Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Όχι στις απελάσεις των λαθρομεταναστών λένε οι ..."Δημοκράτες" του Περισσού.!


Σε τηλεφωνικό διάβημα διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Εσωτερικών για τις απελάσεις μεταναστών - προσφύγων, με ειδική πτήση τσάρτερ προς το Πακιστάν προέβη ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΚΚΕ, επεσήμανε στον υπουργό ότι αυτή η πράξη είναι αντίθετη με τη Σύμβαση του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και επίσης ότι αυτοί οι άνθρωποι κινδυνεύουν από το αυταρχικό, αμερικανόδουλο καθεστώς του Πακιστάν, που βρίσκεται στο επίκεντρο πολεμικών συγκρούσεων των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, με δυόμιση εκατομμύρια πρόσφυγες.
Από την πλευρά του ο Υπουργός κ. Παυλόπουλος διαβεβαίωσε ότι από τους απελαθέντες κανένας δεν είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο.
Κατά την άποψη του ΚΚΕ, αυτό το γεγονός δεν αποτελεί καμιά εγγύηση ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν κινδυνεύουν.
Άλλωστε, προστίθεται στην ανακοίνωση, είναι δεδομένη η απροθυμία των ελληνικών κυβερνήσεων να χορηγούν πολιτικό άσυλο και είναι γνωστά τα χίλια μύρια εμπόδια που βάζουν για την χορήγησή του.
Naftemporiki.gr
____________________________________
"ΚΥΡΙΕ" ...Χαλβα.τζή, αν έκανες αυτές τις δηλώσεις πριν από τις εκλογές, τώρα ως κόμμα, θα είχατε την τύχη του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως και χειρότερη.
Και εν πάσει περιπτώσει, αν όντως ...κόπτεσθε τόσο πολύ για τους λαθρομετανάστες, μπορείτε να τους παραχωρήσετε ένα από τα τεράστια υπόγεια του Μεγάρου του Περισσού, απέναντι από την κομματική σας ...τράπεζα.
Εκεί που δεν μπαίνει ούτε ...Εισαγγελέας.!
Ξέρεις εσύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου