Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

Τρέμουν το Διαδίκτυο, τη φωνή των πολιτών!

Στο Αντάρτικο του διαδικτύου, βγαίνουν καθημερινά όλο και περισσότεροι Έλληνες. Το διαδίκτυο, παρόλες τις παιδικές του ασθένειες, απειλεί να τορπιλίσει τα υπόλοιπα ΜΜΕ, ακόμη και την γραφική τηλεόραση. Κι αυτό γιατί στην Ελλάδα οι εφημερίδες και τα κανάλια, είναι αναξιόπιστα και φιλιπινέζες των επιχειρηματιών.
Δεν μιλάμε για BBC, αλλά για το Μέγκα που βγαίνει η Τρέμη, πλουμιστή με τα χαιμαλιά της και μαζί με τον Πάνο Σόμπολο, παριστάνουν τα παπαγαλάκια του Μαρκογιαννάκη. Την ίδια ώρα που ο Πρετεντέρης, ο Νικολακόπουλος και οι σφυγμομέτρες- μπουζουξίδες του, προσπαθούν να μας πείσουν οτι κλείνει η ψαλίδα-πάνω απο 8% είναι μπροστά το ΠΑΣΟΚ.
Το ίδιο και οι εφημερίδες-ημερήσιες και Κυριακάτικες-οι οποίες έχουν εκπαιδεύσει το κοινό τους να σχίζουν την συσκευασία και να τις πετάνε, έχοντας κρατήσει τις προσφορές τους!
Η μεγαλύτερη ήττα τους είναι, το γεγονός ότι το πιο δυναμικό κομμάτι του κοινού επιλέγει να εκφράσει άποψη αλλά και να διαβάσει μέσα απο το διαδίκτυο. Εδώ όπου τα σχόλια είναι λογικό να ανεβαίνουν με ταχύτητες που ούτε οι εφημερίδες αλλά ούτε και η τηλεόραση μπορούν να παρακολουθήσουν. Η
μεγαλύτερη ήττα των κατεστημένων ΜΜΕ, είναι οτι δεν μπορούν πλέον να περάσουν ΑΠΟΨΗ στη κοινή γνώμη!...
απο κουρδιστό πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου