Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του κ. Παναγιώτη Τραϊανού που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην έκθεση βιβλίου στο Ζάππειο.


Η δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου ήταν ένα προμελετημένο έγκλημα. Ένα έγκλημα του ελληνικού παρακράτους και των ξένων αφεντικών του. Ένα έγκλημα, το οποίο μπορεί να είχε ως άμεσο θύμα του τον Αλέξη, αλλά, όπως φαίνεται πλέον, ο πραγματικός του στόχος ήταν ολόκληρη η γενιά του Αλέξη.

Με το έγκλημα αυτό, το παρακράτος δημιούργησε ένα "δόλωμα", για να παρασύρει μια ολόκληρη γενιά στην "παγίδα". Με μια ωμή δολοφονία την ανάγκασε να βγει στους δρόμους, για να τα "σπάσει", γιατί γνωρίζει πώς να επιβάλλεται σε "ζημιάρηδες". Προσπάθησε να παρασύρει τη γενιά του Αλέξη σε εσφαλμένες επιλογές, ώστε να εξασφαλίσει το "άλλοθι" να της επιβάλλει τις νέες πολιτικές του.

Η γενιά αυτή θα πρέπει να προσέξει, γιατί κάποιοι έχουν βάλει ως άμεσο στόχο τους να την "αλυσοδέσουν". Η γενιά, η οποία είναι καταδικασμένη να ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη, πρέπει να "πειστεί" από τώρα να το αποδεχθεί αυτό ως μια μη αναστρέψιμη πραγματικότητα.

Αυτό είναι το στοίχημα, που έχει μπροστά της να κερδίσει η σημερινή νέα γενιά.

Θα αφήσει τον Αλέξη να γίνει άθελά του το αίτιο του ολέθρου της ή θα τον μετατρέψει στη μοιραία "σφαίρα", που θα εκτελέσει το παρακράτος της μεταπολίτευσης;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου