Τετάρτη, 2 Μαΐου 2012

Καημένε Καρατζαφέρη ούτε που πήρες χαμπάρι.

kotaTo ρεπορτάζ του "Αποκαλυπτικού Δελτίου" για τα ψέυδη του Κώστα Αιβαλιώτη που απολάμβανε συνεχώς θερμή φιλοξενία από το κανάλι και για λόγους προεκλογικού εντυπωσιασμού προσπάθησε να ρίξει λάσπη, όταν δεν τον...έβλεπαν. Αλλά ατύχησε. Γιατί εμείς είμασταν παρόντες.  Αυτά και άλλα πολλά στο video που ακολουθεί.

Σχόλιο: Μπόνους φωτογραφία από το παρελθόν του προέδρου του ΛΑ.(Γ)Ο.Σ. όταν κάποτε πόζαρε  στον φακό με μοντέλα. Θα χαρούμε πολύ όταν δούμε φωτογραφία του και στα μπορντέλα - στα οποία είναι φημισμένος - για αρχή και έπειτα σε “ψυχαγωγικές” κατασκευές τύπου Αμυγδαλέζας και γιατί όχι και Κορυδαλλό.

Κακόμοιρε Καρατζαφέρη ούτε τις ψήφους των “ιερόδουλων” δεν θα πάρεις.

karatzaferis-montelo

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει τονίσει επανειλημμένως πως δεν είναι πορφυρογέννητος και έχει περάσει δύσκολα παιδικά και νεανικά χρόνια, αφού από πολύ μικρή ηλικία ήταν αναγκασμένος να τρέχει για το μεροκάματο. Μέσα στις πολλές δουλειές που έχει κάνει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ ήταν και αυτή του μάνατζερ μοντέλων, αφού είχε το δικό του πρακτορείο.

Λάτρης του ωραίου φύλου, εκεί ήταν ο τόπος που γνώρισε και την μετέπειτα γυναίκα του η οποία ήταν καλλονή, έχοντας λάβει και διακρίσεις σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Από εκείνη την εποχή και η σπάνια φωτογραφία με τα μοντέλα να ποζάρουν δίπλα στον γόη της εποχής Γιώργο Καρατζαφέρη.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου