Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΜΜΕ και ΕΣΡ

Το ΕΣΡ είναι ένας πραγματικός καρκίνος για την ελληνική κοινωνία. Ποτέ και κανένας εχθρός των Ελλήνων δεν έκανε τόσο κακό σε τόσους πολλούς Έλληνες, όσο αυτό που έκαναν τα διορισμένα από τα κόμματα μέλη του ΕΣΡ. Το σύνολο της προβληματικότητας της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας οφείλεται σε δικές τους παραβλέψεις και λάθη. Γιατί; Διότι "άνοιξαν" τα σπίτια των Ελλήνων και επέτρεψαν στην "Τρούμπα" να εισέλθει μέσα σ' αυτά. Αυτοί, που έχουν ως αντικείμενό τους να φυλάγουν την ηλεκτρονική "πόρτα" του κάθε ελληνικού σπιτιού, επέτρεψαν στα "ανθρωποσκουπίδια" να μπούνε μέσα και να τα αλώσουν. Άφησαν καραγκιόζηδες να μας επιβάλουν δια της επαναλήψεως τις απόψεις τους. Άφησαν πόρνες να "συναναστρέφονται" με τις γυναίκες μας. Άφησαν "ανώμαλους" να μπαίνουν στα δωμάτια των παιδιών μας.

Όμως, το χειρότερο ήταν που "νόθευσαν" τη Δημοκρατία. Παρέδωσαν έναν ολόκληρο λαό στα χέρια των δύο μεγάλων ιδιόκτητων κομμάτων, που μας κυβερνάνε. Επέτρεψαν στους πολυεκατομμυριούχους ηγέτες τους να μπαίνουν καθημερινά στα σπίτια μας και να μας "παραμυθιάζουν". Επέτρεψαν στους πολυεκατομμυριούχους διαπλεκόμενους συνεργάτες τους να βάζουν καθημερινά τους υπαλλήλους τους να μας λένε ψέματα. Επέτρεψαν στον κάθε "άρρωστο" να μεταδίδει την "αρρώστια" του μέσα στην κοινωνία. Επέτρεψαν στους τοκογλύφους τραπεζίτες να μπουν στα σαλόνια μας. Επέτρεψαν στους τεμπέληδες να γίνουν τα πρότυπα των παιδιών μας.

Η κοινωνία οδηγείται στον απόλυτο εκφυλισμό εξαιτίας τους. Εξαιτίας αυτών, που ανέλαβαν τη φύλαξη της "πόρτας" που λέγεται τηλεόραση και η οποία υπάρχει μέσα στο κάθε ελληνικό σπίτι. Το σύνολο της σημερινής προβληματικότητας που καταγγέλλουμε σ' αυτούς οφείλεται. Ευνόητο είναι λοιπόν ότι, για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά τα άσχημα, έπρεπε να προηγηθούν μεγάλα και πολύπλοκα συνταγματικά εγκλήματα. Εγκλήματα, τα οποία έχουν σχέση με τους νόμους περί ΜΜΕ. Εγκλήματα, τα οποία έχουν σχέση με τη χρήση του δημοσίου κεφαλαίου από ιδιώτες. Εγκλήματα τέλος, τα οποία έχουν σχέση με την προστασία του ασύλου της κατοικίας.

συνέχεια εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου