Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

"Κωλοτούμπα" Σαμαρά για την ΚΕΡΑΤΕΑ

Καζάνι που βράζει οι Νεοδημοκράτες της μαρτυρικής πόλης
"Ο Αντώνης Σαμαράς, μας υποσχέθηκε συμπαράσταση, αλλά απέδειξε, ότι σέρνεται πίσω από το ΠΑΣΟΚ και τα ιδιωτικά συμφέροντα"!!!

Καζάνι που βράζει, οι Νεοδημοκράτες της Κερατέας, καθώς παρά την χθεσινή διαβεβαίωση του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, ότι θα στηρίξει τους αγώνες των κατοίκων της Κερατέας κατά του ΧΥΤΑ,  σήμερα, δια του εκπροσώπου τύπου κ. Μιχελάκη, τα... γύρισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του attikanea, εχθές, τον Πρόεδρο του Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επισκέφθηκε ομάδα της Επιτροπής Αγώνα, συνοδευόμενη από τον αντιδήμαρχο Λαυρεωτικής,  Βασίλη Θηβαίο, και του ζήτησε εγγράφως, την συμπαράστασή του στον αγώνα τους, και την διαμεσολάβησή του στον Πρωθυπουργό, προκειμένου να απομακρυνθούν τα ΜΑΤ για να αρχίσει ο διάλογος.

Και ενώ η πρόταση των εκπροσώπων του Δήμου Λαυρεωτικής και της Επιτροπής Αγώνα, έγινε...
αποδεκτή, στη συνέχεια σήμερα, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι πρέπει να γίνει ο .. ΧΥΤΥ!!!

Έκπληκτοι οι δημοσιογρα΄φοι που καλύπτουν τα ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, παρακολούθησαν αυτή την διγλωσσία, που σαφώς γίνεται με εντολή του Αντώνη Σαμαρά, που απ' ότι προκύπτει, ταυτίζεται απόλυτα με τις παρανοϊκές τακτικές της κατοχικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του attikanea, τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, είναι αποφασισμένα να παραιτηθούν σύσσωμα από την Οργάνωση εις ένδειξιν διαμαρτυρίας, ενώ λέγεται, ότι ετοιμάζονται και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των τοπικών βουλευτών του κόμματος.

"Η κωλοτούμπα", του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, απλά επιβεβαιώνει την πλήρη απαξίωση του πολιτικού συστήματος, καθώς αποδεικνύεται ότι και αυτός βρίσκεται πίσω από το άρμα των ιδιωτικών συμφερόντων", δήλωσαν στα attikanea  κάτοικοι της Κερατέας, που πρόσκεινται στην ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

"Αυτή την προδοσία, θα την εισπράξουν και θα την πληρώσουν πολύ ακριβά, όταν έρθει η ώρα της κάλπης", δηλώνουν με οργή αλλα και με αποφασιστηκότητα διατρανώνουν την απόφασή τους να πολεμήσουν με κάθε τρόπο την κυβερνητική αδιαλλαξία, ακόμα και με τη ζωή τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ"

Παγώνει το αίμα του κάθε εχέφρονα πολίτη αυτής της χώρας, η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγα λεπτά η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

Σύμφωνα με την αναγκοίνωση, κάνουν λόγο για "ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ "ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ" που προωθεί ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης και καλούν άμεσα τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών και τους Προέδρους των Δικαστικών και Εισαγγελικών Ενώσεων της χώρας, όλα τα ΄πολιτικά κόμματα, όλες τις Οργανώσεις πολιτών και τους πολιτικούς σχηματισμούς, να συμπαρασταθούν άμεσα στην Κερατέα.
Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος, ακόμα και για πολιτική εσωτερική ανωμαλία, την οποία θα εκμεταλλευτεί ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, για να διαδεχθεί τον Γιώργο Παπανδρέου, με τις ευλογίες της Οικογένειας Λάτση και των Αμερικανών!
Η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αλλά και οι Κερατιώτες, αποφασισμένοι να δώσουν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τον τόπο τους.
ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ!

Ολόκληρη η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ 3/4/2011

ΕΔΩ ΚΕΡΑΤΕΑ

Γιατί ο αντ’ αυτού… Γιάννης Ραγκούσης είναι:

  1. Έτοιμος να βάψει τα χέρια του με αίμα στην Κερατέα, προωθώντας επί σειρά μηνών την ανωμαλία σε όλη την Ελλάδα;
  2. Ακύρωσε πραξικοπηματικά τη συμφωνία του Δήμου Λαυρεωτικής με τον Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Η. Λιακόπουλο για τη δημιουργία εργοστασίου στο ΒΙΟ.ΠΑ. Κερατέας;
  3. ΚΥΒΕΡΝΑ με σκοπό να εδραιώσει ακόμα περισσότερο και με τον πλέον επίφοβο τρόπο την εξουσία του;

ΙΣΩΣ γιατί…

Ο εκλεκτός της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Λάτση και της Αμερικάνικης Πρεσβείας Γιάννης Ραγκούσης οδηγεί σε χειρουργικά χτυπήματα την υπόθεση της Κερατέας για να διαδεχθεί τον Γιώργο Παπανδρέου μέσω της ...εσωτερικής ανωμαλίας που θα προκύψει;

ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ:

  • Ολόκληρο το ΠΑΣΟΚ –ένα κόμμα με βαθιές κοινωνικές ρίζες- πάσχει από πολιτικό Αλτζχάιμερ και δεν καταλαβαίνει τι γίνεται εδώ και 4 μήνες στην Κερατέα.
  • Έχει γίνει δυσανεκτικό στο διάλογο…
  • Αλωνίζει ωσάν δραπανηφόρο άρμα τις ζωές 60.000 κατοίκων…

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ:

  • Πως γίνεται να καπελώνονται από τους ανθρώπους του Γιάννη Ραγκούση, οι τεράστιες και σχεδόν σε καθημερινή βάση αντιδράσεις, μέσα στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ από στελέχη τριακονταετίας.

· Γιατί η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Λάτση θέλει να λερώσει το όνομά της και το όνομα των παιδιών της με αίμα, τη στιγμή που έχει πολύ περισσότερα χρήματα από τα 700 εκατομμύρια; Το μερίδιο, δηλαδή που της αναλογεί από τη διαχείριση των σκουπιδιών και που θα πάρει μέσω της θυγατρικής της Eurobank -ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΤΕΕ - η οποία έχει αναλάβει το έργο του ΧΥΤΑ Κερατέας.

· Ποιος αποφασίζει για τη φίμωση των μίντια και την άνευ προηγουμένων διαστρέβλωση της αλήθειας, από συγκεκριμένη μερίδα του τύπου;

· Ποιος κρύβεται και για ποιο σκοπό πίσω από τους ξυλοδαρμούς συμπολιτών μας, τις εκφοβιστικές προειδοποιήσεις, τις αυθαιρεσίες, την κατάχρηση εξουσίας, την παρεκτροπή και την υπερβολή;

Να συμφωνήσουμε με αυτό που πληροφορηθήκαμε από κυβερνητικό στόμα;

«Μέχρι αιματοχυσίας θα φτάσει… ο Υπουργός με σκοπό την αναρρίχησή του στη θέση του Πρωθυπουργού»

Όταν η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου οδήγησε την χώρα σε μία πρωτόγνωρη αναταραχή με βιαιότητες.

Όταν μια Ελληνική κοινωνία είναι σε ένταση και σε αδιέξοδο λόγω της οικονομικής κρίσης.

Όταν η ανεργία έχει αγγίξει επικίνδυνα ποσοστά…

Όταν το πολιτικό σύστημα αμφισβητείται με κάθε τρόπο…

Όταν τα κόμματα έχουν χάσει το παιχνίδι της αξιοπιστίας.

Όταν οι δευτεροετείς του νεοφιλελευθερισμού που μας κυβερνούν λειτουργούν ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑ.

Όταν μια κοινωνία αντιμετωπίζεται με κυνισμό από τον Αντιπρόεδρο της χασαποταβέρνας…

ΤΟΤΕ ΠΩΣ ο Ανθύπατος Ιωάννης Ραγκούσης από την θέση του Υπουργού Εσωτερικών, αδιαφορεί για τους κινδύνους που προκύπτουν για την χώρα από την κατάσταση στην Κερατέα;

ΜΗΠΩΣ αυτό είναι που επιδιώκει;

ΜΗΠΩΣ είναι πίσω - αν δεν προωθεί κιόλας μέσω της ΕΥΠ- από τις προβοκατόρικες ενέργειες;

ΠΙΣΩ από την ρίψη μολότωφ στο σπίτι του πρόσφατα εκλεγμένου Δημάρχου Λαυρεωτικής κου Κώστα Λεβαντή για δύο συνεχόμενα βράδια;

ΠΙΣΩ από το βασανισμό ομάδας πολιτών από τα ΜΑΤ στο μπλόκο του Λαυρίου μεταξύ των οποίων και του Αντιδημάρχου Κυριάκου Κατσουνάκη;

ΠΙΣΩ από τις ψυχωτικές αντιδράσεις των ΜΑΤ όταν έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή συμπολιτών μας που μετά από τον απρόκλητο και βάναυσο ξυλοδαρμό τους, έφυγαν βάζοντας φωτιά μέσα στο παράπηγμα που ήταν λιπόθυμος ένας άνθρωπος;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ανθύπατος Ιωάννης Ραγκούσης ετοιμάζει την «τελική λύση» τις αμέσως επόμενες μέρες, με τη μορφή γιγαντιαίας αστυνομικής και ασφαλίτικης επιδρομής, με τη συμμετοχή των ΕΚΑΜ και με προληπτικές συλλήψεις δεκάδων συμπολιτών μας.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ αυτή την πληροφορία να τη δημοσιεύσουμε μήπως και αποφύγουμε την αιματοχυσία στην πόλη μας.

Για να αποφύγουμε να χυθεί αίμα συμπολιτών μας, κατοίκων ή αστυνομικών, καλούμε άμεσα:

1. Τις συνδικαλιστικές οργανώσεις των αστυνομικών και τους Προέδρους των Δικαστικών και Εισαγγελικών ενώσεων της Χώρας να προσέλθουν σε συνάντηση μαζί μας στο Δημαρχείο Κερατέας για να βρούμε λύση.

2. Τα πολιτικά κόμματα και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να καταγγείλουν ανοιχτά το σχέδιο ανωμαλίας του Γιάννη Ραγκούση για τη χώρα.

3. Όλες τις οργανώσεις πολιτών και τους πολιτικούς σχηματισμούς να συμπαρασταθούν άμεσα στην Κερατέα για να αποτραπεί η αιματοχυσία στην πόλη μας.

Οι Έλληνες με βάση το παλιό 114 έχουν υποχρέωση να υπερασπιστούν την νομιμότητα απέναντι στην ανωμαλία: «H τήρηση του παρόντος συντάγματος επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων».

Συμπατριώτες

Πόσο αίμα αντέχετε; Πόσο άδικο ανέχεστε; Πόσο ακόμα θα κατακρεουργούν το αύριο μας;

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τους υποψήφιους δολοφόνους των παιδιών μας.

Η Ελληνική σημαία είναι σύμβολο τιμής και υπεράσπισης. Τιμούμε τους αγώνες των προγόνων μας και υπερασπιζόμαστε τις ζωές μας.

Η ΚΕΡΑΤΕΑ είναι η δική μας σημαία…

Η παρούσα ανακοίνωση αποτελεί το προσκλητήριο απόδειξης πατριωτισμού για όλους: Αστυνομικούς, Δικαστές, Πολιτικούς, Πολίτες.

Επιτροπή Αγώνα

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Σόρος στην Αθήνα

Για όλους και για όλα μίλησε χθες, στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, ο επονομαζόμενος και «μάγος των αγορών», Τζορτζ Σόρος. Ο ουγγροαμερικανός εβραϊκής καταγωγής μεγαλοεπενδυτής, παρουσία του επιχειρηματικού και βιομηχανικού κατεστημένου της χώρας μίλησε για την Ελλάδα, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την παγκόσμια οικονομία, αλλά και τις αλυσιδωτές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή…

Η συνάντηση στο πρώην Μέγαρο Σταθάτου ήταν κλειστή στο κοινό, αφού οι συνδαιτυμόνες συγκροτούν κάτι σαν την ελληνική εκδοχή της λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Κορυφαίοι οικονομικοί παράγοντες, που βλέπουν το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας να έρχεται ολοένα και πλησιέστερα, αναμένεται να πάρουν πρωτοβουλίες το επόμενο διάστημα, προκειμένου να συγκροτήσουν μία… κανονική λέσχη τύπου «Μπίλντερμπεργκ», όπου θα συντονίζουν τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες τους, αλλά και θα πιέζουν την πολιτική εξουσία προς την κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων…

Ηχηρές παρουσίες

Τη χθεσινοβραδινή συνάντηση διοργάνωσε ο Στέλιος Ζαβός και ήταν όλοι εκεί για να ακούσουν τον γκουρού των διεθνών αγορών. Όλοι οι κορυφαίοι βιομήχανοι (Παπαλεξόπουλος, Στασινόπουλος, Μάνεσις, Μυτιληναίος, Κοβιδάλης), εκπρόσωποι κατασκευαστικών εταιρειών (Καλιτζάτζης, Περιστέρης), αλλά και οι εφοπλιστές Τσάκος (παρίσταντο και ο πατέρας και ο γιος), Κονδύλης, Φραγκίστας και Παππάς.  Παρών ήταν και ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, αλλά και άλλα επίλεκτα μέλη της οικονομικής άρχουσας τάξης (Μαρινόπουλος, Νανόπουλος). Από πολιτικούς, ήταν εκεί ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Στέφανος Μάνος, αλλά και ο αμερικανός πρεσβευτής, Ντάνιελ Σμιθ. Εις εκ των παρευρισκομένων, μάλιστα, υπογραμμίζει στην iefimerida.gr ότι ο «τσάρος» της οικονομίας ήταν εμφανώς καταβεβλημένος, πεσμένος και πιεσμένος…

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου