Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

διώξτε τον "μποντιμπιλντερά" από τη Βουλή πριν παραδώσει το ΛΑΟΣ στη Ντόρα.


Έτσι κι αλλιώς το ΛΑΟΣ πλέον

όχι απλά δεν είναι πατριωτικό κόμμα,

αλλά δεν είναι ούτε καν δεξιό.

Τι πραγματικά σημαίνουν τα τελευταία

φιλοπασοκικά και νεοταξίτικα παιχνίδια του ΛΑΟΣ;

Είναι παιχνίδια του "μποντιμπιλντερά" καρατζαφεροϋπάλληλου

ή μήπως είναι παιχνίδια του ίδιου του Αποστάτη;

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε μάρτυρες της πιο θεαματικής "μετάλλαξης" της μεταπολίτευσης. Δεν μιλάμε για μια απλή "κωλοτούμπα" του ΛΑΟΣ και του αρχηγού του. Μιλάμε για …"τριπλό άξελ και πενταπλό τόλουπ" του υπέρβαρου "μποντιμπιλντερά", όπως θα έλεγε και ο ειδικός στην περιγραφή τέτοιων περίτεχνων "αλμάτων" Αλέξης Κωστάλας. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της μεταπολίτευσης, που ένα "κόμμα" αλλάζει τη θέση του στο πολιτικό "φάσμα". Αυτό ακριβώς κάνει το ΛΑΟΣ. Μετακινείται —ή τουλάχιστον προσπαθεί να μετακινηθεί— από το Δεξιό άκρο του πολιτικού φάσματος στο κέντρο του.

Προσπαθεί να "μπει" ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ. Προσπαθεί να φύγει από τα "ακροδεξιά" άκρα της "δεξιάς" Νέας Δημοκρατίας και να πάει "αριστερά" της και "δεξιά" του ΠΑΣΟΚ. Γιατί; Γιατί αυτό βολεύει τον ιδιοκτήτη του και ιδιοκτήτης του δεν είναι ο γνωστός "γαλατάς", αλλά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Ιδιοκτήτης όχι μόνον του ΛΑΟΣ, αλλά και του ίδιου του Καρατζαφέρη. Αν μας έδειχναν κάποιο σκλαβοπαζαρικού τύπου συμβόλαιο αγοράς του Καρατζαφέρη από τον Μητσοτάκη, δεν θα μας φαινόταν καθόλου παράξενο.

Απλά, πριν να πούμε οτιδήποτε άλλο για το νέο πολιτικό "παιχνίδι" του Καρατζαφέρη, θα αναφερθούμε στην προδοτική του "τούμπα" στα εθνικά θέματα …Στον κύριο τομέα δραστηριοποίησής του δηλαδή και στον μοναδικό λόγο για τον οποίο ακόμα μπορεί και "δουλεύει" τον κόσμο και βέβαια μπήκε στη Βουλή …Εκεί, όπου μια "τούμπα" δεν είναι πολιτικός "ελιγμός", αλλά καθαρή προδοσία. Για προδοσία κατηγορούμε τον υπάλληλο του Μητσοτάκη. Αναφερόμαστε στο ευαίσθητο θέμα του ονόματος της Μακεδονίας, όπου ο αρχηγός του ΛΑΟΣ άρχισε να τα "αλλάζει" διακριτικά. Άρχισε να βλέπει σαν "λογικές" τις εμπνεύσεις του μέχρι τώρα "παράλογου" Νίμιτς.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να καταλάβει ο αναγνώστης πόσο προδοτικός ήταν εξ’ αρχής ο ρόλος του. Πόσο ψεύτης ήταν από την αρχή, που "δούλευε" τον κόσμο και δήθεν κατήγγελλε για εθνική "μειοδοσία" την κόρη του Αποστάτη. Τότε, που παρίστανε τον φανατικό μακεδονομάχο και υπό τις εντολές του Μητσοτάκη έβγαινε στους δρόμους για να "σώσει" τη Μακεδονία και το όνομά της. Τώρα, που άλλαξαν τα συμφέροντα του αφεντικού, δεν έχει αντίρρηση να ονομαστεί η FYROM Βόρεια Μακεδονία. Κατά τη "νέα" γνώμη του με τον "σύνθετο" αυτόν όρο δεν μας παίρνουν το όνομα "Μακεδονία" οι Σκοπιανοί.
συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου