Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ένας εβραίος φυτεμένος στην κεφαλή του ελληνικού συστήματος εξουσίας



Ακολουθεί απόσπασμα από άρθρο που γράφτηκε πριν πολλά χρόνια και… επειδή ως γνωστόν προφήτες μετά Χριστόν δεν υπάρχουν, ρίξτε μια ματιά στην ακόλουθη ανάλυση και κατόπιν διαψεύστε την. Όποιος θέλει μπορεί να επιχειρηματολογήσει περί του αντιθέτου αλλά σε κάθε περίπτωση επιλέξτε ποια κείμενα πρέπει να αξίζουν την προσοχή σας. Ποια κείμενα επαληθεύονται, ποια κείμενα είναι σαν να γράφτηκαν σήμερα, σε ποια κείμενα οι λέξεις γράφονται όπως πρέπει να γράφονται.

Τι καταγωγής είναι ο Γιώργος Παπανδρέου; Έλληνας …θα έλεγε ο ανύποπτος αναγνώστης, Εβραίος …λέει ο γράφων. Η οικογένεια Παπανδρέου είναι μια ιδιόμορφη οικογένεια. Είναι μια ψευδεπίγραφη ελληνική οικογένεια, που "χτίστηκε" πάνω στις επιλογές μιας Εβραίας ζωντοχήρας και του εβραϊκού περιβάλλοντός της. Μιας Εβραίας, που "έκλεψε" το όνομα ενός διάσημου Έλληνα και το μετέτρεψε σε περιουσία - προσόν για το παιδί της. Ένα παιδί, που μεγάλωσε σε ένα κλειστό εβραϊκό περιβάλλον, χωρίς να έχει καμία σχέση με τον μόνο στα χαρτιά πατέρα του. Αυτό το παιδί βοηθήθηκε στην πορεία του από τον σιωνισμό, εξαιτίας του πολύτιμου "προσόντος" του. Του "προσόντος-κλειδί", που άνοιγε την πόρτα της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Αυτοί οι οποίοι ήθελαν αυτό το "κλειδί", επένδυσαν πάνω σ' αυτόν που το διέθετε. Επένδυσαν πάνω στον Ανδρέα. Γι' αυτόν τον λόγο είμαστε βέβαιοι ότι σπούδασε με χρήματα των σιωνιστών, έκανε ακαδημαϊκή καριέρα στις ΗΠΑ εξαιτίας των σιωνιστών, προβλήθηκε σαν ηγέτης παγκόσμιου βεληνεκούς από τους σιωνιστές και κυβέρνησε την Ελλάδα εξαιτίας τους. Γιατί είμαστε βέβαιοι για όλα αυτά; Γιατί είναι θέμα λογικής. Δεν μπορούσε ο "τροτσκιστής" Ανδρέας χωρίς βοήθεια να πάει και να σπουδάσει στις ΗΠΑ εκείνης της εποχής. Δεν μπορούσε ο "φιλοπαλαιστίνιος" Ανδρέας χωρίς βοήθεια να κάνει καριέρα στο εβραιοκρατούμενο Berkley. Δεν μπορούσε χωρίς βοήθεια ο "εμιγκράντης" πρώτης γενιάς Ανδρέας να έχει πρόσβαση στα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ των ΗΠΑ. Δεν είναι δυνατόν μέσα στις ΗΠΑ να "κατασκευάζεται" ο υποτιθέμενος μέγας εχθρός της φιλοαμερικανικής Χούντας. Σε μια χώρα που την ταλαιπωρούσε ο μακαρθισμός και κυρίαρχος ήταν ο θηριώδης Εβραίος Κίσινγκερ, είναι αστείο και μόνον να το σκεφτεί κάποιος ότι θα διακρινόταν ένας άνθρωπος με τα χαρακτηριστικά του Ανδρέα. Ήταν πολύ "αντί" για να είναι αληθινός.



Αντιλαμβανόμαστε ότι η πορεία αυτή συνεπάγεται "χρέη", που άγνωστο είναι πώς και με ποιον τρόπο ξεπληρώθηκαν από τον Ανδρέα Παπανδρέου. Την ίδια κι απαράλλαχτη πορεία δείχνει να ακολουθεί μετά από χρόνια και ο γιος του Γιώργος. Έστω όμως ότι είναι Εβραίος. Και τι έγινε… θα έλεγε ο ανύποπτος, που αναγκαστικά θα παραστήσει τον συνήγορο του διαβόλου; Επειδή ρέει σε κάποιο ποσοστό εβραϊκό αίμα στις φλέβες του, είναι προδότης; Μπορεί να είναι Εβραίος και να αγαπάει τον τόπο καταγωγής του και τον λαό που τον φιλοξενεί. Το γεγονός ότι είναι Εβραίος δεν σημαίνει ότι πρέπει να θεωρούμε ως δεδομένο ότι είναι ύποπτος και δυνάμει προδότης. Για να μπορούμε να εικάσουμε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να μπορούμε ν' αποδείξουμε ότι είναι συνδεδεμένος με τους σιωνιστικούς μηχανισμούς, που για δικούς τους λόγους επιθυμούν να ελέγχουν και να απειλούν την Ελλάδα. Έχει σχέση ο Γιωργάκης με τους μηχανισμούς αυτούς; "Χρωστάει" ο Γιωργάκης στους σιωνιστές, ώστε να υποπτευόμαστε ότι πίσω από την κάθε πολιτική του "κίνηση" υπάρχει και κάποιο "γραμμάτιο", που το ξεπληρώνει εις βάρος του ελληνικού λαού;

Άρα αυτό το οποίο πρέπει να βρούμε είναι το αν "χρωστάει" και το πόσα "χρωστάει". Αν "χρωστάει" για την μέχρι τώρα καριέρα του και αν έχει "πιστωθεί" για τη συνέχεια της καριέρας αυτής. Άρα θα πρέπει να μελετήσουμε τα "κομβικά" σημεία αυτής της καριέρας. Πώς έγινε για παράδειγμα υπουργός εξωτερικών; Χάρη στην "τύχη" του ν' αποπεμφθεί ο Πάγκαλος …θα έλεγε ο ανύποπτος αναγνώστης. Λάθος. Χάρη στη Μοσάντ, που συνέλαβε και παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους και εξαιτίας αυτού του γεγονότος αποπέμφθηκε ο Πάγκαλος …θα έλεγε ο γράφων. Ποιοι ήταν οι διεθνείς παράγοντες που τον "ανακάλυψαν" και από τότε "καλλιεργούν" συστηματικά το προφίλ του και τον παρουσιάζουν σαν μια προσωπικότητα παγκόσμιου βεληνεκούς; Η "τύχη" του να κατάγεται από πολιτική οικογένεια ανάλογου βεληνεκούς και τα προσωπικά του προσόντα …θα έλεγε ο ανύποπτος αναγνώστης. Λάθος. Η Εβραία Ολντμπράιτ και τα εβραιοκρατούμενα ΜΜΕ των ΗΠΑ …θα έλεγε ο γράφων.


απο eamb-ydrohoos
συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου