Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Τάκης Μιχαλόλιας: Γνωστός δικηγόρος, άγνωστος αδελφός του Νίκου Μιχαλολιάκου

mixalolias-mixaloliakos-660Τι σχέση έχει ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος με τον γνωστό ποινικολόγο Τάκη Μιχαλόλια; Είναι αδέλφια. Και γιατί έχουν διαφορετικά επώνυμα;

Κανείς δεν γνωρίζει με σαφήνεια. Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο κ. Μιχαλόλιας άλλαξε το επώνυμό του για να μην τον ταυτίζουν με τον αδελφό του ο οποίος από νεαρός μαθητής ακόμη, είχε ενταχθεί στο κόμμα της 4ης Αυγούστου και το 1974 είχε συλλήψεις, αλλά και καταδίκη κάθειρξης ενός έτους για συμμετοχή σε ακροδεξιά οργάνωση.

Αλλοι, πάλι, υποστηρίζουν ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και ότι απλώς στη Μάνη, από όπου κατάγεται η οικογένεια υπάρχει η παράδοση των διπλών επωνύμων. Μάλιστα αναφέρουν τα μέλη της οικογένειάς του διατηρούν κατά περίπτωση είτε το ένα είτε το άλλο. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι οι σχέσεις των δύο αδελφών είναι άριστη.

Ο Τάκης Μιχαλόλιας είναι ένας από τους πλέον γνωστούς και ισχυρούς ποινικολόγους της Αθήνας και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος ή συνήγορος υπεράσπισης σε πολύκροτες υποθέσεις. Ηταν συνήγορος του Γιώργου Κοσκωτά στην πολύκροτη δίκη. Ακόμη έχει υπερασπιστεί τον ηγούμενο Εφραίμ, τον εκδότη Γρηγόρη Μιχαλόπουλο, τον γνωστό ακροδεξιό Περίανδρο που έχει καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Εχει διατελέσει νομικός σύμβουλος του Σωκράτη Κόκκαλη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του προφυλακισμένου σήμερα Ακη Τσοχατζόπουλου.

Πηγή

 

2 σχόλια:

 1. Οι “κακές” γλώσσες λένε, ότι ο Τάκης Μιχαλόλιας είναι ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ πίσω από τον Συστημικό Ακροδεξιό Αστούλη, Φαρισαίου, Χρηματολάγνο και Μέγα Κωλοτούμπα Νίκο Μιχαλολιάκο και ο ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΣ ΚΡΙΚΟΣ μεταξύ των Διεθνών Σιωνιστών Τοκογλύφων Τραπεζιτών και της “Χρυσής Αυγής”…!

  Tα παιδιά του Συστημικού Μεγαλοδικηγόρου Μιχαλόλια έχουν διοριστεί ως “ειδικοί σύμβουλοι” σε βουλευτές της “Χρυσής Αυγής” και στο μέλλον προορίζονται για θέσεις εξουσίας, όπως Ευρωβουλευτή ή/και βουλευτή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ "ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΕ" ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΘΙΣ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.

   Διαγραφή