Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Το ΚΚΕ και ο Καρατζαφέρης είναι οι σημερινές "πληγές" της Δημοκρατίας μας.


Κανένα φασιστικό αντιλαϊκό μέτρο ή προδοτικό αντεθνικό σχέδιο δεν θα είχε "περάσει" σήμερα από τη Βουλή, αν δεν υπήρχαν το ΚΚΕ και ο Καρατζαφέρης μέσα σ' αυτήν. Ξένα συμφέροντα ελέγχουν απόλυτα αυτούς τους δύο φασιστικούς "βραχίονες" και με τον τρόπο αυτόν ελέγχουν τη Βουλή μας και άρα και τη Δημοκρατία μας. Αυτά τα συμφέροντα υπηρετούν τα δύο αυτά κόμματα και γι' αυτό πληρώνονται αδρά. Κάτω από έναν κοινό και "έξωθεν" καθοδηγούμενο παρακρατικό έλεγχο είναι "συντονισμένα" στην υπηρεσία των ίδιων συμφερόντων. Η Δημοκρατία μας σήμερα δεν λειτουργεί, γιατί έχει παγιδευτεί από τους φασίστες.

Οι φασίστες κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί τον "διάλογο" της Δημοκρατίας τον έχουν μετατρέψει τεχνητά και παράνομα σε έναν άνευ ουσίας ιδεολογικό "διαπληκτισμό" μεταξύ τους. "Διαπληκτισμό" προβοκατόρων και χαφιέδων, στον οποίο δεν συμμετέχει ο λαός και γι' αυτόν τον λόγο κανένας δεν ελέγχει κανέναν. Ο λαός "μιλάει" κάθε τέσσερα χρόνια και οι φασίστες "μιλάνε" κάθε μέρα. Ο λαός ψευδοαποφασίζει υπέρ των συμφερόντων του κάθε τέσσερα χρόνια και αυτοί αποφασίζουν εις βάρος του κάθε ημέρα του χρόνου. Ο λαός νομίζει ότι ψηφίζει εκπροσώπους του, ενώ στην πραγματικότητα με την ψήφο του τοποθετεί και άρα "νομιμοποιεί" στη Βουλή τους "υπαλλήλους" των μεγάλων συμφερόντων.

Όλο αυτό το "παιχνίδι" πρέπει να αποκαλυφθεί στην "ουσία" του, για να καταλάβει κάποιος πώς λειτουργεί. Πού στηρίζεται; Στη "μεταβλητή" ταυτότητα κάποιων φασιστών. Κάποιων αυθεντικών φασιστών, οι οποίοι με την παρουσία τους "νομιμοποιούν" τους κρυπτοφασίστες που μας κυβερνούν. Τι θα πει "μεταβλητή" ταυτότητα; Κάποιοι μπαίνουν στη Βουλή, παριστάνοντας τους δημοκράτες και μόλις μπουν μέσα σ' αυτήν, ξαναπαίρνουν την επίσημη φασιστική τους ταυτότητα. Το αποτέλεσμα είναι τραγικό. Οι επισήμως φασίστες νομιμοποιούν τους κρυπτοφασίστες. Τα επισήμως φασιστικά κόμματα νομιμοποιούν τα κρυπτοφασιστικά κόμματα του δικομματισμού. Αυτό είναι το λεπτό σημείο και από αυτό ξεκινούν όλα τα προβλήματα της Δημοκρατίας. Κάποιοι φασίστες μπαίνουν επισήμως στη Βουλή, χωρίς να αλλάξουν ιδεολογία, επειδή απλά "αναγνωρίζουν" τη νομιμότητα της Δημοκρατίας, ενώ αυτό δεν αποτελεί πραγματικό και νόμιμο κριτήριο εισόδου σ' αυτήν.

συνέχεια εδω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου