληνες, μέσα στ μόνιμα σχέδια το ΚΚΕ (διότι δν χει κόμη ζητήσει συγγνώμη ΠΟΤΕ γι σα σχεδίασε κι πραξε!!!) ταν ποκοπ τς Θράκης κα τς Μακεδονίας π τν λλάδα κα νωσίς τους μ τ πόλοιπα κομμάτια τς Μακεδονίας πο κατέχουν Βούλγαροι κα Σκοπιανοί.

Δν ξέρω τί πιστεύουν λοι ο ριστεροί! Ξέρω τι τ ΚΚΕ ατ πρεσβεύει! Δι το λόγου τ ληθς:

Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!

Πηγή: Απόφαση 3ου Έκτακτου Συνεδρίου Κ.Κ.Ε (26/11/1924-03/12/1924), δημοσιευμένη στον Ριζοσπάστη, 14/12/1924

«Ανεξαρτησία στη Μακεδονία και στη Θράκη: Η ντόπια κεφαλαιοκρατία… καταπιέζει τις εθνικές μειονότητες στη Μακεδονία και στη Θράκη… η ελληνική πλουτοκρατία καταδυναστεύει ένα μέρος του μακεδονικού και θρακικού λαού, κρατώντας με το σίδερο και τη φωτιά τη μακεδόνικη και θρακική χώρα στην υποταγή της. Δίχως την καταπίεση του μακεδονικού και θρακικού λαού, δίχως την καταπίεση των ξένων εθνών, της είναι αδύνατο να δυναμώσει επάνω μας τον κοινωνικό της ζυγό. Η ντόπια μπουρζουαζία είναι εθνικός δυνάστης και καταπιεστής του μακεδονικού και θρακικού λαού και συγχρόνως ο κοινωνικός δυνάστης της εργατικής τάξεως και των φτωχών αγροτικών και προσφυγικών μαζών. Αν δεν συντρίψουμε τον εθνικό ζυγό της ντόπιας μπουρζουαζίας που βαρύνει στη Μακεδονία και στη Θράκη, δεν μπορούμε να τσακίσουμε τον κοινωνικό ζυγό της ίδιας μπουρζουαζίας που βαρύνει επάνω σε μάς. Δεν μπορούμε αλλιώτικα να γλιτώσουμε από τους κατακτητικούς και ιμπεριαλιστικούς πολέμους που ξεσπούν εις βάρος μας εν όσω εξακολουθεί η σημερινή κατάσταση του διαμελισμού και της καταπιέσεως της Μακεδονίας και Θράκης από τη Βαλκανική και Τουρκική μπουρζουαζία.

Να γιατί αγωνιζόμαστε εναντίον των εξοπλισμών, εναντίον των πολέμων που προετοιμάζει η κεφαλαιοκρατία, εναντίον της εθνικής καταπιέσεως και του βιαίου εκπατρισμού. Να γιατί αγωνιζόμαστε για την ένωση των τριών τμημάτων της Μακεδονίας και Θράκης και για ενιαία και ανεξάρτητη κρατική τους ύπαρξη

Ζήτω η εργατοαγροτική επανάσταση της Βουλγαρίας! Ζήτω η ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη!

Ζήτω η Ομοσπονδία των Βαλκανικών εργατοαγροτικών δημοκρατιών!

Ζήτω η Παγκόσμιος Προλεταριακή επανάσταση.

Αθήναι 3 Δεκεμβρίου 1924
Το Προεδρείο»

ΚΚΕ, ἡ ἀλήθεια.

Ἡ παραπάνω σημείωσις ποὺ παρέθεσα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΕΤΗ!!! Μὰ καθόλου!

Πρν σς φήσω, θ χρησιμοποιήσω μίαν φράσι  πο μο θύμισε κάποιος ναγνώστης το στολογίου:

«Δν πάρχει ριστερά, δν πάρχει δεξιά,  μόνον κόκκαλα πάρχουν τν λλήνων τ ερά!!!»

Ξέρεις κάτι κύριε Καζάκη; Συμφων! Πάντα πίστευα πς ο λληνες, ταν γαπον τν Πατρίδα τους, δν χουν τίποτα ν χωρίσουν! Μ τίποτα. Μ τος μόνους πο εχαμε, χουμε κα θ χουμε διαφορς εναι μ τος καπελωτς κα τος καθοδηγητές. Ατος δν τος θεωρομε πλέον λληνες! Κα δν θ σκεφθον ποτ ς λληνες.

Φιλονόη.

Ἐπιστολὴ ἑνὸς ἀνεξαρτήτου πολίτου πρὸς τὸν Μίκη.

Ἔχω σοβαροτάτους λόγους νὰ συμφωνήσω μὲ τὴν παρακάτω ἐπιστολή. Δυστυχῶς δὲν τὴν ἔγραψα ἐγώ. Ἀλλὰ περίπου τὰ ἴδια θὰ ἔγραφα. Τὴν ἔλαβα μὲ μήνυμα πρὸ ὁλίγου καὶ τὴν μοιράζομαι μαζί σας.

Τροφὴ γιὰ σκέψι..

Φιλονόη.


Μια πιο νηφάλια ανάλυση περί των θέσεων του Μίκη. Η αλήθεια είναι ότι παραβλέπει τον προδοτικό ρόλο της “ αριστεράς” διαχωρίζοντάς την από την “ δεξιά”, παρ΄όλο που όλοι τους είναι συνυπεύθυνοι για την κατάντια του τόπου. Ίσως αδυνατεί να αποκοπεί από το σύνδρομο των κομμάτων ως φαντασμάτων του παρελθόντος.  Το τι ακριβώς τώρα “ παίζεται”  ως προς τον ρόλο του θα ξεκαθαριστεί στο μέλλον, όπως άλλωστε η Ιστορία για πολλές περιπτώσεις έχει αποδείξει…Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον…

Εύρύμαχος.

ΠΡΟΣ:  MIKH ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

ΘΕΜΑ: Είπες την μισή αλήθεια στον Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Αγαπητέ φίλε, πατριώτη Μίκη

Κατ΄ αρχάς είμαι ένας από αυτούς που μεγάλωσαν με τα τραγούδια σου, που δίνουν όραμα κι ελπίδα για την Ελλάδα μας. Άκουσα με μεγάλη προσοχή την συνέντευξή σου στο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και ομολογουμένως θα συμφωνήσω στα περισσότερα. Αλλά μετά λύπης μου διεπίστωσα την αγιοποίηση της αριστεράς που είναι σχεδόν άμοιρη ευθυνών και ότι για όλα φταίνε τα δύο κόμματα. Η πάγια αριστερή ρητορεία.

  1. Είπες ότι είναι αντισυνταγματική και άκυρη η μνημονιακή σύμβαση. Θα συμφωνήσω, αλλά αντισυνταγματική και άκυρη είναι η επιβολή πολυπολιτισμικής παιδείας στα παιδιά μας κατά παράβαση του άρθρου16 του Συντάγματος. Όπως επίσης αντισυνταγματικός είναι ο νόμος του Ραγκούση για χορήγηση ιθαγένειας στα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών κατά παράβαση του άρθρου 4 του Συντάγματος. Γιατί δεν μίλησες  για αυτά; Μήπως επειδή ενοχλείται η καθεστηκυία τάξη της αριστεράς;
  1. Είπες επί λέξει ότι «όλα τα κόμματα από το 1950 που κυβέρνησαν την Ελλάδα, πλην της Αριστεράς, φταίνε για την σημερινή κατάντια». Είσαι άδικος Μίκη ή μάλλον τα είπες αντίθετα διότι μετά από μία εμφύλια περιπέτεια που μας έβαλε η αριστερά και κόστισε στην Ελλάδα σύμφωνα με το Υπουργείο Συντονισμού 11.370.000.000 δραχμές γυρίζοντάς την πίσω 50 χρόνια, παρά ταύτα όλες οι κυβερνήσεις και κυρίως η επταετία του Παπαδόπουλου μέχρι το 1973 κατάφεραν επί μία 20ετία (1953-1973) να αυξάνουν το ΑΕΠ κατά 8% κάθε χρόνο και να πετύχουν αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%, και οι πάντες να ομιλούν για το οικονομικό θαύμα της Ελλάδος και κυρίως το οικονομικό θαύμα της επταετίας.

Άρα αγαπητέ φίλε Μίκη η αλήθεια είναι ότι, η αδιέξοδη εμφυλοπολεμική πολιτική της Αριστεράς οδήγησε σε οικονομική αιμορραγία την Ελλάδα και οι κυβερνήσεις μέχρι το 1973 κατάφεραν να διορθώσουν τα πράγματα και να φτιάξουν οικονομικά ισχυρή Ελλάδα. Από το 1973 και μετά άρχισε το μεγάλο φαγοπότι όπου φυσικά αμέτοχη δεν είναι η Αριστερά και σε παραπέμπω σε δηλώσεις του βουλευτή του Συνασπισμού Π. Κοροβέση όπου δήλωσε ότι ο Συνασπισμός και το ΚΚΕ έλαβαν μίζες από τη Siemens για την ανάθεση των ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ, κατά την οικουμενική κυβέρνηση του Τζαννετάκη το 1989, αλλά φυσικά να μην λησμονούμε και το σκάνδαλο της πώλησης του Γερμανού και τον ρόλο του Κ.Κ.Ε..  Είναι τυχαίο άλλωστε που το ΚΚΕ είναι νομικό πρόσωπο με  την μεγαλύτερη ακίνητη περιουσία μαζί με την Εκκλησία και τις Τράπεζες; (ΒΗΜΑ, 14/06/1998) Φαντάσου φίλε Μίκη η Αριστερά να ήταν κυβέρνηση τι θα έτρωγαν !!

  1. Μίλησες για την κατεδάφιση της ιστορίας, αλλά δεν μας είπες ποιοί πρωτοστάτησαν στην κατεδάφιση της ιστορίας; Μήπως ήσαν τα πρωτοπαλλήκαρα της Αριστεράς, προεξάρχοντος του ισόβιου προέδρου της ΟΛΜΕ  και στέλεχος του ΚΚΕ κ. Καλομοίρη, που έβγαιναν σε όλους του ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς υπερθεματίζοντας για την αλλαγή των σοβινιστικών βιβλίων της αστικής τάξης που προκαλούν τον ρατσισμό και το μίσος και δηλητηριάζουν τα παιδιά μας με τον εθνικισμό και την ξενοφοβία;

Ναι φίλε Μίκη και όχι μόνο όλοι οι Αριστεροί υπερασπίζονταν την κατεδάφιση της ιστορίας αλλά καθύβριζαν και τρομοκρατούσαν όλους εμάς ως ρατσιστές και φασίστες, και τώρα μας καλείς να κατέβουμε μαζί στους δρόμους, . Με ποιους να κατέβουμε μαζί, με αυτούς που τόσα χρόνια είναι φερέφωνα των Αμερικανών και ως τάγματα ασφαλείας τρομοκρατούσαν τους Έλληνες να μην αντιστέκονται;

  1. Σε ρώτησε ο Παπαδάκης γιατί δεν πάνε οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Αριστερά και εσύ λες επί λέξει «αυτό δεν έχει καμμία σημασία». Μούγκα  για τα εγκλήματα της Αριστεράς. Μούγκα γιατί; Διότι φίλε Μίκη, η αριστερά τόσα χρόνια με την είσοδο των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας δεν πήρε το μέρος των Ελλήνων που δολοφονούνται, βιάζονται , καταληστεύονται ξυλοκοπούνται, χάνουν τις δουλείες τους, μειώνεται το ημερομίσθιο, κλείνουν τα μαγαζιά τους από τις ορδές των εισβολέων, αλλά εντελώς προκλητικά, καταστρατηγώντας τις μαρξιστικές της καταβολές, τάχθηκε εναντίων των Ελλήνων και υπέρ των παρανόμων εισελθόντων οδηγώντας τους Έλληνες στην ανεργία, στην κοινωνική αποξένωση, στην υπογεννητικότητα, στον φόβο και στην κατάθλιψη. Σε παραπέμπω στον σύντροφο Ν. Κούνδουρο να σου πει πως χαρακτήρισε την αλληλεγγύη στους λαθροεισβολείς (Βήμα 3/4/11). Η αριστερά, μαζικά συμμετείχε σε εκδηλώσεις κατά των Ελλήνων αποκαλώντας τους φασίστες και ρατσιστές, η συνήθης τακτική της ψυχολογικής τρομοκρατίας που επιβάλλει.

Πλέον η Αριστερά, δεν έχει λαϊκά ερείσματα στην κοινωνία όπως παλιά, και απομονώθηκε από τον κυρίως κορμό του ελληνικού λαού και στην συνείδηση των περισσοτέρων Ελλήνων η Αριστερά όπως και τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν ανήκουν πλέον στον ελληνικό λαό αλλά στις ορδές των λαθροεισβολέων και των εντολοδόχων της παγκοσμιοποίησης. Γι΄ αυτό φίλε Μίκη δεν κεφαλαιοποίησε την δυσαρέσκεια του κόσμου η αριστερά. Κι αυτό δεν το είπες. Πως λοιπόν μας καλείς  να κατέβουμε πανεθνικά, όλοι μαζί στο πεζοδρόμιο, όταν κατά βάση απευθύνεσαι μόνο σε αριστερό ακροατήριο, εφόσον διαγράφεις μονομερώς συλλήβδην τα εγκλήματα της αριστεράς και εστιάζεις στα εγκλήματα του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ; Με ποιους να κατέβουμε μαζί με αυτούς που μαζικά πολεμούν το έθνος και την εθνική συνείδηση ως επινόηση της αστικής τάξης ; Οξύμωρο και αντιφατικό.

  1. Είπες ότι σε φιμώνουν τα κανάλια, αλλά δεν είπες ότι τα κανάλια είναι αριστεροκρατούμενα και όλοι οι αριστεροί αναρριχήθηκαν στα κανάλια και αν δεν υποταχθείς στην πολυπολιτισμική ιδεολογία της Αριστεράς εξοβελίζεσαι. Όλγα Τρέμη από την ΚΝΕ, Στάη από την ΚΝΕ, Ζαχαράκη, Ευαγγελάτος αριστεροί, Τζίμας αρθρογράφος του Ρισοσπάστη, Βερύκιος αρθρογράφος του Ριζοσπάστη, Βαρεμένος, Οικονομέας αριστεροί, Κύρτσος αρθρογράφος του Ριζοσπάστη κ.α.  Θοδωράκης, Τριανταφυλλόπουλος, ακόμα και οι γελωτοποιοί Λαζόπουλος Κανάκης, πολλοί σύντροφοι αποτελούν τον ιδεολογικό πυρήνα της παγκοσμιοποίησης, λόγω πολυπολιτισμικής διεθνιστικής γαλούχησης. Δεν μιλάω για τα κρατικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς εκεί γίνεται πάρτι από αριστερούς.

Άρα φίλε μου Μίκη, η Αριστερά κυβερνά τα ΜΜΕ και αυτή σε φίμωσε όπως συνέβαινε σε όλο το σιδηρούν παραπέτασμα.

  1. Είπες ότι στο κίνημα τους θέλεις όλους εκτός από τους φασίστες, τους χουντικούς. Ποιούς εννοούσες ως φασίστες και χουντικούς; Μήπως  τους φοιτητές της αριστεράς που έχουν μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε γιάφκες και ξυλοκοπούν, βρίζουν τους ακαδημαϊκούς εάν δεν συμφωνούν με τις δράσεις τους και εντελώς πραξικοπηματικά κλείνουν τα πανεπιστήμια, καταλαμβάνουν αίθουσες, απαγορεύουν σε διαφωνούντες να ομιλούν και στέλνουν στο νοσοκομείο οποιονδήποτε τολμήσει να εκφέρει άλλη άποψη και όλα αυτά εις το όνομα του ακαδημαϊκού ασύλου; Μήπως εννοούσες αυτούς τους αριστερίζοντες που καίνε την ελληνική σημαία, τα καταστήματα των μη αριστερών και ύστερα παρεισφρέουν στο μπλόκ των αριστερών διαδηλωτών για πολιτική κάλυψη; Eάν κατά λάθος βέβαια συλληφθεί κανείς τρέχουν οι βουλευτές της αριστεράς  να τους βγάλουν έξω όπως και στις περιπτώσεις με την τρομοκρατία.  Όλοι οι ακροαριστεροί τρομοκράτες (βλ. Μαρίνος, Μαζοκόπος, Μαζιώτης) που κατά καιρούς συνελάμβανε η αστυνομία, υποστηρίζονταν στα δικαστήρια από βουλευτές της αριστεράς. Κράτος και αριστερό παρακράτος μαζί. Μα κι αυτοί οι τρομοκράτες της 17Ν δεν μπόρεσαν τόσα χρόνια να χτυπήσουν ένα προδότη πολιτικό, ο Μπακογιάννης τους έφταιγε ή ο Περατικός που η δολοφονία του ανάγκασε τους εφοπλιστές να φύγουν από τον Σκαραμαγκά και να πάνε τα καράβια τους έξω. Πάντως εάν σε μπέρδεψα σε παραπέμπω στην ρήση του συντρόφου Λένιν που όταν ο σύντροφος μαρξιστής Μουσολίνι ανέβηκε στην εξουσία είπε «ο φασισμός και ο κουμμουνισμός είναι οι δύο όψεις του ιδίου πράγματος» (Τα παρασκήνια του ΚΚΕ» Ε. Σταυρίδης, σελ.71, σελ.73).

Μήπως αυτούς εννοείς για φασίστες, διότι εγώ, που δεν έχω ούτε τα μισά χρόνια από εσένα, δεν έχω γνωρίσει άλλους φασίστες στην ζωή μου πλήν των αριστερών. Εσύ που είσαι μεγαλύτερος γνωρίζεις κι άλλους;

  1. Και τέλος, είπες να κλείσουμε την  βάση της Σούδα και να μην παρέχουμε βοήθεια στο ΝΑΤΟ. Μα καλά, δεν μας έγινε μάθημα το πάθημα του Παπαδόπουλου το 1973 που δεν παρεχώρησε την Σούδα στους Αμερικανούς στον πόλεμο των 7 ημερών και χάσαμε την μισή Κύπρο με χιλιάδες νεκρούς και 200.000 πρόσφυγες.  Είναι δυνατόν να συνεχίζουμε να λέμε τέτοιες αριστερές ρητορείες και να βάζουμε σε περιπέτειες πάλι την Ελλάδα μας.

Τέλος πάντων. Η αλήθεια που δεν είπες Μίκη μου είναι, ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ προσπαθούν να υπνωτίσουν τους ψηφοφόρους τους για να περάσουν τις θελήσεις της παγκοσμιοποίησης, ενώ η Αριστερά έχει δηλητηριάσει τους ψηφοφόρους της με την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης και μάχονται για αυτήν ως συντεταγμένος στρατός, αναγκάζοντας και τους κυβερνώντες να επισπεύσουν την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Άρα η αριστερά οδηγεί την κούρσα προς τον όλεθρο ελέγχοντας από το 1974 κράτος και παρακράτος. Εάν πραγματικά Μίκη μου έχεις δημιουργήσει κίνημα ανεξάρτητων πολιτών θα πρέπει να είσαι ανεξάρτητος όχι μόνο κομματικά, αλλά πρωτίστως ιδεολογικά και να απεμπολήσεις εσύ και οι συνεργάτες σου τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Εάν δεν αναγνωρίσετε εγκλήματα παρελθόντος και παρόντος πως θα συνοδηπορήσουμε εθνικά; Η μισή αλήθεια είναι επικίνδυνη τακτική και η αγιοποίηση των εγκλημάτων της Αριστεράς, δεν νομιμοποιεί την ταυτότητα του κινήματος που προΐστασαι, αλλά ελλοχεύει ο κίνδυνος να μετονομαστεί το κίνημα, σε κίνημα αριστερών πολιτών και όχι ανεξάρτητων.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Ένας ανεξάρτητος πολίτης

Γιώργος Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου