Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Διόδια και ΚΚΕ

Το αυθεντικό κίνημα κατά των ΔΙΟΔΙΩΝ κινδυνεύει.

Ετοιμάζουν ένα σταλινικό ΠΑΜΕ για να το καπελώσουν.

Είναι πλέον βέβαιον ότι το κίνημα των διοδίων έχει αρχίσει να ενοχλεί τους "άνωθεν" και απόδειξη αυτού είναι ότι αναγκάζονται εσπευσμένα να χρησιμοποιήσουν τα μεγάλα "μέσα". Είναι έτοιμοι να αμολήσουν, εναντίον του κόσμου που αντιδρά, τα πιο επικίνδυνα "σκυλιά" που διαθέτουν. Τους γνωστούς ΚΚΕδες …Τα γνωστά παρασιτικά, ανεπάγγελτα, άεργα και προβοκατόρικα κομμούνια …Τους επαγγελματίες χαφιέδες του παρακράτους και της Νέας Τάξης. Μέχρι τώρα πίστευαν ότι το κίνημα θα "ξεφουσκώσει" και δεν το αντιμετώπιζαν με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Αυτό όμως δεν συνέβη και τώρα αναγκάζονται ν' αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Λείπουν σοβαρά χρήματα από το ταμείο του Μπόμπολα και αυτό δεν είναι διατεθειμένος να το επιτρέψει να συνεχίσει να συμβαίνει. Λείπουν χρήματα από τον Μπόμπολα και όταν λείπουν χρήματα από αυτόν λείπουν και από την Goldman Sachs.

Αυτό, το οποίο πρωτίστως πρέπει να γνωρίζει ο αναγνώστης, είναι ότι το πρόβλημα των διοδίων είναι εξόχως σοβαρό. Τα ληστρικά διόδια των δρόμων δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Οι οδικές αρτηρίες είναι ένα από τα πλέον αποδοτικά Μegaκεφάλαια της Νέας Τάξης. Αυτά, τα οποία συμβαίνουν εδώ, συμβαίνουν κι αλλού. Συμβαίνουν όχι μόνον στις "Μπανανίες", αλλά ακόμα και στις πιο ισχυρές χώρες …Ακόμα και στο ιμπεριαλιστικό Τέξας οι κάτοικοι αντιδρούν στους "ληστές" των εθνικών οδών. Γιατί; Γιατί παντού υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Γιατί οι ίδιοι άνθρωποι των ίδιων τραπεζών βρίσκονται πίσω από όλα τα διόδια αυτού του Πλανήτη.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι κανένας από αυτούς δεν θέλει να χαθεί ο έλεγχος της κατάστασης. Κανένας από αυτούς δεν θέλει ν' ανοίξει μια ανεξέλεγκτη "τρύπα" στον παγκόσμιο ληστρικό μηχανισμό τους. Αν οι Έλληνες αντισταθούν και κερδίσουν "μάχες" εναντίον τους, είναι βέβαιον ότι τα κέρδη αυτών των μαχών θα μεταφερθούν και στο εξωτερικό …και αυτό τους τρομοκρατεί. Αν οι Έλληνες ανοίξουν μια "τρύπα" στην Ελλάδα, κανένας δεν γνωρίζει την εξέλιξή της.

Από τη στιγμή που ο νόμος δεν μπορεί να εξασφαλίσει σ' αυτούς τους κλέφτες τα συμφέροντά τους, είναι βέβαιον ότι θα χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα που διαθέτουν …Όλα τα μέσα …και άρα και την προβοκάτσια. Το παιχνίδι της προβοκάτσιας έχει ξεκινήσει και ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται προς τα πού θα πάει. Οι φασίστες του Μπόμπολα και του ΔΝΤ θα προσπαθήσουν να εμφανίσουν τους αντιδρώντες πολίτες σαν "κομμούνια". "Κομμούνια", που στην "πραγματικότητα" δεν αντιδρούν εξαιτίας των "ευτελών" διοδίων, αλλά που χρησιμοποιούν τα διόδια, για ν' απειλήσουν την "ακριβή" Δημοκρατία …Η παλιά δοκιμασμένη "συνταγή" των φασιστών, που "λατρεύουν" τη Δημοκρατία.

Θα προσπαθήσουν, δηλαδή, να εμφανίσουν την αντίδραση των πολιτών σαν μια κρυπτοκομμουνιστική αποσταθεροποιητική προσπάθεια, την οποία κάθε δημοκράτης πολίτης θα πρέπει να βλέπει με εχθρικότητα. Μπομπολαίοι και πολίτες θα πρέπει να προστατεύσουν τη Δημοκρατία και άρα θα πρέπει να ξεκινήσουν από το πιο απλό. Θα πρέπει να ξεκινήσουν να πληρώνουν τα διόδια με το πάθος ενός δημοκράτη, ο οποίος υπερασπίζεται με όλα τα μέσα τη Δημοκρατία. Θα πρέπει να βλέπουν με καχυποψία και μίσος όποιον αρνείται να πληρώσει τα "διόδια" της Δημοκρατίας. Θα εμφανίσουν δηλαδή τα διόδια σαν ένα άτυπο "τέλος" της δημοκρατικής μας λειτουργίας.

Ήδη το παιχνίδι έχει ξεκινήσει με τον γνωστό και πάγιο τρόπο των φασιστών. Έχουν επιστρατεύσει όλους τους μηχανισμούς, τους οποίους ελέγχει στην Ελλάδα το ΔΝΤ …Όλους τους γνωστούς φασίστες, οι οποίοι μας οδήγησαν στο σφαγείο του Μπόμπολα και των αφεντικών του. Δεν είναι τυχαίο που τα διόδια τα υπερασπίζονται ο ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι ψήφισαν την είσοδό μας στους μηχανισμούς του ΔΝΤ. Γι' αυτόν τον λόγο επιστράτευσαν τον γνωστό Άδωνι να καταγγέλλει τους αντιδρώντες σαν κομμούνια …Τον φασίστα Άδωνι, ο οποίος μας έχει για άχρηστους και νομίζει ότι μας "ταΐζει" από την τσέπη του …Τον "εκλεκτό" Άδωνι, ο οποίος μας κάνει χάρη, που εισπράττει τα "ψίχουλα" της βουλευτικής αποζημίωσης …Τον άθλιο Άδωνι, ο οποίος είναι από τους πλέον φανατικούς υπερασπιστές του ΔΝΤ …Τον πομπώδη Άδωνι, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ένας κακομοίρης Σπύρος. Αυτός ο Τσιριδόσπυρος μόνον "κουκούλα" που δεν έβαλε, για να δείχνει με το δάχτυλο τους "κρυπτοκομμουνιστές" …Ο υστερικός υπερασπιστής του Μπόμπολα, ο οποίος ξεχνάει να μας πει ότι από τον ίδιο Μπόμπολα πληρώνεται και η γυναίκα του.

Έτσι ξεκινάνε όλα τα παιχνίδια του συστήματος, που στόχο έχουν να "καπελώσουν" τον κόσμο. Απλά πράγματα και χιλιοπαιγμένα. Με αυτόν τον τρόπο κάποτε η εθνική αντίσταση μετατράπηκε σε κομμουνιστική "φάρσα". Με αυτόν τον τρόπο —πριν μερικά χρόνια— μετατράπηκε η παλλαϊκή αντιπολεμική αντίδραση των Ελλήνων στον πόλεμο της Σερβίας σε μια κομμουνιστική αντίδραση "δωματίου". Με αυτόν τον τρόπο σήμερα η εργατική αντίδραση μετατρέπεται καθημερινά στους δρόμους σε μεροκάματο του κομμουνιστικού ΠΑΜΕ. "Στημένες" παραστάσεις είναι όλες αυτές. Το φασιστικό σύστημα, που μας "ματώνει", "βαπτίζει" αυθαίρετα τους αντιδρώντες πολίτες σαν κομμουνιστές. Τι κι αν αυτοί δεν το αποδέχονται!! Κανένα πρόβλημα …"Κρυποκομμουνιστές είναι".

Όπως κάποτε οι δωσίλογοι αποκαλούσαν τους πολίτες, οι οποίοι αντιστάθηκαν στους Ναζί, κομμουνιστές, έτσι και οι σημερινοί ΔΝΤκοί χαφιέδες θα αποκαλούν τους πολίτες, οι οποίοι αντιστέκονται, κομμουνιστές. Έτσι πάντα ξεκινάει το παιχνίδι. Πάντα οι φασίστες ενεργούν πρώτοι, για να "προστατεύσουν" τη Δημοκρατία από τους κομμουνιστές. Ενεργούν πιο γρήγορα από κάθε δημοκράτη, για να μην επιτρέψουν σε κανέναν απρόβλεπτο παράγοντα να μπει στο "παιχνίδι". Κατόπιν ακολουθεί το ΚΚΕ στη γνωστή παράσταση …Στη γνωστή παράσταση σύγκρουσης. Όλοι οι φασίστες υπερασπιστές της Δημοκρατίας και των λαϊκών συμφερόντων και ο κόσμος στην άκρη να παρακολουθεί, χωρίς να μπορεί ν' αντιδράσει. Να παρακολουθεί αυτά, τα οποία γίνονται από τους φασίστες γι' αυτόν …χωρίς αυτόν. Θα μαλώνει η Κανέλλη με τον Σπυράδωνι για την "ιδιοκτησία" των "ζωντανών".

Αυτό θα γίνει στο τέλος, γιατί αυτό προβλέπει ο σχεδιασμός των φασιστών …Των φασιστών όλων των αποχρώσεων, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι συνέταιροι μεταξύ τους. Από τα ίδια Goldman-ταμεία ταΐζεται τόσο η "κόκκινη" Κανέλλη όσο και ο "μαύρος" Άδωνης. Απλά παίζουν διαφορετικούς ρόλους στην ίδια παράσταση. Αυτές τις "προκάτ" καταγγελίες των φασιστών Γεωργιάδηδων θα πάρει το ΚΚΕ και θα προσπαθήσει να μπει "μπροστάρης" στην αντίδραση. Αν το καταφέρει, θα μπει τέλος στο κίνημα των Διοδίων. Θα μπουν οι ψωριάρηδες του πολιτικού μας συστήματος επικεφαλής μιας λαϊκής αντίδρασης και θα την "καπελώσουν". Για τους ίδιους λόγους, που οι εργαζόμενοι δεν αντιδρούν στα σημερινά απάνθρωπα μέτρα της κυβέρνησης, δεν θ' αντιδρούν και στα διόδια. Για τους ίδιους λόγους, που οι εργαζόμενοι δεν βγαίνουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν για τους μισθούς και τις συντάξεις τους, δεν θα βγαίνουν να υποστηρίξουν και το κίνημα των διοδίων. Αυτό είναι το σχέδιο. Να αμολήσουν τα "σκυλιά" του Περισσού στις εθνικές οδούς και οι πολίτες να ξαναμπούν στα σπίτια τους.

Ήδη άρχισε να "ξετυλίγεται" ο σχεδιασμός του "καπελώματος". Στο κίνημα των χιλιάδων ανώνυμων πολιτών οι προβοκάτορες και το παρακράτος έβαλαν τον πρώτο "επώνυμο". Τον πρώτο "επώνυμο", ο οποίος είναι κατά σύμπτωση ΚΚΕς. Είναι προφανές ότι προσπαθούν να "κατασκευάσουν" έναν νέο "Μπούτα" των εθνικών οδών. Τον "κατασκευάζουν" με τον γνωστό προβοκατόρικο τρόπο του ΚΚΕ …Ό,τι έκανε πάντα το ΚΚΕ με τους χαφιέδες του …Τους χαφιέδες, οι οποίοι ήταν εκλεκτοί της ασφάλειας και σπιούνευαν τον κόσμο …Τους χαφιέδες, οι οποίοι δήθεν συλλαμβάνονταν δημοσίως και πήγαιναν στην ασφάλεια για να παίξουν πρέφα …Τους χαφιέδες, οι οποίοι δήθεν βασανίζονταν στα κρατητήρια και ως δια μαγείας υπέφεραν μόνον από χοληστερίνη …Τους χαφιέδες, οι οποίοι δήθεν φυλακίζονταν και πήγαιναν στη φυλακή για "υπηρεσία" θαλαμοφύλακα, για να μπορούν οι φασίστες να ελέγχουν την κοινωνία.

Αυτό μεθοδεύουν τώρα με τον Γκλέτσο. Θα οργανώσουν "στημένες" και δημόσιες συλλήψεις του, με στόχο την "ηρωοποίησή" του. Θα επιχειρήσουν να τον "ηρωοποιήσουν", ώστε να μπορέσει να μπει επικεφαλής του κινήματος …Να μπορέσει να "καπελώσει" τους χιλιάδες ανώνυμους πολίτες, οι οποίοι δεν είχαν τη "γενναιότητα" του Γκλέτσου ν' αντισταθούν με το κόστος μιας σύλληψης. Με τη δημοσιότητά που θα του δώσουν τα χαφιεδοκάναλα του ίδιου του Μπόμπολα, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν μόνοι τους τη μελλοντική "ηγεσία" του σημερινού ακέφαλου και ως εκ τούτου επικίνδυνου λαϊκού κινήματος …Τα γνωστά "σάπια" του ΚΚΕ και των γνωστών-αγνώστων.

Με αυτόν τον τρόπο φιλοδοξούν να "κατασκευάσουν" ένα ΠΑΜΕΟ κατ’ εικόνα και κατ’ ομοίωση του ΠΑΜΕ. Ένα ΠΑ.Μ. Εθνικών Οδών υπό την ηγεσία ενός νέου "Μπούτα" …Έναν "Μπούτα", τον οποίο θα τον ελέγχει η Παπαρήγα και θα τον χρησιμοποιεί, για να εξυπηρετεί τους Μπομπολαίους και τη διαπλοκή …Έναν "Μπούτα", που ο Μπόμπολας θα είναι αυτός που θα του λέει πότε θ' ανοίγει με τη "βία" τα διόδια …Έναν "Μπούτα", τον οποίο θα τον "δανείζει" το ΚΚΕ σε κάθε ενδιαφερόμενο μεγαλοεργολάβο. Έχει ανάγκη το ΚΚΕ να τον "δανείζει", γιατί έχει ανάγκη την αντιπαροχή αυτού του δανεισμού …Μόνον έτσι δεν θα ελεγχθούν ποτέ τα οικονομικά του Περισσού.

Το χειρότερο είναι ότι, βγάζοντας το οργανωμένο και παρακρατικό ΚΚΕ στους δρόμους, θα κάνουν τα πράγματα επικίνδυνα για τους απλούς πολίτες. Γιατί; Γιατί με τη βιαιότητά του και τη συνεργασία του με το παρακράτος, θ' αλλάξει τα δεδομένα της αντίδρασης. Οι φασίστες θα προσπαθήσουν με τις πράξεις τους ν' αφαιρέσουν τη νομιμότητα από τον κόσμο που διαμαρτύρεται. Θα προσπαθήσουν, μέσω "λαθών", να μετακινήσουν τη νομιμότητα προς την πλευρά του Μπόμπολα. Πώς θα γίνει αυτό; Με τον εξής απλό και προβοκατόρικο τρόπο. Σήμερα ο κόσμος, ο οποίος δεν πληρώνει διόδια, είναι ασφαλής, όταν περιορίζεται μόνον σ' αυτήν την άρνηση και δεν κάνει τίποτε άλλο. Αυτός, ο οποίος αμφισβητεί τη νομιμότητα της επιλογής του, θα πρέπει να τον πάει στα δικαστήρια και εκεί ν' αποδείξει αυτό, το οποίο θεωρεί "παρανομία".

Αυτό θ' αλλάξει, γιατί αυτό δεν συμφέρει τον Μπόμπολα. Δεν τον συμφέρει να κρίνεται στα δικαστήρια η νομιμότητα των διοδίων ή το ύψος του αντιτίμου τους. Τον συμφέρει να κρίνεται ένα θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα —όπως είναι αυτό της ιδιοκτησίας— και αυτός να παρουσιάζεται σαν θύμα. Απλά πράγματα. Είναι άλλο πράγμα να σηκώνεις απλά μια μπάρα, την οποία θεωρείς παράνομη και στην ουσία με την πράξη σου "ζητάς" να κριθεί η νομιμότητά της στα δικαστήρια και είναι άλλο πράγμα να παρανομείς προκαταβολικά ο ίδιος, καταστρέφοντας μια ξένη μπάρα, ασχέτως αν αυτή είναι νόμιμη ή παράνομη. Όποιος παρανομεί, χάνει το δίκιο του.

Αυτήν τη θυματοποίηση θα επιχειρήσει να προσφέρει το ΚΚΕ στον Μπόμπολα …Το ΚΚΕ με τις προκάτ βίαιες, "γενναίες", αλλά "λανθασμένες" επιλογές. Όταν υπάρχει φθορά ξένης περιουσίας, αλλάζει ριζικά η κατάσταση. Η παρανομία μετακινείται στην άλλη πλευρά και το χειρότερο είναι πως είναι εύκολο ν' αποδειχθεί. Σ' αυτό το παιχνίδι φθοράς των εγκαταστάσεων των διοδίων θα προσπαθήσει το ΚΚΕ να παρασύρει τον κόσμο. Ήδη το ξεκίνησε ο Γκλέτσος, ανοίγοντας νέο "κεφάλαιο" στην υπόθεση. Χιλιάδες κόσμος αντιδρά καθημερινά στα διόδια, αλλά κανένας από αυτούς δεν προσπάθησε να φθείρει τις εγκαταστάσεις των διοδίων. Μόνον ο Γκλέτσος έκανε αυτό το "λάθος" …Ο Γκλίτσας της "επανάστασης" …Ο ατάλαντος "μπαλαμός" του Περισσού.

Αυτό, το οποίο πρέπει να κάνει ο κόσμος που αντιδρά, είναι να "καταγγείλει" ευθέως τους προβοκάτορες του ΚΚΕ. Να τους καταγγείλει ως βίαιους και σταλινικούς φασίστες και ως εκ τούτου να τους τοποθετήσει ανάμεσα στους εχθρούς του. Να τους καταγγείλει τώρα που είναι νωρίς και όχι όταν θα είναι αργά και δεν θα έχει νόημα αυτή η πράξη …Όταν τα ΜΜΕ του Μπόμπολα θα έχουν "πείσει" την κοινή γνώμη ότι οι "κομμουνισταί" —με "καπετάνιο" τον Γκλέτσο— δεν πληρώνουν τα διόδια και απειλούν τη "Δημοκρατία" …Όταν το Mega της γυναίκας του Άδωνι θα "κλαίει" για τη Δημοκρατία μας. Θα πρέπει αυτός ο κόσμος, που σήμερα αντιδρά, να διαχωρίσει εξ αρχής τη θέση του από αυτήν του ΚΚΕ και να μην παρασυρθεί από τη "συμπαράστασή" του στον αγώνα του. Να αρνηθεί την πολιτική κάλυψη, την οποία θα προσφερθεί να του παράσχει το ΚΚΕ.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να περιφρουρεί τις εκδηλώσεις του …Να απειλεί τα στελέχη του ΚΚΕ ακόμα και με τη βία, όταν αυτά θα προσπαθούν να παρεισφρήσουν στις εκδηλώσεις του …Να αρνείται να εκφράζεται η άποψή του από επαγγελματίες κομματικούς φασίστες του ΚΚΕ …Να καταγγέλλει την οποιαδήποτε πράξη φθοράς της περιουσίας του Μπόμπολα και να ζητά την παραδειγματική τιμωρία των προβοκατόρων τύπου Γκλέτσου. Αυτοί, οι οποίοι αντιδρούν στα διόδια, να μαζευτούν στη δίκη του Γκλέτσου και να ζητήσουν τη φυλάκισή του. Να ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία του, γιατί απείλησε τον αγώνα τους …Τον δίκαιο αγώνα τους …Έναν αγώνα, τον οποίο είναι σίγουρο ότι τον παρακολουθεί ολόκληρος ο Πλανήτης, που υποφέρει από την ίδια συμμορία.

Τώρα, που βγήκε ο σταλινικός "σκύλος", καλό είναι να φάει τη "σφαλιάρα" του πριν γίνει επικίνδυνος. Αυτήν τη φορά ο "σκύλος" πρέπει να γυρίσει στη φωλιά του και όχι ο κόσμος στα σπίτια του. Επιτέλους πρέπει να ξυπνήσει ο κόσμος και ν' αντιδράσει. Να εξαφανίσει όλους τους προβοκατόρικους παράγοντες, οι οποίοι περιορίζουν τις αντιδράσεις του και τον παραδίδουν "αλυσοδεμένο" στους κλέφτες. Ο Μπόμπολας και ο κάθε Μπόμπολας θα πρέπει να γνωρίζει ότι θα έχει τον κόσμο απέναντί του και όχι τους ΚΚΕδες, που χρηματοδοτεί ο ίδιος. Πανίσχυρους πολίτες θα έχει απέναντί του και όχι έμμισθα όργανα του φασιστικού παρακράτους, όπως η Παπαρήγα, ο Καρατζαφέρης, ο Γεωργιάδης, η Κανέλλη ή ο Γκλέτσος. Δυστυχώς για όλους αυτούς την "παράσταση" την έχουμε ξαναδεί και ο σημερινός "θίασος" είναι παντελώς ατάλαντος. Ούτε οι "μπαλαμοί" ούτε οι "γύφτοι" πείθουν κανέναν …Τσίριξε μήπως κανείς ή ακούστηκε η αρχαιοελληνική χύτρα από το Master Chef;

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_13.html

Υ.Γ.

Ο κομμουνισμός παντού στον πολιτισμένο κόσμο "πέθανε". Μαζί μ' αυτόν "πέθαναν" και τα κομμουνιστικά κόμματα που τον εξέφραζαν. Μόνον στην Ελλάδα επιβιώνει τέτοιο κόμμα, γιατί είναι το εργαλείο, το οποίο προστατεύει τα συμφέροντα της διαπλοκής και των φασιστών. Παντού στον πολιτισμένο κόσμο ο κομμουνισμός έχει καταδικαστεί και έχει εξισωθεί με τον ναζισμό. Παντού παράνομα είναι τα κομμουνιστικά κόμματα και μόνον στην Ελλάδα το ΚΚΕ εξακολουθεί να επιβιώνει με χρήματα των δημοκρατών, παριστάνοντας την "Ιερή Αγελάδα" της Δημοκρατίας μας. Μόνον στην Ελλάδα τα παιδιά του Στάλιν όχι μόνον επιβιώνουν, αλλά εξακολουθούν να μας "δουλεύουν". Μόνον στην Ελλάδα η Δημοκρατία ταΐζει ακόμα τους εχθρούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου