Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

...Γερμανοί ...ξυπνήστε ...όσο ακόμα έχει νόημα να ξυπνήσετε.

Η σημερινή Γερμανία είναι ένα κράτος κατακτημένο από τους Εβραίους τοκογλύφους ...Το τελευταίο κατακτημένο κράτος του ανεπτυγμένου κόσμου ...Ένα "Κουρδιστάν" μέσα στην καρδιά της Ευρώπης ...Πιο υποταγμένο και από το Κουρδιστάν, εφόσον στους Γερμανούς δεν επιτρέπονται ούτε οι "πολυτέλειες" που απολαμβάνουν οι Κούρδοι της Τουρκίας. Δεν τους επιτρέπεται ούτε καν να αισθάνονται κατακτημένοι. Δεν τους επιτρέπεται ούτε να στοχοποιήσουν τους κατακτητές τους. Αναγκάζονται να κάνουν πως δεν τους βλέπουν, για να μην τους ενοχλούν.

Σήμερα κάνουν κουμάντο οι Εβραίοι και τα αγράμματα δουλικά των Εβραίων τοκογλύφων ...Οι παλιοί χαφιέδες της Στάζι και ό,τι αγράμματο κατακάθι δεν ξεμέθυσε ποτέ στις μπυραρίες όπου οι Ναζί στρατολογούσαν τους οπαδούς τους ...Οι "πελάτες" των "μαγαζιών" των Εβραίων, αν σκεφτεί κανείς ότι τόσο ο Στάλιν όσο και ο Χίτλερ ήταν δικά τους δημιουργήματα.

Δεν είναι και ό,τι πιο δελεαστικό να υπερασπίζεται κάποιος την περιουσία του Άκερμαν, του Τρισέ ή του Στρος Καν. Δεν είναι ό,τι πιο φιλόδοξο για κάποιον να υιοθετεί το "όραμα" της Μέρκελ ή του Σόιμπλε. Θέμα χρόνου είναι να τους εγκαταλείψουν όλοι. Σύντομα θα έχουν όλοι οι κάτοικοι της Γερμανίας λόγους να "φρεσκάρουν" τις παλαιότερες μνήμες τους. Τις θρησκευτικές, τις πολιτικές αλλά και τις προσωπικές μνήμες, τις οποίες είχαν πριν υποστούν την εβραϊκή "λοβοτομή".

..."Κόρη" της Ευρώπης άνοιξε επιτέλους τα "μάτια" σου, για να δεις πού σε έχουν οδηγήσει οι Εβραίοι.

...Γερμανοί ...ξυπνήστε ...όσο ακόμα έχει νόημα να ξυπνήσετε.

...ξυπνήστε και ανατρέψτε τους τυράννους σας πριν καταστρέψουν στο όνομά σας την Ευρώπη για τρίτη φορά σε λιγότερο από έναν αιώνα.

...ξυπνήστε, γιατί θα γίνετε ο περίγελος του Πλανήτη.

...ξυπνήστε, γιατί θα γελάνε μαζί σας ακόμα και οι πρώην αποικίες της υποσαχάριας Αφρικής.

  ...ξυπνήστε, γιατί το τέλος της ιστορίας θα σας βρει σε "κώμα" σκεπασμένους με το τελευταίο φύλλο της Bild.

...ξυπνήστε γιατί θα περάσετε στην ανθρώπινη ιστορία σαν το τελευταίο έθνος σκλάβων στον ανεπτυγμένο κόσμο

...οι διάσημοι σκλάβοι ...που απλά έφτιαχναν τα καλύτερα αυτοκίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου