Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Η "πράσινη ανάπτυξη" έφερε ...πράσινα χιόνια στην Κοζάνη.!

"...Μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, διότι μαζί ξεκινήσαμε πριν από μερικά χρόνια, εδώ, με τα λευκά χιόνα. Τώρα, θα φέρουμε την άσπρη μέρα, την άσπρη μέρα στην Ελλάδα..."

Παρακολουθώντας την αρχή της ομιλίας του Γιώργου στην Κοζάνη χθες βράδυ, αισθάνθηκα αμόρφωτος και ηλίθιος ακούγοντας τον να αναφέρεται με στόμφο στα ...λευκά χιόνια.!

Κατά την θητεία μου στα θρανία οι δάσκαλοι στο σχολείο αλλά και η μετέπειτα εμπειρία μου έμαθαν, ότι όλα τα χιόνια είναι άσπρα. Δεν υπάρχει άλλης απόχρωσης χιόνι.

Τώρα σκέφτομαι: Αρχηγός κόμματος είναι, τόσους οπαδούς και τόσες εμπειρίες κουβαλάει, έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, μεγαλύτερος από εμένα είναι και κατά τεκμήριο σοφότερος, όλο και κάτι θα ξέρει παραπάνω. Θυμήθηκα στην συνέχεια ότι μεγάλωσε στην Σουηδία βόρεια χώρα με πολλά χιόνια. Μήπως έχει δει εκεί κανένα κόκκινο χιόνι; Ούτε όμως και στις Σκανδιναβικές χώρες ...ρίχνει κόκκινο χιόνι.

Κατέφυγα στα βοηθήματα να ενημερωθώ αλλά απάντηση δεν βρήκα. Όλα μιλούσαν για άσπρο χιόνι. Τελικά μετά από πολύ σκέψη και αφού απέκλεισα όλες τις πιθανές εκδοχές κατέληξα στο συμπέρασμα: Η ..."πράσινη ανάπτυξη" που θα υλοποιηθεί με το ...πράσινο σχέδιό του, θα φέρει και το πράσινο χιόνι. Μεγαλοφυές πραγματικά σχέδιο μιας και σχεδόν ανέξοδα θα έχουμε την πράσινη γρανίτα μας . Ειδικά εσείς σύντροφοι στην Κοζάνη με τόση πράσινη ανάπτυξη που σας έταξε και με τόσο χιόνι που πέφτει το χειμώνα, θα κάνετε και εξαγωγές...

απο gianniotis




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου