Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΦΥΛΑΚΗ;ΕΝΑΣ ΜΩΡΕ ΕΝΑΣ!!!

Εκατομμύρια αγανακτισμένοι Ελληνες ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων έχουν στο στόμα τους μια φράση "δεν πάει άλλο".
Ο Ελληνικός λαός έχει κουραστεί 35 χρόνια να κάνει θυσίες,έχει κουραστεί να υποβάλλεται σε λιτότητα,να ακούει μεγάλα λόγια και στο τέλος να μένει με το "κάθε πέρσυ και καλύτερα".
Εχει κουραστεί απο την συνεχόμενη οικονομική,πολιτική,εθνική,πολιτισμική "αφαίμαξη" στην οποία τον υποβάλουν τα πολιτικά τζάκια,οι δημαγωγοί και κομματικά λαμόγια που παραμονεύουν σαν κοράκια έτοιμα να αρπάξουν και την τελευταία μπουκιά απο το στόμα του αφήνοντας του τις υποσχέσεις.
Tα πράγματα πλέον είναι σε οριακό σημείο και η "αιμοραγία" δεν μπορεί να συνεχιστεί καιρός να "αιμοραγήσουν" και οι πολιτικάντιδες καθώς και οι κάθε λογής "ακόλουθοι".
Εάν πραγματικά η κυβέρνηση θέλει να αφήσει έργο "ιδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα".
Ας ξεκινήσει απο εκεί που πραγματικά έπρεπε να είχαν ξεκινήσει όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις.
Ειλικρινά δεν θέλουμε εξυγίανση,θέλουμε να χρεοκοπήσουμε.
Δεν θέλουμε σχολεία,θέλουμε να μείνουμε αγράμματοι.
Δεν θέλουμε δρόμους,θέλουμε να πηγαίνουμε με μουλάρια.
Δεν θέλουμε αυξήσεις και νοσοκομεία,θέλουμε να πεθάνουμε απο την πείνα.
Αλλά πριν πεθάνουμε θέλουμε να δούμε ΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.
Δεν γνωρίζω πόσοι νόμοι και πόσα νομοσχέδια ψηφίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια "για το καλό μας".Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι ποτέ κανένας κλέφτης και ψεύτης δεν τιμωρήθηκε.
Εφαγαν απο δρόμους,Εφαγαν απο πλατείες,Εφαγαν απο εξοπλισμούς,Εφαγαν απο ιδιωτικοποιήσεις,Εφαγαν απο τα ασφαλιστικά ταμεία,Εφαγαν απο το χρηματιστήριο,Εφαγαν απο τις κοινοτικές επιχορηγήσεις,Εφαγαν απο την δημόσια περιουσία,Εφαγαν απο τους κουμπάρους,Εφαγαν απο τα ομόλογα,Εφαγαν απο τα νοσοκομεία,Εφαγαν απο τα λιμάνια.Εφαγαν...έφαγαν....έφαγαν
Ε φτάνει αι σιχτήρ πιά και έχουν και μούτρα και βγαίνουν σε κανάλια,ραδιόφωνα δίνουν συμβουλές και συνεντεύξεις και ούτε ένας τους δεν έχει πάει φυλακή για όλη αυτή την καταλήστευση αλλά ούτε καν είχε την ευθίξία να παραιτηθεί και να μην ξανασχοληθεί με την πολιτική.
Φτάσαμε στο σημείο να ακούμε τον Αλογοσκούφη να κάνει και μαθήματα και όλοι μαζί να κρύβονται πίσω απο τον νόμο περι ευθύνης υπουργών.
Να μην σας πω που τον γράφω αυτό το νόμο.Τι νόμο ρε αλήτες, είναι υπεύθυνος που επί υπουργείας του η Ελλάδα χρεώθηκε 160 δις ή όχι.Φυσικά και ναι.Και αντί να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή κονομάει την βουλευτική συνταξούλα και...πλήρωνε μ....Ελληνικέ λαέ.Και μην σας φανεί περίεργο αν σε 5-6 χρονάκια ξαναείναι και υποψήφιος όπως τόσοι και τόσοι άλλοι.
Ολοι γνωρίζουν ότι στην Ελλάδα υπάρχει έντονο το στοιχείο της συντεχνίας σε δημοσιογράφους,γιατρούς,δικηγόρους κ.λ.π. και απόρια αυτού είναι η ατιμωρισία.
Ε λοιπόν υπάρχει και μια άλλη συντεχνία των βουλευτών.
Μαζεύτηκαν προχθές να συζητήσουν τάχα την αλλαγή του νόμου περι ευθύνης υπουργών και συμφώνησαν ΟΛΟΙ ότι πρέπει να επεκταθεί ο χρόνος παραγραφής.
Τι λέτε ρε δηλαδή αν απο 4 το κάνετε 8 χρόνια τι θα αλλάξει;
Και το ρωτάμε αυτό γατί ΟΛΟΙ συμφώνησαν επίσης ότι οι ίδιοι οι βουλευτές πρέπει να ψηφίζουν την παραπομπή δηλαδή δεν θα παραπέμπετε ΚΑΝΕΙΣ.
Βγήκε και ο εκπρόσωπος της ΝΔ κ.Παναγιωτόπουλος και είπε το εξής καταπληκτικό ότι αν αποφάσιζε εισαγγελέας δεν θα κυβερνιόταν η χώρα.Δηλαδή είσαστε ΟΛΟΙ κλέφτες ή απλά κοινοί συκοφάντες.Αυτό είναι το συμπέρασμα.
Γιατί κύριοι δεν μαζεύεστε να ψηφίσετε έναν νόμο με αναδρομική ισχύ (όπως αυτός που πήγε να περάσει ο Παπακωσταντίνου ώστε να ληστέψει τους μικροιδιοκτήτες) και να ζητήσετε (για να απαντήσω και σε απορία διαφόρων πως θα παρθούν πίσω τα κλεμμένα) να γίνει έλεγχος,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΩΣ απο το 1980 και μετά στο πόθεν έσχες όχι μόνο των βουλευτών αλλά και των προέδρων της Δημοκρατίας,των γ.γ των υπουργείων,των διοικητών ΔΕΚΟ,των προέδρων ειδικών επιτροπών,των δικαστών,των αρχηγών στρατού και σωματων ασφαλείας.
Να ελέγξεται αναδρομικά όλους τους γιατρούς που εργάζονται στο ΕΣΥ και που με ένα μισθό βρίσκονται με κότερα και βίλες,Τους δημοσιογράφους που απο το πουθενά έφτιαξαν εφημερίδες και ραδιόφωνα λες και μιλάμε για περίπτερα.Μεγαλοργολάβους του δημοσίου που βρέθηκαν με κανάλια και μάλιστα χωρίς άδεια,Δοιηκητές νοσοκομείων που ηθελημένα ή όχι συνηγόρησαν στην υπερχρέωση φαρμακευτικού υλικού.
Προχωρήστε σε δήμευση των περιουσιών και των καταθέσεων τους αυτών και των οικογενειών τους μέχρι πρώτου βαθμού συγγένειας.Θα το κάνετε αυτό;Δεν νομίζω.
Εκει είναι όμως τα λεφτά κύριοι στις μίζες,τις απάτες και την κακοδιαχείριση όλων αυτών των ετών.Μόνο έτσι θα βρεθούν τα κλεμμένα και θα αποκατασταθεί και το λαικό περι δικαίου αίσθημα.
Και μην πεί κάποιος τις γνωστές μ.... ότι ένας τέτοιος νόμος θα έιναι αντισυνταγματικός γιατί όταν τους βολεύει δεν κολλάνε στην...αντισυνταγματικότητα.Και θα φέρω ένα παράδειγμα απο το μακρινό 2001 όπου ο συνταγματολόγος κ.Βενιζέλος που εκθειάζετε ως κορυφή απο τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ εισηγηθηκε νόμο για τις ανώνυμες ποδοσφαιρικές εταιρείες με τον οποίο διαγράφονταν χρέη εκατ. πρός το δημόσιο.Ακολούθως όμως αυτός ο νόμος του....συνταγματολόγου!!! κρίθηκε αντισυνταγματικός.Ποιό ήταν το αποτέλεσμα για το κ.Βενιζέλο που ζημίωσε εις γνώσιν του το δημόσιο; ΚΑΝΕΝΑ.
Για τον Ελληνικό λαό όμως επειδή τα χρέη δεν σβήνονται τα πληρώνει ακόμα αυτός.
Και μην βγαίνουν μερικοί και το παίζουν φορείς της αλήθειας ζητώντας απο τον Ελληνικό λαό να βοηθήσει στη δύσκολη κατάσταση.Οχι να μην βοηθήσει ΠΟΥΘΕΝΑ.
Να επιστρέψουν τα κλεμμένα,να πάνε φυλακή και ο τόπος δεν θα χρειάζεται καμιά βοήθεια.
Αλλιώς 100 φορές να χρεοκοπήσουμε παρά να γίνουμε για μια ακόμα φορά υποζύγια για να μας κυβερνά ο Κωστάκης και ο Γιωργάκης και τα άλλα παιδιά.
απο protesilaos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου