Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Το τελευταίο κόλπο της συμμορίας των Τσαντ πριν εγκαταλείψουν τη χώρα.


"Χρήματα υπάρχουν"… έλεγε με έναν σχεδόν υστερικό τρόπο ο Γιωργάκης ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές. Με τα αδύναμα ελληνικά του προσπαθούσε πάση θυσία να μας πείσει ότι μας έλεγε την αλήθεια. Με τη ρητορική δεινότητα μιας ξεδοντιασμένης γριάς δεν άφηνε πεζοδρόμιο, μπαλκόνι ή μικρόφωνο, που να μην επαναλάβει τα ίδια. Ο κατά γενική ομολογία κουτός Γιωργάκης προσπαθούσε να μας πείσει ότι "έβλεπε" αυτά, τα οποία δεν "έβλεπε" κανένας άλλος Έλληνας. Τι συνέβαινε; Τόσο βλάκας ήταν; Δεν γνώριζε ότι ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια; Τόσο παθιασμένος ήταν, ώστε να ρισκάρει να καταλάβει την "καρέκλα" της εξουσίας ψευδόμενος και με τον άμεσο κίνδυνο να "καεί" πάνω σ' αυτήν;

Εκ των υστέρων πλέον τα πράγματα άρχισαν να φαίνονται διαφορετικά. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε πως ήταν πλήρως ενημερωμένος από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας για την τραγική κατάσταση της οικονομίας της χώρας. Άρα, εκ των δεδομένων γνώριζε τι συμβαίνει. Γνώριζε ότι ως κράτος και ως οικονομία πλησιάζουμε σε κάποια επικίνδυνα όρια. Όρια, τα οποία —εκτός των άλλων— έχουν σχέση και με τη δανειοληπτική μας ικανότητα. Εκ των υστέρων μαθαίνουμε ότι την ημέρα της μεγάλης "νίκης" του Giorgo κάποιοι έθεσαν σε κίνδυνο αυτήν μας την ικανότητα, παίζοντας με τα κρατικά ομόλογα στο short selling. Το Τ3 για "μυστηριώδεις" λόγους έγινε Τ10 και μέσα σε λίγες ημέρες τα ελληνικά ομόλογα έπιασαν "πάτο", με αποτέλεσμα η δανειοληπτική μας ικανότητα να βυθιστεί στα τάρταρα.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος άνθρωπος, που "ορκιζόταν" ότι υπήρχαν τα χρήματα, έκανε κάτι, το οποίο δεν δικαιολογείται από τη ρητορική του. Κάτι, το οποίο δεν τόλμησε και δεν έκανε καμία άλλη κυβέρνηση στο παρελθόν. Ούτε καν η κυβέρνηση Τσολάκογλου, η οποία παρέδωσε τη χώρα στους Ναζί κατακτητές. Για λόγους "μυστηριώδεις" ο Γιωργάκης έκανε μια γρήγορη απογραφή και αποτίμηση της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου. Γιατί να γίνει τέτοια καταμέτρηση και μάλιστα από αυτόν, στον χρόνο που ακόμα "νόμιζε" ότι τα χρήματα υπήρχαν; Πότε αποφασίστηκε αυτή η καταμέτρηση και πότε φτάσαμε στην αδυναμία δανεισμού; Εδώ δεν επιχείρησαν την καταμέτρηση αυτοί, οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι "χρήματα δεν υπάρχουν" —και θα δικαιολογούνταν να ψάχνουν τις "τσέπες" του λαού και του κράτους— και το έκανε αυτός, ο οποίος δεν είχε δικαιολογία; Άρα; Άρα όλα ήταν μια παράσταση. Μας "δούλευε" εξ αρχής ο Γιωργάκης. Ο Γιωργάκης είχε πράγματι "σχέδιο". Απλά αυτό το "σχέδιο" δεν ήταν υπέρ των Ελλήνων, αλλά υπέρ της οικογένειάς του και των διεθνών τοκογλύφων.
συνέχεια εδώ

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2010

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ… Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου


Τι πραγματικά συμβαίνει

με την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου;

Μπορεί να μπει στο χρηματιστήριο ή όχι;

Αφελής ή προδότης ο Παπακωνσταντίνου;Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή είναι θύμα μιας πρωτοφανούς "δολοφονικής" επίθεσης. Αυτό, που γίνεται σήμερα εις βάρος της, μόνον με όρους θρίλερ μπορεί να περιγραφεί. Στην κυριολεξία "γρατζουνάει" το "φέρετρο" μέσα στο οποίο την έχουν βάλει "ζωντανή" οι κερδοσκόποι. Σε έναν κόσμο καταχρεωμένο στο σύνολό του, η Ελλάδα είναι αυτή, η οποία σπρώχνεται στην απόλυτη καταστροφή. Η Ελλάδα παρουσιάζεται σαν το "μαύρο" πρόβατο της παγκόσμιας κοινωνίας. Η Ελλάδα παρουσιάζεται σαν η "αχίλλειος πτέρνα" της παγκόσμιας οικονομίας. Οι Έλληνες παρουσιάζονται σαν οι "τεμπέληδες", που ζούσαν εις βάρος των Ευρωπαίων. Οι Έλληνες παρουσιάζονται σαν τα παράσιτα, που ξόδευαν του κόπους των άλλων.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Έχουν στοχοποιήσει την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, για να τον λεηλατήσουν. Τον διαβάλουν καθημερινά, για να τον κάνουν μισητό στους υπόλοιπους λαούς. Συστηματικά προσπαθούν να του στερήσουν όποιες συμμαχίες και συμπάθειες θα μπορούσε να εξασφαλίσει, προκειμένου να ισχυροποιηθεί στη δύσκολη άμυνά του. Στην κυριολεξία μιλάμε για προμελετημένο έγκλημα. Για έγκλημα, όπου το θύμα συστηματικά απομονώνεται από φίλους και συμμάχους, για να δολοφονηθεί αβοήθητο εν ψυχρώ. Αυτό συμβαίνει σήμερα με την Ελλάδα. Κανένας δεν λέει την αλήθεια για την περίπτωσή της. Ποια είναι αυτή η αλήθεια; Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα δεν είναι πολύ χειρότερη από πολλές άλλες χώρες, οι οποίες "μυστηριωδώς" διαφεύγουν της προσοχής των "δυνάμεων" της αγοράς. Γιατί η Ελλάδα να βρίσκεται στο στόχαστρο της παγκόσμιας κοινωνίας και όχι κάποιοι άλλοι, που βρίσκονται σε χειρότερη κατάσταση;


συνέχεια εδώ

Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010

FREE GAZA. Πού είναι οι απίστευτοι μισέλληνες να κάνουν δηλώσεις;


"Μεγάλη μπουκιά φάε …μεγάλη κουβέντα μη λες" …λέει ο ελληνικός λαός …και για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε. Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις, εκτέθηκε το γνωστό "τσίρκο" του "ανθρωπισμού" και του "πολιτισμού". Εκτέθηκε το μισελληνικό "κονκλάβιο" της πολιτικής και της "διανόησης" στην Ελλάδα. Μητσοτάκης, Κοέν, Δήμου, Φραγκουδάκη και τα άλλα τα "παιδιά", αναγκάζονται τώρα και κρύβονται. Μαθαίνουν να σφυρίζουν και να μιμούνται το παιδί του Λουντέμη, που μετρούσε τ' άστρα. Δεν μπορούν να πάρουν τη "σημαία" του ανθρωπισμού και του πολιτισμού και να την μπήξουν στην "καρδιά" των Ελλήνων. Αυτοί, οι οποίοι ψάχνουν ευκαιρίες, για να βγουν και να καταγγείλουν "βαρβαρότητες", τώρα κρύβονται.

Στη θέση του κατηγορούμενου αυτή τη φορά δεν είναι οι Έλληνες και η Ελλάδα, για να βγουν και να τους βρίσουν. Στη θέση του κατηγορούμενου είναι πλέον το κράτος των Εβραίων. Το κράτος των επαγγελματιών θυμάτων. Το κράτος των αφεντικών τους. Το θέμα της εβραϊκής αθλιότητας είναι "πιασάρικο" και εύκολο στον χειρισμό του, αλλά απαγορευμένο. Είναι θέμα, το οποίο ενδείκνυται για πύρινους λόγους και για εκ του ασφαλούς επίδειξη ευαισθησίας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Οι δολοφόνοι σ' αυτήν την περίπτωση είναι τα ίδια τα "αφεντικά" τους. Τώρα είναι δύσκολο να ξεκινήσουν να υπερασπίζονται τον πολιτισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί πρέπει να θίξουν τους Ρότσιλντ, τους Ροκφέλερ, τον Τρισέ, τον Μπενράκε, τον Σόρος, τον Κίσινγκερ και πλήθος άλλων "καλών" και προπάντων πολιτισμένων ανθρώπων.

Αναγκαστικά τώρα εκτίθενται. Αναγκαστικά τώρα εξευτελίζονται. Αυτοί, οι οποίοι ξεσήκωσαν τον κόσμο ολόκληρο για τον προβοκατόρικο εμπρησμό της Συναγωγής των Χανίων, τώρα κάνουν τους αδιάφορους. Αυτοί, οι οποίοι στο όνομα του πολιτισμού προσπάθησαν να "ματώσουν" τον "εγκληματικό" ελληνισμό, τώρα κάνουν τους αδιάφορους μπροστά στα εγκλήματα των Εβραίων δολοφόνων του δολοφονικού Ισραήλ. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για εξευτελισμό. Εξευτελίζεσαι όταν "ξεσηκώνεις" τον κόσμο για μια καμένη ντιβανοκασέλα και ένα καπνισμένο ταβάνι και κλείνεις τα μάτια σε μια μαζική δολοφονία. Σε ένα απίστευτο μακελειό με θύματα ανθρώπους, οι οποίοι απλά ήθελαν να βοηθήσουν συνανθρώπους τους
συνέχεια εδώ

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

Σχέδιο "Θησέας"


Παράνομη και αντισυνταγματική

είναι η παραχώρηση των διοδίων

στους κατασκευαστές των εθνικών οδών…

με τη δικαιολογία της συγχρηματοδότησης

αυτών των Οδών.

Γιατί είναι παράνομα τα διόδια της "χρηματοδότησης";

Με βάση το ελληνικό Σύνταγμα οι δημόσιοι δρόμοι αποτελούν δημόσια περιουσία και ως εκ τούτου αποτελούν καθήκον της κοινωνίας να τους χρηματοδοτήσει στην ανάπτυξή τους …Καθήκον του συνόλου της κοινωνίας. Τα έξοδα ανάπτυξης αυτής της περιουσίας αφορούν το σύνολο της κοινωνίας.

Από την άλλη πλευρά τα διόδια είναι "τέλη" χρήσης αυτής της περιουσίας. Δεν αφορούν ολόκληρη την κοινωνία. Αφορούν μόνον αυτούς, οι οποίοι κάνουν χρήση της. Όποιος, δηλαδή, κάνει χρήση αυτής της περιουσίας, έχει την υποχρέωση να πληρώνει γι' αυτό που απολαμβάνει και το οποίο εκτός από τα έξοδα για ν' αναπτυχθεί έχει και έξοδα για να συντηρηθεί. Λογικό είναι λοιπόν ότι αυτός, ο οποίος φθείρει το κεφάλαιο αυτό, να έχει ως ελάχιστη υποχρέωσή του να το συντηρεί.

Όταν όμως αυτός ο πολίτης αναγκάζεται όχι μόνον να πληρώνει τη χρήση του δημοσίου μέσου, αλλά και να το "χρηματοδοτεί" στην ανάπτυξή του, υπάρχει Συνταγματική Παρανομία. Γιατί; Γιατί η Εθνική Οδός, ως δημόσιο κεφάλαιο και άρα ως κεφάλαιο το οποίο ανήκει σε όλους μας, δεν χρηματοδοτείται από όλους μας, όπως φανατικά επιτάσσει το Σύνταγμα. Ενώ ανήκει σε όλους μας, χρηματοδοτείται ειδικά από εκείνους τους συμπολίτες, οι οποίοι —δυστυχώς για τους ίδιους— έχουν την "ανάγκη" να το χρησιμοποιούν περισσότερο από τους υπολοίπους.

Αυτό είναι το παράνομο. Η ανάπτυξη της κοινής περιουσίας γίνεται εις βάρος αυτών, οι οποίοι την έχουν περισσότερο ανάγκη στη χρήση της. Κάποιοι Έλληνες ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να πληρώσουν παραπάνω χρήματα, χωρίς αυτό το επιπλέον κόστος να "προβάλλεται" σε κάποιο νόμιμο κέρδος, όπως θα επέβαλε η συνταγματική λογική και η έννοια της δικαιοσύνης. Πληρώνουν παραπάνω χρήματα από τους υπολοίπους Έλληνες, χωρίς να σημαίνει ότι "αγοράζουν" μεγαλύτερο μερίδιο από το ελληνικό δημόσιο κεφάλαιο. Με τα δικά τους ιδιωτικά χρήματα αναπτύσσουν το δημόσιο κεφάλαιο. Γι' αυτόν τον λόγο η παραχώρηση των διοδίων στους κατασκευαστές των Εθνικών Οδών είναι παράνομη και αντισυνταγματική.

Γιατί το κάνουν αυτό, ενώ είναι προφανής η παρανομία τους; Γιατί μόνον με αυτόν τον παράνομο τρόπο μπορούν οι διεφθαρμένοι ηγέτες μας να μας "φορτώσουν" για ολόκληρες δεκαετίες τους διαπλεκόμενους ληστές των δρόμων. Προφασίζονται την έννοια της "συγχρηματοδότησης", για να παραχωρήσουν στους ληστές την αποκλειστική εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας. Ο ελληνικός λαός βάζει τη γη, τις τραπεζικές εγγυήσεις, το χρήμα των διοδίων και ο δρόμος τελικά καταλήγει στα χέρια των λαμογιών, που βάζουν μόνον την ομορφιά τους. Με τον τρόπο αυτόν λεηλατούνται οι περιουσίες των κρατών και στη συνέχεια οι πολίτες τους.

Σε μια χώρα, η οποία βυθίζεται σε μια πρωτοφανή φτώχεια, είναι τουλάχιστον εγκληματικό να λεηλατούνται οι πολίτες της, κάνοντας χρήση της δημόσιας περιουσίας.

Αποτελεί έγκλημα σε μια κοινωνία, με —υποχρεωτικούς, λόγω ΔΝΤ— μισθούς κάτω από τα 600 ευρώ, να ζητάς 20 ευρώ για τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Είναι τουλάχιστον ανήθικο να αξιολογείς το μεροκάματο ενός Έλληνα ίσα με τα τέλη χρήσης ενός δρόμου, ο οποίος θεωρητικά του ανήκει.

Ο ληστές των δρόμων δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο στην Ελλάδα. Υπάρχουν από την αρχαιότητα. Ο Μπόμπολας και οι όμοιοί του δεν διαφέρουν από τον Προκρούστη, τον Σίνη ή τον Σκίρωνα. Θα επιβιώνουν εις βάρος των αφελών ταξιδιωτών μέχρι να βρεθεί ένας Θησέας και να τους σπάσει τα κεφάλια.

Τραϊανού Παναγιώτης


Αν δεν κάνουμε τον θρασύ Μαντέλη... ...να κλάψει με λυγμούς, θα είμαστε ανάξιοι να λεγόμαστε Έλληνες.


Σε μια χώρα, την οποία καθημερινά κάποιοι τη "βιάζουν" και αμφισβητούν τα κυριαρχικά της δικαιώματα, εξαιτίας της άθλιας οικονομικής της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει, έρχονται οι πολιτικοί —που την οδήγησαν στην αθλιότητα— και βγάζουν τη "γλώσσα" στους θεσμούς της. Κόβονται οι συντάξεις των φτωχών εργαζομένων, οι οποίοι είχαν την "αφέλεια" να πληρώνουν μια ζωή ασφαλιστικές εισφορές, για να έρθουν οι κλέφτες και να τους "δουλέψουν" κατά πρόσωπο. Να τους κοροϊδέψουν με τον πιο επαίσχυντο τρόπο. Μιλάμε για πραγματική ύβρη.

"Χορηγίες αγνώστων ευεργετών"… λάμβανε ο Μαντέλης. Ο Μαντέλης με το θράσος του απατεώνα —που για τον οποιονδήποτε λόγο αισθάνεται ασφαλής— μπορεί να "βαπτίζει" τη διαφθορά όπως θέλει, αλλά για τον νόμο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ναι μεν ο Μαντέλης μπορεί να αισθάνεται ασφαλής και να παριστάνει τον "νονό", αλλά ο νόμος τα χρήματα αυτά τα αντιλαμβάνεται ως διαφθορά. Από τη στιγμή που ο Μαντέλης, ως φορέας πολιτικής εξουσίας, είχε "δοσοληψίες" με την εταιρεία, η οποία τον "επιχορήγησε", υπάρχει διαφθορά. Τα χρήματα, που λαμβάνει από μια εταιρεία, με την οποία έκλεινε ο ίδιος κρατικές συμφωνίες, όπως και να τα "βαπτίζει" ο ίδιος, είναι "λάδωμα".

Άποψή μας είναι ότι ο Μαντέλης δεν είναι ασφαλής με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που δεν ήταν ασφαλής ο Πινοσέτ, ο οποίος, ναι μεν είχε εξασφαλίσει την ασυλία από τον εθνικό νόμο της Χιλής, αλλά "έμπλεξε" με τον διεθνή νόμο, όταν βγήκε εκτός της πατρίδας του. Με τον νόμο patriot, ο οποίος είχε σχέση με τον εντοπισμό των "μαύρων" χρημάτων, τα οποία προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες, όπως είναι η διαφθορά, τα ναρκωτικά κλπ..

Εξαιτίας εκείνου του νόμου μπορούσε να συλληφθεί ο Πινοσέτ για οικονομικά εγκλήματα, τα οποία είχαν "παραγραφεί" από τη Βουλή της Χιλής. Οικονομικά εγκλήματα …όμοια με αυτά του Μαντέλη. Του Μαντέλη, ο οποίος διαρκώς ταξιδεύει στο εξωτερικό και ως εκ τούτου κινδυνεύει.
συνέχεια εδώ